Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 24
mav spune:
Salut, fetelor!
Roxana, ai nascut, sunteti bine?
Fetelor, stiti ceva despre ea??? Sper sa nu aibe probleme cu tensiunea....
Gabi
, esti o scumpa, mereu intrebi de noi! Sper ca te simti bine si ca sunteti ok toti! Eu sunt asa ocupata, ca nici pana acum n-am reusit sa ajung sa-mi fac analizele (care-s destul de importante in cazul meu: cu doua sarcini pierdute in prima jumatate a acestui an)... dar sa apuc sa mai scriu si pe forum.... e cam greu (desi chiar as avea ce sa va spun)! Totusi, ma simt bine atat fizic, psihic, cat si sufleteste, sunt ok din aproape toate punctele de vedere (cam intepenesc cu dosul pe scaun si... in caldura asta... ufff..., dar rezist, e bine ca imi place ceea ce muncesc!), despre Sebi nici nu mai spun, e sanatos si asta ma bucura cel mai mult! ...Inca n-am scapat de pisu in pat noaptea, dar recunosc ca si eu sunt lenesa, mi-e greu sa ma trezesc in fiecare noapte sa-l duc la baie, iar el are un somn adaaanc, ca poate sa cante si fanfara langa el si nu se trezeste singur...![]()
Ieri, Sebi a lasat-o pe mama mea fara rasuflare, cu replica:
"Laaasa buni, sa vezi ca intr-o zi... te fac eu sa joci pe sarma!!!!"
Va pup pe toate! O zi frumoasa tuturor!

De fapt, va doresc: un sfarsit de saptamana placut!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
citeam aici... si m-au trecut fiori pe sira spinarii.... ce timpuri, fetelor! ce active erati....
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Emilly spune:
Felicitari Babee sa ai sarcina usoara in continuare!
Roxana nastere usoara!
mav si noi inca mai folosim pampers noaptea si, si eu sunt lenesa si nu ma trezesc noaptea sa o duc la baie si mai stiu ca daca o trezesc se pune pe jucat si-mi zice"gata cu nani". Eu tot mai sper ca pina se marita o dezvat![]()
In rest am fetita mare, ma minunez cite stie si cu ce viteza invata.
Sa aveti we frumos!
mav spune:
Emilly
multumesc mult pt raspuns! ...
Mi-e putin rusine... dar nu ma mai simt asa vinovata...
Roxana_G spune:
Hei, sunt aici, si tot gravida. Pai va lasam eu neanuntate? eeee.
Probleme cu tensiunea nu am, spre norocul meu a fost un episod izolat. Dar nu dau semne sa nasc. Parca vad ca si BB Andrei tot la 40 de sapt se naste ca si Alex. Asa vor copiii mei sa stea in burtica, ai zice ca sunt lenesi. Si cand ies, ies atomici.
Rox
39+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
Ce vremuri...chiar ca. Este cam asa cum scriu eu acum la odisee, mai mereu tin fereastra deschisa. Apoi mai vine prima perioada cu BB...si ne mai lenevim si acolo la scris.
Asa ma bucur cand mai da cineva vreun mesaj si pe aici.
Rox
39+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
mav spune:
Roxana
bine ca ai dat un semn! Ai avut insomnie? ...Te pregatesti... pt noptile nedormite....
Las' sa fiti voi sanatosi!
In afara mersului la munte/mare, voi le mai dati ceva copiilor pt imunitate? Sebi n-a mai fost bolnav de la inceputul lunii mai (cand am fost in spital, dar de atunci nici la gradi nu l-am mai dus), insa acum ma gandesc ca mai sunt doar 3 saptamani de vacanta si as vrea sa fie pregatit pt o noua intrare in colectivitate. Parca mi-e si teama sa merg la pediatru sa intreb, sa nu deochi baiatul...![]()
...Anul trecut, i-am dat Luivac (parca?) si ursuleti cu echinaceea si vitamina C... iar dupa boala din luna mai, mi-au recomandat de la spital "Immuno baby" si "Integra baby" de la ErbaVita si cred aceste siropuri chiar ca au fost bune. Astept parerile voastre!
A_Iulia spune:
Roxana, pai tu cand ai de gand sa nasti? 
La mine e ultima zi de concediu, sunt la Bruxelles. Maine ma intorc acasa. va pup
Adina +
Olivia 04.03.2004
Emilly spune:
mav
si nu te mai simti vinovata.
As vrea tare mult sa va intreb, copilasii vostri cit laptic mai beau in cursul zilei? si cum faceti voi cu copilasii mari ce nu fac pipi noaptea in pat?cum ati procedat? inafara de trezitul noaptea exista alte secrete, mici amanunte?merci
anda141 spune:
Buna dimineata!
Noi am fost la tara la Albert care a stat toata luna august si mai sta si saptamana asta la tara. Abia asteapta sa vina acasa, dar se simte bine si acolo. De saptamana viitoare incepem gradinita.
Eu nu ii dau nimic ptr. imunitate , nu mi-a racit deloc la gradi, o singura data a avut un pic de rosu in gat, dar i-a trecut in 2 zile. Nu s-a mai imbolnavit de nu mai tin minte, de anul trecut oricum.
Emily, Albert nu mai bea lapte ziua, mananca dimineata cu cereale si seara, ii place tare mult, dar gol nu bea, sau din biberon,daca la asta te referi.
Va dorim o saptamana frumoasa !!
http://www.copaculdehartie.ro