Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

distractie placuta gravidutelor! vad ca e concediu la toata lumea!
Si pentru ca eu nu sunt gravida, m-a pedepsit soarta asa ca la munca cu mine. Miercuri plec la Amsterdam, vin sambata.

Sa va gasesc bronzate frumoase si cu burta si mai mare pana ma intorc!

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna seara!
Ma inscriu si eu cu comoara mea:
ALEXANDRA-NICOLETA - data nasterii: 27.02.2004. nascuta prin cezariana, cu 4.050 kg, 51 cm, scor Aggar 9, la 39 sapt. maternitatea Bucur. doctor Olaru Gabriel
Multumesc si sper sa postati voi mesajul meu pentru ca eu nu stiu. O seara cat mai buna si racoroasa!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bun venit Valentina si Alexandra!

Noi am fost la cumparaturi in Cta, apoi masa si plimbare in Mamaia, ne-am dat si cu gondola. Alex se dadea obosita pana a dat de animatie, nu mai era chip sa plecam. Se bucura la orice terasa, mai ales la muzica house si zicea sa ramanem acolo. Ce ma fac eu cu fata...cred ca numai prin cluburi va umbla.

Rox 30+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hi, Roxana....imi pare rau cand am deschis sezonul ,, vizitelor,, taman la tine plec. Plec azi in delegatie la Caciulata pentru vreo 4 zile si apoi pana pe 15 la Bacau la socrii.Am inteles ca stai mai mult...da-mi de stire , mi-as dori sa ne vedem. Intre timp poate Mav ia legatura cu tine.Sa va faceti timp sa ajungeti la Costinesti, dupa inundatii s-a ridicat un obelisc mult mai mare si mai frumos. Si iti recomand sa nu ocolesti nici Neptunul...e statiunea favorita...e aerisita si nu-i asa aglomerata ca Mamaia. Pupici si sejur super placut.

Va pupazesc pe toate si sa ne ,,vedem ,, cu bine. Oricum laptopul il luam dupa noi...dependenta frate.....

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!
Valentina, bine ati venit! Sunteti pe lista. Povesteste-ne cate ceva despre voi, in special despre Alexandra, sa ne cunoastem mai bine.
Tania chiar azi vroiam sa te sun sa trec pe la tine pe la birou cu o oferta pt cererea ta, sincronizare perfecta, nu? Distractie placuta acolo unde vei ajunge! Cum se mai simte Costin? Ati tot amanat operatia....
Roxana, am sa-ti trimit nr meu de tel pe PM. Problema este ca zilele astea sunt cam ocupata... Dar cine stie, poate reusim sa iesim undeva seara, oricum in ultima vreme Sebi nu adoame inainte de miezul noptii (si se trezeste de nu-s cate ori pe noapte, vine la noi in camera, ne priveste tacut pana ne trezim, in special eu ii simt privirea/prezenta, apoi cere apa, face pisu, reclama ca-l bazaie tzantzarii -chiar daca nu avem d-astia, etc). Eu iti recomand sa treceti si pe la Scoica Land, cum iesiti din Mamaia, inspre Navodari, este undeva pe stanga, vis-a-vis de Camping, pe malul lacului, e foarte frumos amenajat, mancarea e f buna, preturile acceptabile, au loc de joaca pt copii, muzica buna, etc... Sigur o sa va placa si voua si Alexandrei! Daca-oi avea putin timp mai tarziu, poate pun niste poze de acolo (cu Sebi, desigur).
Gabi, eu te cred ca nu v-au auzit copiii vorbind despre sarcina si sunt convinsa ca Phillip a simtit ca esti intr-o stare speciala (la fel a simtit si Sebi la ultima mea sarcina, cand chiar nu intentionam sa afle el, pana nu mai crestea burtica). E inca atat de puternica legatura dintre noi si copilasii nostri!!!!!!!!!

O zi frumoasa tuturor!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc mult de info. Uite ieri am tot postat intrebari la gravidute, dar pana sa primesc raspuns am plecat. De Scoica auzisem, insa cum ca ar fi in oras. O sa merg si la cel dinspe Navodari. Sper sa ne vedem ,nu intrati in panica, eu stau 3 saptamani aici. Si stau chiar in Neptun. Mai greu sa urnesc familionul la vizite, dar ne descurcam noi. Astept telefoanele pe PM, vi le trimit si eu dar nu acum ca lumea sa imbracata sa mearga la plaja si eu n uma dezlipesc de calculator.

Pupici.

Rox 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Waw, Roxana, 3 saptamani la mare..Ce fain de voi, nici o grija ce treaba aveti Ce as pleca si eu in concediu...dar ne-am programat ptr. luna august, pana atunci mai prestam la serviciu.
Distractie placuta! S-a mai incalzit apa? Vremea e tot asa f. calda? Se poate sta la soare ??

Valenatina, bine ai venit, te asteptam cu mai multe detalii despre voi !!

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Roxana, ti-am trimis pozele pe email, ca mi-a fost mai usor asa de data asta. Trimis si PM. Astept sa ne intalnim. Putem sa venim si noi la Neptun, intr-o seara.
Eu lucrez deocamdata (inclusiv sambata viitoare), insa dupa 15 iulie incolo vrem sa plecam la munte, ne gandeam la Transfagarasan si sa ne cazam la Balea Lac. Daca ati mai fost pe acolo si aveti recomandari, astept sugestii!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Monica, ma rasfat si eu acum pana nasc. Afara e f frumos si soare, vreme super, apa marii cam rece.

Vic, multam de info, sper sa ne si vedem. Nu stiu pe ce mail ai trimis, nu mai am pe cel vechi. Te rog mai da un fw pe roxana@ghigea.com. Zi-mi te rog de Delfinariu, daca mai este deschis, si daca mai stii cumva care este programul, please help.

Rox 30+

Mergi la inceput

Roxana, am trimis intr-adevar pe o adresa mai veche (roxana_g7593@yahoo.com), dar nu mi-a dat "eroare". O sa dau FW la noua adresa.
Anul trecut mai traia delfinul Mark, anul asta, chiar nu stiu... ca tare era batranel... Dar o sa ma interesez daca mai sunt spectacole la Delfinariul din Cta si te anunt.
Mai puteti merge cu Alex la acvariu, la microrezervatia de langa delfinariu si la Tara Piticilor. Nu e cine stie ce oferta, dar... sper sa se simta bine dra Alex.

Edit: De fapt, intrasem sa va spun ca Sebi a bagat patentul in priza.... Slava Domnului ca n-a patit nimic, dar... ne-am speriat tare...

Mergi la inceput