Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Anca, super tare Matei.

Adina, eu port 14 kg in brate si inca vreo 10 in burta, asa ca te-am luat.

Voiam sa va zic ca m-am intors azi acasa, de tot cred. Nu imi mai arde de nimic, vreau putina odihna. Doar ca ma omoara caldura, stau in casa cu jaluzele inchise si AC functional pe peste tot. Alex usor racita, maine ma duc sa vedem ce e.

Pupici.

Rox 33+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Vai Roxana ce putin mai ai pana nasti!

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Hi hi, ca la carte vreo luna si ceva, dar eu nu imi doresc decat sa ajung pana pe 17 august cand vine doctorul din concediu. Apropos, in loc sa imi dea trimitere la Corina Grigoriu, mi-a lasat numarul Mirelei Moarcas. Poate e si Grigoriu in concediu. Oricum la ultima eco se mai scurtase colul, asa ca acum stau cumintica.

Rox 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Roxana, stai cumintica-cumintica, nu ne da emotii!
Adina, am primit floricica la poznasi si vreau sa-ti multumesc!
Babee, cum te mai simti, mamico?
Sunteti toate in concediu, fetelor? De ce nu mai scrieti aici?! Taman acum cand am avea ce povesti despre prichindei si prichindute....
...Zilele trecute i-am cumparat lui Sebi (din intamplare), de la anticariat "Aventurile lui Habarnam". Este atat de incantat de povestile astea.... a inceput sa inventeze povesti cu Habarnam="adica Nustiu".

Acum, a gasit poze de la nunta noastra si a venit trist la mine:
"-Mami, imi fac griji pentu nunta asta....
-De ce, Sebi?!
-Pentu ca ati facut-o cand eu eram mic-mic, in burtica...."

O zi frumoasa tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by buli

discutie cu Matei in care el imi spune ca noi 2 sintem cei mai buni prieteni din lume.
tati intreaba el ce-i. cica "tu esti ala care repara dvd-urile cind se defazeaza"

E fenomenal Matei!!!!!!!
Anca, iti scrisesem si acum cateva zile, cand am citit mesajul pt prima data, dar vad ca n-a aparut postul meu....

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Gataaaa, am pus cateva poze cu mobila montata in camera lui BB2 (mai putin un raft...ma rog, mici discutii cu tati) dar nu va imaginati cine stie ce, ca nu e camera prea mare. Oricum am pozat numai o parte, pe cealalta este un madar de lucruri si de cutii care urmeaza sa fie repaartizate acum prin dulapuri. Dar pana atunci. Oricum se vede ceva intr-o poza si este doar 1/4 din maldar.

http://good-times.webshots.com/album/559955379YrvAaZ

Mai am niste pozute vechi, vreo 5-6 cred la finalul unui album vechi, daca aveti chef de privit fata mea:

http://good-times.webshots.com/album/559424112zsfwFS?start=36

Acum descarc pozele de la mare, dar sunt multe si trebuie alese si selectate.

Rox 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mav sunt pe aici numai ca nu am nici un chef sa scriu.Apuc sa mai citesc, dar nici nu prea am ce spune.Ne e cald, facem si dusuri, ne bagam si in piscina, dar tot jale e.Astazi e parca mai racoare, sa-mi mai trag si eu putin sufletul.Starile de voma inca persista, am cat si pentru celelalte sarcini.Rebecca are o gripa de vara si la urocultura am mai gasit si o infectie urinara, urla pe toate partile, Phillip intelege si ne mangaie pe amandoua ca suntem bolnavioare.

Roxana ce dulce e pisicuta Alex.Cred ca ai tuns-o altfel, nu?Tu cum mai suporti caldura?

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Babee, sarcina usoara, ma bucur ca ai mai scris! Mi-ai trimis ceva pe mail, insa am avut niste probleme, se blocase, si am sters cam tot ce aveam acolo.

Alex e tunsa acum, insa mai uratel, ca nu s-a priceput tanti la care am fost acum. Nu am poze din ultimele zile sa o vezi. Dar o sa le postez azi si pe cele de la mare.

Rox 34+

Mergi la inceput

In sfarsit prima tura de poze de la mare, cele de pe plaja. Urmeaza cele cu distractii, insa se incarca tare tare greu.

In cele de pe plaja veti gasi "casalotul esuat", adica eu, si fetita fotomodel.

http://community.webshots.com/user/Roxana_G

Rox 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Ce casalot mai..esti o mamica frumoasa.Sa fiti sanatosi..si nu iti face probleme.Stai sa ma vad si eu
Simpatica foc Alex si ma amuza "pozitiile" de pozat.Sa vedem cum va face si Rebecca noastra ca de-acum rade cand vede camera indreptata spre ea

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput