Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vic, ce e microrezervatia? Tara Piticilor unde este? Mailul ala e blocat pentru ca nu il mai folosesc de aproape un an.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, Tara piticilor este in C-ta in parcul mare, dar nu stiu sa iti zic exact. Vroiam doar sa iti spun ca merita sa te duci, lui Albert i-a placut tare mult si poate sa alerge in voie fara sa stai cu teama ca in Buc., ca da vreo bicicleta peste ea sau calca in rahat de caine .

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Va pup pe toate, in fuga.

Am fost si sunt f ocupata cu munca (s-ar putea sa accept un nou job -part time- pe langa cel actual; macar asa nu mai am timp sa ma gandesc la sarcinile pierdute, ci ma voi concentra pe prezent si pe viitor).
Ii multumesc lui D-zeu pt copilul minunat pe care-l am si ma rog sa fim sanatosi.
...Ieri, Sebi.... a vrut "sa-l ajute pe tati", care schimba bateria de la chiuveta de la bucatarie... si... intr-un moment de neatentie... a luat patentul... si l-a bagat in priza. Slava Domnului ca n-a patit nimic (minunea lui D-zeu!!!), caci s-a produs o flama intre priza si varful patentului -care a devenit negru- si au sarit sigurantele de la prize. Nu va zic ce sperietura....

Roxana, Tara Piticilor este in parcul de pe malul Lacului Tabacariei -cel mai mare parc din Cta (parc de pe B-dul Lapusneanu, care se continua cu parcul de distractii din Mamaia, Luna Parc).
Sper ca te-am lamurit, nu ca te-am bagat in ceata.
Pt copiii nostri e nemaipomenit sa mearga "la pitici".
La microrezervatie sunt diverse animale& pasari: cerbi, caprioare, pauni, vulpi, porumbei, pelicani, etc... pe moment nu-mi mai vin in minte exemple, dar au mai multe animale acolo.
Anul trecut aveau si o expozitie de pasari exotice.
Toate astea sunt langa delfinariu, de fapt, se intra pe poarta delfinariului.... Scuze, stiu ca ti-am promis, dar n-am apucat sa aflu care este programul si azi mai am probleme de rezolvat... poate dau maine seara o fuga pana acolo (eu locuiesc in celalalt capat al orasului) sau o sa caut nr de tel si sun si intreb si apoi te anunt.

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Mamici scumpe, n-ati mai dat niciun semn.... Sunteti toate in concediu?

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Vic si Monica, multumesc de indicatii. Nu am vazut mesajele pana acum, nu stiu de ce nu mi-au aparut ca noi. Suntem bine, Alex mai binisor cu raceala. Nu a fost ceva serios, o fi de la baile din piscina de acasa in zilele in care era gheata. Nu va zic ca si aici intra in mare asa cum este. 2 zile sunt fara sot si au venit ai mei, insa e bine ca asa o mai pasez si eu pe Alex si ma si rasfat.

Rox 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Dragele mele,
nu am mai scris demult...Suntem bine, foarte bine chiar!
Va scriu insa acum cu o mare rugaminte.....
La forumul de umanitare este un subiect dureros...de asemanator cu povestea lui Andrei...doar ca noi am fost putini mai norocosi decat Stfen si mama lui...
Subietul este acesta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102107.
Va rog din suflet, daca puteti sa-i ajutati....
Multumesc mult si va pupam pe toate cu dor...

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mav suntem aici, n-am disparut.Eu ocupata, si cu munca..gata fac pauza ca nu imi stricaMaine plecam, sper sa fie vreme buna si sa ne distram.Phillip si-a pregatit placa si colacul, geanta lui e prima la usa sa nu cumva sa o uit si maine
Sper ca esti bine

Las pozica cu Ingerasii nazdravani si sa ne auzim cu bine peste o saptamana.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

Mav suntem aici, n-am disparut.Eu ocupata, si cu munca..gata fac pauza ca nu imi stricaMaine plecam, sper sa fie vreme buna si sa ne distram.Phillip si-a pregatit placa si colacul, geanta lui e prima la usa sa nu cumva sa o uit si maine
Sper ca esti bine

Las pozica cu Ingerasii nazdravani si sa ne auzim cu bine peste o saptamana.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

ingerasii nazdravani, sunt extraordinar de frumosi!!!!!!!
Sebi e bine, eu sunt foarte bine, m-am concentrat pe frontul profesional (desi mai am o saptamana si plec in concediuuuu) si e foarte bine asa!
Ai mai fost la eco? Sper ca sunteti ok!!!!!! Distractie placuta!!!!!! Si sa aduci poze!

Mergi la inceput

Uitasem sa va spun ieri ca am fost in satul de vacanta, la rezervatie si in Tara Piticilor. La Delfinariu m-am necajit rau, e mare nebunie cu biletele. Coada se face cu 2 ore inainte ca sa prinzi locuri si nu poti pleca de acolo, dar biletele se vand efectiv inainte de spectacol (deci nu poti merge nici mai devreme). Alex a bazait ca vrea la delfinariu insa era criminal sa stau atata.

Rox 31+

Mergi la inceput

Roxa, eu, sa fi fost in locul tau, o luam pe Alex de mana si ma duceam direct in fata cozii de la casa de bilete si rugam pe cineva sa ne cumpere biletele. Nu cred ca cineva ar fi refuzat o mamica + o dulceata de fetita!

Mergi la inceput