Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 22
buli spune:
nu stiu ce-i cu magazinul ... si pe noi ne-a trimis Matei sa-i luam un frate de la magazin, dar i-am zis ca-i inchis si il anuntam daca se deschide![]()
auziti ... dar voi stiti ce-i asta
?
o cireada
dadi_t spune:
wow....cw liniste....credeam ca acum daca s-a racorit stam mai mult prin casa...
Roxana, ce faci?Cum te mai simti?
Dalia, scump tare Edi....este la varsta la care te surprind cu ce pot sa rationeze...iti dau senzatia ca stiu ff. multe ...si chiar stiu!!!!
Eu sunt la a doua experienta de genul asta si ma minunez ce fete destepte are mama(cioara!).
Nu v-am mai spus demult de evolutia Biancai: are numai 14 Kg , dar 104 cm ..(e desirata), doarme singurica si la pranz si seara in patutul ei. Mananca singura de la 1 an si 10 luni. efectiv n-a mai vrut sa-i dea nbimeni in gurita..desi primele zile au fost un dezastru pentru covoarele din biucatarie...am si renuntat la ele de atunci.
Vorbeste fff cursiv. Am avut ceva pb cu pronuntarea lui R intre vocale(intre consoane se aude clar insa). Este extraordinar de cuminte si ascultatoare de cand o am pe Anduta plecata la bunici.Sunt curioasa ce se va intampla cand vine Anduta! Este darnica... nu baga nimic in gura pana nu intreaba pe cei din jur daca vor si ei...hmmm asta nu prea imi convine( afara hranim toti copiii).
Si este extrapordinar de declarativa pe unde ma prinde ma ia in brate si-mi declara(la ureche) ca ma iubeste ffff mult . a....si ne spune mie si lui Costin < Pupati-va pe buzitze!!!!>Nu seste absolut deloc geloasa!
Mama ce m-am intins....asta sa mai compesez absentele din urma...
Pupici tuturor!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
Roxana_G spune:
Sunt bine, multumesc frumos. BB e mare rau, sper sa stea pana vine doctorul din concediu. Dupa aceea poate sa iasa ca si asa e cam mare. Alex cred ca deja e geloasa, are niste reactii mai ciudatele, e agresiva, si in general cu mine. Dar suntem bine per total.
Sper nu fie nici la noi mari probleme cu gelozia...vom vedea.
Pupici
Rox
36+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
buli spune:
Tania, ce bine ca ai mai dat si tu un semn 
Roxana, poate sta cuminte dolofanul, sa nu-i schimbi doctorul acum. desi ... tot cum vor ei fac, dar important e sa fie sanatosi![]()
anda141 spune:
Bine v-am regasit !! Suntem pe aici, suntem bine, dar nu am mai scris. Albert e tot la tara, ii e bine acolo. L-am luat duminica ca am fost la C-ta la o nunta si l-am dus inapoi.
Eu cu serviciul, ne-am mutat cu birourile in alt sediu si am destul de multa treaba.
Dupa 15 august , sau si mai sigur dupa 25 o sa ne mai luam un concediu de munte ca la apa am fost.
Nu am apucat sa pun poze nici din delta nici de la mare, insa sper sa reusesc pana la urma.
Va dorim numai bine !!
http://www.copaculdehartie.ro
Babee spune:
Mav cum esti ca nu ai mai scris de ceva timp
Esti bine, da?
Roxana ce putin mai e, chiar aseara povesteam de tine ca erai la juma de drum si acum mai e putin.Cum iti e?
Saphir si voi, cum sunt nazdravanii tai?
La noi e un frig de crapam, ma speriasem ca murim de cald vara asta, si cand colo suntem de mult timp cu hainele de toamna pe noi.Am vrut sa merg la munte dar m-am razgandit, frig am si acasa
.
Astazi am facut eco la spital, pliul nucal, si i-am luat pe Phillip si Rebecca cu mine ca n-am avut unde-i lasa.Au fost tare cuminti, Phillip super incantat de bebe de la mami din burtica.Atata s-a minunat ca da din manute, din picioruse, ca a primit cadou o poza cu bebe ca sa doarma cu el/ea
Cum am plecat a trebuit sa-mi sun sotul sa ii spuna el ca l-a vazut pe bebe "nostru"
si ca are poza a lui, mami are altele
.A mers cu mine cand avea Rebecca 35 de saptamani dar n-a fost atat de interesat, acum e topit tot ca e mai mare si intelege
Sa nu te topesti de dragul lor?![]()
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
firutza spune:
Tania,ce draguta de fetita ca va lasa sa va pupicati!Edi e mai exclusivist:doar pe el!il iubeste si pe tati nimic de zis,dar cand vine vorba de mami e jale....
Gabi,ce frumos!Ai deja ce povesti bebelusului atunci cand il vei tine in brate!Cat de bine trebuie sa -i fie bb-ului cand se simte atat de dorit!
Noi suntem cam obositi,eu si tati,ca aseara am sarbatorit ...Suntem amandoi lei,eu pe 10 august,el pe 18,si de cand suntem impreuna,sarbatorim cu prietenii undeva la mijlocul perioadei;aseara am iesit la o terasa,apoi am continuat acasa si acum suntem cam
....dar ne revenim ca luam
acasa si ne zburataceste imediat!E pe post de energizant !
Altfel...inca mai am putina vacanta si incerc sa ma bucur de timpul liber,de vara....Am emotii in ce priveste gradinita-nu stiu cum va reactiona copilul-...
Va pupam ,o vara frumoasa,cu multa sanatate!
Dalia &Edi
firutza spune:
Am uitat sa va spun exercitiul preferat al puiului mic:ne roaga sa pronuntam cuvinte ,,mari'' si el sa repete dupa noi,e asa de fericit ca-i reuseste!Uneori ne intraba si despre sensul cuvintelor dar de cele mai multe ori doar repeta...(transcedental,poropopircanita,teleghidat,trucaj,troglodit,dambovita,stupiditate,etc,nici nu-mi vin acum in minte)ce-ar fi sa-i placa germana?!ca acolo slava cerului,are cuvinte mari!...
Dalia
mav spune:
Gabi
sigur ca sunt bine, numai ca-s foarte ocupata, nu mai apuc nici sa intru sa citesc, dar sa scriu...
Ce frumos a reactionat cretzulinul!!!
Pe langa faptul ca am de recuperat la munca saptamanile de concediu, am si o musafira dulcica si frumoasa foc (o nepoata de 16 ani) -de care Sebi este indragostit
(probabil o sa va povestesc alta data, cand voi avea timp) si de, tre' s-o plimb, s-o pun la masa, etc... ca vreau sa se simta foarte bine la noi!![]()
Va pup pe toate! 
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)