Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 23
anda141 spune:
O saptamana frumoasa si din partea noastra !!
Suntem bine si noi, Albert e din nou la tara, l-am luat pe week-end acasa . S-a facut f. intelegator, nu a comentat nimic de faptul ca l-am dus la tara,intelege situatia.E un scump, s-a facut asa de mare si matur mi se pare in gandire. E baiat mare, cum ii place lui sa spuna mereu.
va dorim o saptamana minunata !!
http://www.copaculdehartie.ro
mav spune:
...Ma gandeam ca acus implineste Sebi 4 ani si ar trebui sa ne luam adio de la "Clubul scutecelor"...... asa ca vin la voi cu o intrebare: copilasii vostri mai au "accidente de pisu" cand dorm (mai mult noaptea)?! ...Ca al meu... inca mai poarta scutec la somn (noaptea), n-am incredere sa-l las fara, ca pana dimineata... uda patul....
Oare suntem codasi la capitolul asta?
Ma invatati si pe mine cum sa procedez, va rog?
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Babee spune:
Mav ma bucur ca esti bine, si ca scrii
.
Phillip rar a mai avut accidente cu pisu in pat.Dupa ce am renuntat la scutec ziua, i-am mai pus o saptamana si apoi a refuzat pentru ca e baiat mare.Scapari au fost cand bea multe lichide inainte de nani, am scos asta si a fost ok.Anul asta de exemplu de 2 ori s-a intamplat, ultima data azi dimineata
.Ieri am avut petrecerea Rebeccai de un an, au sarit peste somnul de pranz si la 7 erau amandoi in pat.N-a baut exagerat de mult, a facut inainte de culcare dar a fost prea obosit.Per total a dormit 13 ore jumatate, deci a avut de recuperat.S-a rusinat si mi-a spus c-a fost obosit![]()
.Asta am inteles, si am incredere in el.Singur se trezeste noaptea si merge la toaleta, auzim un mormait pe hol cum ca:am facut lulu(pipi) si acum dorm
.
Eu zic ca ii scoti si noaptea scutecul, sa ii explici ca e mare si sa te trezesti tu de cateva ori pana se invata.Noi asa am facut si a functionat..
Intre timp si-a calmat reactiile violente, mi-a spus ca Rebecca nu mai e bebe ca are un an
, ca ii da jucarii dar si ea le imparte pe ale ei cu el(oricum le au la gramada), si m-am linistit.Astazi l-a rugat pe tati sa il ia si pe el in brate pe scari, sa fie cu Rebecca(era bietul cu cate unul pe fiecare mana, ce-o face cand or fi 3![]()
![]()
) si ii spune in germana:papi dar de muschi ai , ne tii pe amandoi
.Suna amuzant in germana, mi-l si imaginam pe Vio un Popey Marinarul
.
Roxana, Saphir..burtici unde sunteti?
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Roxana_G spune:
La multi ani de Sf Maria! Sa traiasca sarbatoritii, sa aiba multa sanatate si numai bucurii! Pupici puilor sarbatoriti azi.
Eu inca nu am nascut, nu ma simt insa prea bine. De azi a venit medicul meu din concediu, asa ca sunt pregatita cu totul si cand o fi, o fi. Alex e ok, rasfatata, asteptam fratiorul.
Rox
37+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
saphir spune:
Roxana, Doamne ajuta sa iti fie bine....eu iti doresc de pe acum sa ai o nastere usoara 
Babee, sar`mana . Noi suntem bine, cu copiii in vacanta, mult balamuc de dimineata pana seara...dar mai am putin si pe 3 septembrie vine mama la noi si speram ca o sa ne fie mai usor.
Sa ai sarcina usoara 
Va pupam 
Saphir
,
Amos si
Ailish
pozele noastre
Roxana_G spune:
Hei, nu mai dati nici un semn? Toata lumea bine? Mamici, pitici? Gravidutele?
La noi e ok in mare. Alex cam racita, probabil AC, inghetata de la tati, piscina, si copii raciti pe la locurile de joaca. Sper sa nu se agraveze acum cand urmeaza sa nasc, ca nu imi vine sa il aduc pe bebe direct in atmosfera mucuioasa si ragusita de la noi.
Eu dupa cum vedeti tot gravida, am fost la control, cica mai dureaza. Ma simt asa si asa, cand am conractii, azi am facut tensiune mare. Sa speram ca nasc curand.
Pupicei si astept vesti si de la voi!
Rox
38+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
mav spune:
Salut!
Roxana, cand am vazut c-ai raspuns, m-a luat cu furnicaturi pe sira spinarii.... credeam ca ai nascut deja!
Imi pare rau ca Alex este bolnavioara.....
sa-i treaca repede! Ai mare grija ce faci cu tensiunea! Astept sa ne dai numai vesti bune despre voi!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Babee spune:
Salut si eu...adica burtica
.Ma laudam ca nu prea am "crescut" si brusc intr-o saptamana am devenit posesoarea unei burtici marisoare
.Acum arat asa putin a insarcinata, sa nu aibe careva dubii.Greturile la fel, cand ma gandeam ca m-au parasit, au revenit in forta, si mai nou ma ia si cu ameteala.Lasa ca ne facem noi mari..si trec
.
Roxana..parca ma vad pe mine anul trecut
.De la 35 de saptamani s-a deschis colul, am "functionat" inca 4 saptamani, dar ma rugam zilnic sa nasc si sa scap de caldurile sufocante.Hai ca mai e putin..si vine bebe scump si drag.Sanatate Alexandrei si lasa ca trece si asta
.Hidrateaza-te bine si stai cat mai linistita acum saptamanile astea, sa nu mai creasca tensiunea.
Mav...tu cum esti?Sebi ce nazdravanii mai face?Phillip de-abia asteapta sa mergem cu avionul(stie ca in curand ca nu are notiunea timpului), si de cate ori vede un avion(si asta se intampla de cateva ori pe zi
) ma intreaba:cu asta zburam mami?![]()
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
layla spune:
Heloooooo!!!!!! Remember me?
Ce dor mi-a fost de voi! Noi suntem bine, azi plecam la mare pentru o saptamana.
Eu mi-am schimbat jobul si am avut 2 luni infernale -munca la greu, nu am avut timp sa intru pe forum (imi lipseste fostul job din punctul asta de vedere). Pe Alex l-am avut plecat ba la mare, ba la munte cu bunicii.
Nu l-am vazut de 2 saptamani si pana diseara cred ca nu mai pooot de dorul lui.
Pupici la toata lumea!!!!!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)