Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Saphir, incerc sa imi imaginez cum o fi cu fratii. Eu am un verisor cu 7 ani mai mic si cand eram copii ne vedeam de 2 ori pe an si ne bateam mereu. Intr-o zi ne-am batut in curte la bunica la tara, rau de tot. Ne-am pocnit cu furcile daca iti vine sa crezi, ne-am dat suturi, ne-am zgariat. Pana am reusit sa scapam o pisica pe care o obisnuiam cu curtea, am umplut curtea de noroi, am daramat niste galeti, si cel mai rau ne-a vazut vecina cum ne paleam cu ditamai furcile. Si pana sa vina bunicii sa vezi ce ne-am impacat si ne-am potolit, am maturat tot pe acolo, am pus furcile la loc, numai pisica nu am mai prins-o.

Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Neata. Ce faceti azi?

Voiam sa va zic ce intrebare interesanta am primit aseara de la Alex: "mami, de ce ai facut un bebe?". Asta imi aminteste de filmul Laguna albastra. Si am intrebat-o daca nu trebuia si o deranjeaza, dar nu a raspuns clar. A zis ca o sa faca si ea o fetita si eu o sa am un baietel, si apoi s-a razgandit ca il pot da ei si pe BB baietel si sa ii aiba ea pe amandoi.

Rox 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Neata. Ce faceti azi?

Voiam sa va zic ce intrebare interesanta am primit aseara de la Alex: "mami, de ce ai facut un bebe?". Asta imi aminteste de filmul Laguna albastra. Si am intrebat-o daca nu trebuia si o deranjeaza, dar nu a raspuns clar. A zis ca o sa faca si ea o fetita si eu o sa am un baietel, si apoi s-a razgandit ca il pot da ei si pe BB baietel si sa ii aiba ea pe amandoi.

Rox 35+

Super !!

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Roxana, astazi e ziua ta?? Am tras cu ochiul la burticoase de sept-octombrie si am vazut ca ai tot primit urari de bine.
Daca e asa, eu iti urez La multi ani si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca inzecit!

P.S. Cum e burtica??

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Roxana, aniversare frumoasa si copii sanatosi si cuminti

Mergi la inceput

Azi este aniversarea casatoriei noastre, implinim 8 ani.

Saphir si Anca.

Burta esre ok, tocmai am fost la eco, BB este bine, insa intr-adevar e lenes rau. Are deja 3 kg, este bine instalat, chiar prea bine, de acolo si durerile. Adica de la capul lui cu care impinge, vorba doctoritei, e cu un ochi pe gaura. Insa cand voi naste nu stie nimeni, colul este bun, dar depinde cat va rezista la presiunile lui BB. Sper macar pana vine dr Badiu.

Pupici.

Rox 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Rox, bravo ca a iesit bine flacaul la eco, dar nu-s lamurita cum ai facut imparteala tu cu Alex cine ... ce face? :))

si acum poezia cu furnica in varianta lui Matei:

o furnica duce-n zare
un graunte jumatate
incotri fugi surioara
ia, ma duc si eu la morisca
si-a grabita, si-s grabita
ca mi-i casa ingrijita
si mi-s rufele la vint
si copiii-mi cer papa bun - lapte cu cereale
nuuuu, la noi in musuroi,
nu e timp pentru zabava,
ca de n-am fi de isprava
ar fi vai si-amar de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Anca haha ce scump e

normal, vai si-amar de voi!

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Bine v-am regasit!M-am mai linistit vazand ca Edi nu-i singurul poznas de 14 kg.Ne-am intors din concediu,a fost suuuper!Am stat la o pensiune de nota 10,cu oameni de nota 10 si un peisaj de nota 20!la poalele Rezervatiei din Retezat!O recomand cu placere!Noi vom reveni,cu siguranta!...Daca avem copii poeti, Edi se inscrie la capitolul:filozofi!Bunicul meu are 84 de ani si Edi il cerceteaza cu interes,de ce e bunicul asa de batran?unde s-a dus copilul care a fost?[i-am spus ca bunicu a fost si el CANDVA asa ,copil]cand voi imbatrani si eu el va ramane singur?!Astazi,la culcare,dupa ce am spus povestea noastra,,Cei trei purcelusi":mami,eu nu vreau sa treaca timpul peste noi,nu vreau sa ne facem batrani!...si bunicul meu chiar nu e un mos urat,zic eu!Si pe strada cand vede un om in varsta se opreste:,,mami,ai vazut ce batrana era baba?sau mosul dupa caz!""
In alta ordine de idei ,ma intraba intr-o zi de ce tati m-a ales tocmai pe mine?si de la ce magazin m-a luat?!Si multe alte discutii interesante!...Asa-i ca sunt extrem de dulci?
Va pupam ,promit sa mai pun si eu ceva poze in album,sa va ajung din urma ...dar sa-l
prind pe tati la masa,ca eu tot n-am invatat procedura.

pe curand!concedii reusite! Dalia&Edi

Mergi la inceput

Super haioasa treaba cu magazinul, Firutza!

La noi s-a delimitat ce e de la magazin si ce nu, insa cu banii mai greu. I-am zis ca nu am bani pentru ca nu mai merg la serviciu si mi-a zis ca nu e problema, sa ii scot de la bancomat.

Tot legat de serviciu, ii spune aseara lui tati ca ea vrea sa mearga la serviciu ca vrea bani, dar nu vrea sa aiba sef. Stie fata ce vrea! Am ras cu hohote. Apoi o intreaba tati daca barbat vrea, si a raspuns foarte dulce "da, sa fie ca tine". Era tati topit tot.

Rox 35+

Mergi la inceput