Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 16
anda141 spune:
Buna, ce mai faceti, nici un semn??
Eu sunt la serviciu, Albert la gradinita, nu avem noutati prea mari.
Suntem bine si asta e important.
Asteptam luna august, atunci vom pleca si noi.
Va pupam pe toti !!!
http://www.copaculdehartie.ro
Roxana_G spune:
Hello. Sunt si eu in Bucuresti 2 zile, azi am fost la eco si la control. Suntem bine si eu si BB, maine ne intoarcem la mare. Alex e la mare cu bunicii, azi au fost la delfinariu si i-a apucat ploaia si nu au vazut spectacolul nici azi. Mai incearca ei si maine.
Pupici.
Rox
32+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
firutza spune:
MAMA,MAMA....!!!CE MULT ATRECUT DE CAND NU V-AM MAI VAZUT:DEJA BEBE TREI!fELICITARI SI MULTA SANATATE!ADMIR CURAJUL!eU NU-L AM!MA BUCUR SA VA CITESC DIN NOU...SI NOI SUNTEM BINE,NE PREGATIM DE CONCEDIU LA MUNTE IN RETEZAT. Edi e un mare vorbaret,e foarte ambitios dar e un slabut nu trece de 14.8kg,deloc si nu-i place sa manance mai nimic:speram ca de la toamna la gradi sa descopere mancatul la mamsa si mancarea...in rest ...ma bucur ca mi-am facut timp sa mai citesc despre voi,va invidiez c a puteti colinda peste mari si tari...va felicit ptr.copiii frumosi pe care i-ati crescut si ma uit si la sufletelul meu care acum face nani si nu stiu cum trece vremea,parca mai ieri afara era ger,era ianuarie...Ce ani frumosi traim langa ei!piciul meu mi-a spus ca el nu se va insura cand va fi mare ,ca ii e frica ...daca n-o sa ma mai vada?!Ce declaratie de dragoste!are prieteni in parc,e sociabil...iar noi il iubim!Acum spune tuturor fericit ca sta cu mami ,ca a luat vacanta!-mami!Va pup!va doresc din suflet concedii reusite!Iar curajoaselor :sarcini usoare!
Dalia$Edi
Roxana_G spune:
Gata, sunt inapoi la mareeeee. Abia am ajuns! Noapte buna si weekend placut.
Firutza, ma bucur ca ati mai dat vesti. Nici Alex nu are peste 14 kg dar cat timp este ok nu ma deranjeaza. Cu ocazia streptococului i-am facut analize detaliate de sange si nu pare sa aiba nici o lipsa, copro iese negativ. Asa sunt unii copii mai slabuti.
Rox
32+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
anda141 spune:
..si noi inapoi la lucru !! ![]()
Nici Albert nu are mai mult de 14 kg si ceva, dar nu am ce sa ii fac. E sanatos in rest, nu raceste , nu se imbolnaveste mai deloc. E foarte energic, dar ma inteleg destul de bine cu el, mai are si toane dar 90 % e ok.![]()
http://www.copaculdehartie.ro
Roxana_G spune:
Alex tot 14 kg are, dar mi se pare ca e ok asa. Acum a racit de la apa asta rece de mare de care nu o pot tine departe. Insa cat nu face febra nu ma agit.
A fost sapt trecuta cu ai mei la Delfinariu si a fost tare fericita, au fost si la acvariu si i-au placut pisicile de mare si calutii de mare.
Dar e tare dificila cu mancarea, ne-a scos peri albi tuturor.
Cred ca maine ne intoarcem acasa, eu asa as vrea. Sotul meu prefera joi, insa eu m-am cam plictisit, prea multa mare. Apa e rece, afara e prea cald, eu nu stau la soare.
Aseara am fost in Constanta, nu fusese planuit, imi pare rau ca nu le-am contactat pe fete. Fost la Pizza Hutt ca aveam eu pofte, si apoi pe faleza in port.
Pupici tuturor. Merge prost netul, scriu mai greu de aici.
Rox
32+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
A_Iulia spune:
Ei, nu va mai plangeti de 14 kg, sunt mai usor de carat...![]()
Vivi are 17 kg jumatate si imi rupe mainile.
Adina +
Olivia 04.03.2004
buli spune:
discutie cu Matei in care el imi spune ca noi 2 sintem cei mai buni prieteni din lume.
tati intreaba el ce-i. cica "tu esti ala care repara dvd-urile cind se defazeaza"![]()
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by buli
discutie cu Matei in care el imi spune ca noi 2 sintem cei mai buni prieteni din lume.
tati intreaba el ce-i. cica "tu esti ala care repara dvd-urile cind se defazeaza"

Adina +
Olivia 04.03.2004