Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Emily, vivi bea lapte cu cereale sau nesquick seara. Pana acum vreo cateva luni vroia si dimineata, dar n-a mai vrut.
Desi seara daca mananca bine si mai tarziu, refuza lapticul, deci nu e o regula.

Cu facutul in pat - eu cred ca tine si de controlul sfincterelor. Nu o chinui aiurea, cu timpul o sa se invete. Eu zic ca-i suficient daca o trezesti si o mai pui pe olita. In timp se regleaza totul.
Vivi de mult nu mai face in pat, se trezeste singurica si face la olita, dar am avut noroc, atata tot.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hei, multumesc mult de grija si de gandurile voastre. Nu am nascut. Ce sa fac? Alex s-a nascut la 40s+1 zi, se pare ca nici BB Andrei nu se da scos mai repede.

Adina, esti o dulce pentru mesajul de dincolo. Nu va lasam eu asa neanuntate. Habar nu am cand nasc, diseara este luna plina si sper si eu sa nasc.

Vic, eu ii voi da pentru imunitate Bronhovaxom. Chestiile naturiste nu au mers niciodata la Alex. Cat despre insomnii...din astea am mereu si ce o sa mai regret noptile astea.

Emilly, a mea bea cam 2-3 cani pe zi, dar nu pline. Ea ar bea mereu, prefera lapte si nu mancare. Dar bea cu cacao din pacate. Pentru pipi nu am sfaturi, noi inca suntem cu pampers. Uda nu o pot lasa ca doarme cu mine si innebuneste patul, si oricum nu se trezeste nici uda sa o schimb. Trezitul noaptea nu a functionat, nici nu mai incerc.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Adina, eu am vorbit cu pediatra si mie mi s-a spus ca nu e vorba de controlul sfincterelor. Din moment ce ziua merge singura la pipi si nu scapa pe ea, la fel nici la somnul de pranz. Alex nici nu cere la pipi, se duce singurica. Mai nou foloseste toaleta de la parter pentru ca este mai joasa, la etaj face numai la olita. Insa inteleg ca noaptea e chestie de comoditate. Doctorita insista sa o las in pipi pana se satura, dar nu m-am indurat.

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Multumesc mult de raspunsuri! a mea gaza bea doar dimineata din canita si uneori cu cereale, nu zilnic, insa mai papa si la gradi deci ar trebui sa-i fie de ajuns.Nu m-am documentat despre cit ar mai trebui sa bea la virsta asta dar o voi face.

Roxana sfatul doctoritei mi se pare, scuze ca zic, imbecil.Ea e mama? eu una am facut in pat pina pe la 7 ani, nu zilnic cei drept, si am invatat la scoala ca poate fi ereditara treaba si ca fiecare copil are ritmul lui.

Mergi la inceput

Emilly, si cum s-a corectat problema? Ce au facut parintii tai? Nu stiu ce sa zic de ereditate, si eu si tati am fost crescuti cu scutece si nu cu pampers, adica genul de copii care la un an faceau la olita deja. Ba eu inca nici noaptea nu mai faceam pe mine de la un an. O sa vorbesc si cu noua pediatra, este o tipa supar, cealalta a plecat la alta clinica si nu ma duc dupa ea. Daca vine cu vreun sfat nou te anunt. Eu am tot insistat cu treaba cu pipi noaptea. Nu e vorba ca scapa pe ea, sa spunem ca asta nu ar fi simtit, problema este ca nu se sinchiseste sa se trezeasca nici daca este uda. Ma rog, nu am mai incercat de jumatate de an, poate e momentul sa reiau.

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Roxana pai mare lucru nu au avut ce sa faca, ma trezeam noaptea cu sora-mea si schimbam cearceafurile, si cu timpul a trecut de la sine.Celelalte 2 surori nu au avut probleme, deci metodele au fost aceleasi si la mine nu au tinut.
Daca afli ceva nou spune-ne si noua.
Inca o data iti doresc nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare si de la noi! Suntem pe aici, dar mai lenesi cu scrisul...

Am avut o vara plina cu reprize de stat (Rares) la Campulung, la parintii mei, apoi la mare 10 zile, iar Campulung. Noi, eu si sotul, am fost 8 zile si intr-un circuit in Moldova si Maramures de unde am venit ffffff incantati si incarcati pozitiv.
Acum ne pregatim sa botezam un baietel scump foc, pe 1 sept. Chiar am emotii.
Pe 15 sept. si noi vom incepe gradinita. Ne imunizam cu tratament homeopat, dat de dr. Chirila. Este pe baza de echinaceea si oscilococcinum. Pana acum lui Rares i-a mers tare bine cu el.

Cu pipi noaptea la noi se petrece un fenomen f. ciudat: Rares nu face deloc pe el cat este cu noi. Efectiv nu se scoala si nu face nimic toata noaptea. Cum il duc la ai mei, ii terorizeaza. Face pe el si nu se scoala sa fie schimbat. Mama se chinuie trezindu-l, dar nu are succes intotdeauna. Eu am interpretat chestia asta ca o suparare ca-l lasam acolo. Cred ca e ceva in inconstientul lui.

Rares bea o cana de lapte dulce (250 ml) seara, inainte de culcare. Uneori mananca si dimineata cate un bol cu lapte si cereale nestle.

Roxi, nastere usoara!!! Asteptam marea veste . Pupici Alexandrei!

Babee, esti de nota 100! Sa fiti sanatosi si sa nasti usor un bb dolofan si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Eu nu stiu daca este neaparat un secret cum sa ii facem sa ceara la pisu..la noi a mers.Phillip a fost un copil intelegator si s-a conformat de cele mai multe ori.Cu pisu asa a mers, acum ma amuz zilnic cand il vad cum tine puti si face ca baietii mari.La inceput a avut olita, apoi a vrut ca si mami, si am folosit reductorul.Pana a spus nu si aluia si a facut normal.Cred ca el a fost pregatit si a vrut, ca altceva nu stiu ce sa zic.

Lapte a baut mult (chiar si un litru pe zi) pana la 2 ani si 4 luni.Asta pentru ca era cu bibe, apoi l-a aruncat si n-a mai vrut nicicum sa bea .Acum ne vede pe noi ca ne facem cafe latte si vrea si el cafea pt copii(lapte la dampf si putin nesquik).Dar asta rar..cred ca o data sau de doua ori pe saptamana, si cantitatea nu ajunge la 250 ml lapte.In schimb mananca bine branza, iaurturi pure, cascaval-si ma declar multumita.

Adriana mai dolofan decat Phillip nu vreau ca nu stiu cum o sa fiu apoi.Un copil sanatos ne dorim, cu restul ne invatam.

Noi avem deja febra venirii acasa in sange, am deja lista cu ce sa iau , cum impart bagajele(ca sotul vine cu masina, restul cu avionul ca e mai comod), o sa fie iarasi stresant de colo colo, dar stiu ca Phillip va fi fericit si alintat pretutindeni.

Roxana tinem pumnisorii si sa ai nastere usoara usoara(iti facem tie galerie, urmeaza Saphir).

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

In sfarsit am reusit si eu sa pun cateva poze noi cu Rares.

Daca doriti sa-l revedeti, albumul POZE NOI CU RARES: http://community.webshots.com/user/ad_risnov

Mergi la inceput

Babee, imi era dor de tine si ma tot gandeam sa iti scriu. Messenger nu prea mai deschid...imi aminteste de serviciu cumva. Veniti in vizita? Pupici si ai grija de tine si burtica si de pui.

Adriana, nu imi vine sa cred, doamne de cand nu ne-am vazut, ce ne=au crescut copiii. Este asa de dragalas Rares si pare tare smecer si poznas.

Eu sincer am cam ezitat sa postez la ora asta, ma temeam sa nu va mai speriati ca am nascut. Nu nasc sau macar sper ca nu azi ca e sotul plecat din tara. De maine e liber la nascut, chiar si maine ar fi bine, ca ma cam paste inducerea.

Rox 39+

Mergi la inceput