Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Babee.

Sigur va poza si Rebecca. Alex oricum e fascinata de camera foto de la 1 an. Nu v-am spus ca o parte din pozele cu mine graviduta sunt facute chiar de ea. De ex una din cele 2 poze cu costum de baie maro, cea in care nu sunt asa bine incadrata, in care se vad si picioarele, este facuta de ea. Si printre cele de la diverse, cea cu rochia neagra, este facuta tot de ea.

Cat despre pozitiile ei, povestea e cam asa. Pe plaja langa noi a stat un grup de tineri si o domnisoara dotata l-a rugat pe prieten sa ii faca poze, alegand cele mai provocatoare pozitii. De aici si fitele Alexandrei la mal, care a urmarit foarte atenta sedinta foto. Dom'soara cu pricina a facut cateva si tavalindu-se la mal, si de aici pozele sexy ale Alexandrei intinsa pe nisip.

Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Gata, am pus si ultimele poze din concediu. Sunt 2 albume noi. Unul cu distractii de la mare, pe mami o vedeti numai in primele poze, restul tati cu fetita sau tatal meu cu ea. Celalalt album cu portrete de fetita este dedicat integral Alexandrei, sunt cele mai frumoase poze cu ea. De fapt asa este ea...(stiti cum e cu fiecare cioara care isi lauda puiul ). Ma topesc dupa ea, cand ma uit la poza coperta de album imi dau lacrimile de placere.

http://community.webshots.com/user/Roxana_G

Rox 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Roxi, e o scumpa Alex! Imi place ca va imbracati asortat

Mav, Vivi mai scoate si ea perlute, dar nici chiar asa, ca Sebi. Imi place ca le scrii - chiar ar fi bine sa nu uiti sa ti le scrii undeva pe toate, o sa le reciteasca cu placere cand o sa mai creasca...

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Roxana, sunteti niste frumoase Eu nu m-am pregatit inca cu nimic pentru BB3. Nici la nume nu ne-am gandit.
Babee, inseamna ca e fata daca ai greturi

Fetele, eu vreau sa va intreb daca aveti idee ce implica o sarcina in care cantitatea de apa este mai mare decat normala. M-a speriat putin medicul meu, joi ma asteapta la US sa verifice cantitatea de apa, a zis ca i se pare ca e mai multa decat normal. Burta mea chiar nu e mare, BB e mai mare de 29 saptamani decat am eu, se misca ffff mult, uneori ma sperii de ce rotatii face, avea 1300kg saptamana trecuta...ce sa zic, e o sarcina grea comparativ cu celelalte doua.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Saphir, mie imi iesea mereu la eco ca am lichid amniotic in exces. Imi amintesc vag, parca ideea era ca sunt 2 variante: 1. ori secreti tu prea mult; 2. ori bebelusul nu reuseste sa faca circuitul (parca bea si elimina si iar bea si elimina) - sper sa nu zic prostii.
Stiu ca tot m-au monitorizat pe tema asta o gramada, dar nu se impacientau deloc nici ecografistul nici dr mea, pt ca verificau la bebe sa fie tot traiectul bun (cu vezica urinara cu tot) - deci posibil sa fi "secretat" eu mai mult decat era nevoie.
Mai da un google pe net sa vezi ce mai apare.
Daca vrei sa caut informatii prin ecografii despre cat aveam lichid amniotic ca sa compari cu ce iti iese tie, sa-mi spui.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Adina si Saphir,

Adina, nu ne imbracam asortat dar s-a nimerit in poza cu pricina. De fapt avem fiecare cate un costum de baie la fel, numai ca a fost nimereala.

Saphir, ai intrebat si la noi la odisee? La noi este Sim, ea zicea de BB mare, nu mai stiu daca si de lichid. Cat despre pregatiri tu mai ai timp si sigur mai ai lucruri de la ceilalti, ca si mine. Eu numai mobila aia am pregatit-o. Numai ca eu am mai putin, chiar azi imi zicea sotul meu senin, iar pe mine ma apucase panica, mai sunt 5 saptamani maxim.

Rox 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Roxana, e tare dragutza Alex . si tu arati bine, te alinti grozav cu ingrasatul ...

la noi a fost tare cald in we, am plecat la tirgu neamt, la zimbrarie, apoi am stat pe malul unui riu pina spre seara.
am avut in vizita si o nepoata de 13 ani, Matei era deja fericit ca familia noastra s-a marit, tot timpul ne povestea cum ne-am facut noi 4
ieri, ca sa ne mai trecem din caldura, la prinz, ne-am batut toti 4 cu pistoalele cu apa prin casa ... nu va spun ce-a iesit ... insa ne-am distrat grozav si ne-am si racorit.
dupa aia baietii au jucat un fotbal la padure

va dorim o saptamina frumoasa si mai racoroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La noi e racoare si bine.Daca stau sa ma gandesc, acum sunt 27 de grade si e bine, nu ne sufocam.Va doresc sa vina si la voi racoarea ca tare rau e cu atata fierbinteala.

Roxana am inteles, Alex a avut model si s-a inspirat.Si Phillip are unele momente cand sta "artistic" cu cate un ochi inchis sau se stramba, ca asa i se pare lui c-ar fi interesant.Si noi suntem atrasi de arta fotografica, e topit sa faca poze oricand, oriunde si la orice.L-am incurajat, i-am mai aratat cate ceva si vad ca si-a imbunatatit stilul.

Saphir daca stau sa imi amintesc, si la Rebecca am avut putin greturi dar nu cine stie ce.Acum "drogul" de dimineata este un pahar mare cu apa si o lamaie stoarsa ca de nu simt ca pic.Sper eu sa treaca senzatiile astea ca tare bine nu imi e.Ce-o fi o fi bebe, nu mai conteaza ca oricum am si un baiat si o fata-pereche cum se spune- si important e ca l-am intrebat pe medic cati sunt..ca sa stiu si m-a linistit ca e doar unul

Mav

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fetelor,va rog din suflet ,faceti ceva...,s-o ajutati pe micuta www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Sonia...
Daca doriti sa flati mai multe detalii,ca invit sa cititi aici...
Micuta are nevoie de 90.000$,pentru singura operatie posibila din lume...,singura sansa care i-ar reda linistea si bucuria de a trai...,va rog mult trimiteti mai departe pagina micutei,prin e-mail,fax...,vorbiti cunoscutilor de ea...,ajutati-o cum puteti...,oricit de putin...,va rog tare...
Sonia,este "capsunica de 2007"...,transmiteti macar un gind bun mamici ei Kay...,rugati-va la d-zeu sa o ajute...,va rog mult...

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello
am pus acilea niste poze cu mao&friends
enjoy

Mergi la inceput