Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Hm, deci n-ai nascut inca.

Mai asteptam.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Mai asteptam.

Promit ca iti dau sms, am nr tau de telefon, ca sa nu stai asa stresata.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Mai asteptam.

Promit ca iti dau sms, am nr tau de telefon, ca sa nu stai asa stresata.

Rox 39+

Bine! De acord!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dragele mele, azi am avut o zi infernala, abia la ora 22 mi-am recuperat copilul de la mama (pan' la ora aia am fost la munca)... sunt mai mult moarta decat vie... de oboseala... Bine-nteles ca nu-s in stare sa va scriu prea multe....

Sebi:
"Eu am trei nume: Sebi, Spiderman si Varsator!!!"

Trecem pe strada, pe langa niste barbati... transpirati... Si mie mi s-a strambat nasul... n-am zis nimic, insa... Sebi:
"Ufff, ce urat miroase batranetea asta!!!!"

Sebi:
"Mami, stii de ce fac eu pisu in pat?! Pentu ca atunci cand dorm... picioarele mele zic ca nu vor sa ma ridic din pat... si d-aia fac eu pisu pe mine....... si putza asta nu m-asculta deloc... hmmmm..."

E noapte, suntem pe strada, luminile sunt aprinse:
-Mami, de ce avem umbra?
-Pentru ca nu suntem transparenti...
-Mami, de ce nu avem umbra in fata sau in spate si avem umbra intr-o parte?!
-Lumina vine din partea dreapta (ii arat) si nu poate trece prin noi, ci ne ocoleste si asa se formeaza umbra in partea stanga. Noi suntem obstacole in calea luminii...
-Ahaaaa.... (se mai gandeste putin)...Hmmmm... mami, tu ai soarele in burtica (si rade strengareste)????

Roxana, si eu tot pt tine am intrat aci, sa vad dac-ai nascut! Eu nu-s stresata, dar am emotii pt tine....

imbratisare de grup pt toate celelalte mamicile prezente la discutie, pe care nu le-am nominalizat! Noapte buna!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Neatza!

Azi cand s-a trezit, Sebi a conchis: "Mami, daca am facut pisu in pampers si n-am scapat pisu in pat, inseamna ca-s baiat maaareeee! Ulaaa!!!"

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

LA MULTI ANI Alexandri si Alexandre sa cresteti mari frumosi si sanatosi!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Sfintisorilor de azi, sa fiti sanatosi/oase si sa aveti numai bucurii!

Nu am nascut, chiar sunt necajita ca am fost la control si nu dau semne de nastere. Duminica e ultima zi, nu il mai lasa pe BB ca e mare, cica sa iau ricin dimineata si sa ma infiintez la spital.

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nastere usoara Roxana!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Trebuie sa plecam impreuna cu unchiul lui Sebi, care este un tip mai... corpolent... iar Sebi isi tot aduna "bagajul" de jucarii (deja a pregatit un morman!):
-Sebi, ajunge, ca n-o sa te primeasca Dan in masina cu atatea jucarii... ca n-o sa avem destul loc....
-Offff, daca ar fi mai bun grasu' asta al nostru.... m-ar lasa sa iau toate jucariile!!!!!!
-Hai, Sebi, intelege!
-Hai, mami, lasa-ma sa-mi caut pionezu' (un pion de la un joc), rastorn putin cutia asta... ca-s rapid la strans jucarii! Ia uite ce rapid sunt! Uite cat de repede se misca mainile mele!!!

Roxana, probabil ca maine si poimaine nu voi avea timp sa intru, caci voi fi prezenta la Targul Firmelor de Consultanta si Certificare, organizat la Cta, asa ca iti urez si eu, inca de acum:
NASTERE USOARA CA UN FULG, BEBE SANATOS SI REFACERE RAPIDA!
Nu uita ca vrem si noi poze... si bine-nteles, un filmulet sau macar sa ne povestesti cum a reactionat Alex la vederea fratiorului! Curaj!!!!

Mergi la inceput

Multumesc mult dragutelor pentru grija. Tot aici sunt si tot 2 in 1.

Rox 39+

Mergi la inceput