Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Gata ultima zi de serviciu si o saptamana crunta. De maine la mare, dar nu scapati ca imi laptop cu mine, cu zapp. ![]()
Pupici si weekend placut!
Rox
30+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
A_Iulia spune:
Te asteptam prin zapp sau prin ce vrei tu! Dar numai cu vesti bune! 
Adina +
Olivia 04.03.2004
Babee spune:
Vacanta placuta Roxana si sa ne spui cum e marea romaneasca anul acesta.
Am vazut si embrionul..da Doamne sa fie bine!
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Roxana_G spune:
Babee, doamne ajuta sa fie bine!
Adina, si eu sper ca numai vesti bune. Asa sa fie si de la voi, daaa?
Rox
30+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Babee spune:
Roxana ce in graba treci...stii vorba:veni, vidi, vici..paco
Cum e la mare?Si ce face Alex?
Mi-am amintit...Gabiarama are deja 3 copii..asa ca Saphir..suntem codase
.Sa fim sanatosi cu totii ca e cel mai important.
Vineri inainte de-a pleca la gradinita, Phillip isi lipeste capusorul de burtica mea, o pupa si spune:mama aici e un bebe, nu?Nu ne-a auzit vorbind prin casa si nu ne dam seama cum de a spus asta.Intuitie oare?M-a topit..si acum e bucuros ca iarasi imi a creste burta si o sa iasa tot o surioara ca Rebecca
(ups ce fac daca e baietel?
).Eu am greturi cat si pentru sarcinile celelalte cand n-am avut nimic,dar sper eu sa treaca![]()
Asa...si vineri Phillip a mers ultima zi la gradi, va sta 3 luni acasa cu mine ca avem concediu lung si vom fi plimbareti.Si tare bine imi pare ca vom fi noi 3 un timp si vom face toate nazbatiile
.Uneori cred ca sunt mai copil decat ei![]()
Roxana_G spune:
Babee, sigur a auzit Philip ceva.
Cred ca o sa se bucure orice ar fi. Alex a cerut mereu fratior, si pana sa fim siguri ca e baiat, se supara de cate ori ii ziceam ca poate fi surioara. Insa saptamana trecuta a zis ca nu mai vrea fratior, ca poate il cheme Andrei dar sa fie mai bine fetita. ![]()
La mare e frumos, apa putin cam rece pentru mine. Nu am eu super dispozitie, nu stiu de ce. Alex e cam rasfatata si din pacate tuseste cam ciudat. Sa vedem ce o fi. Stam 3 saptamani in principiu si apoi merg acasa sa pregatesc cuibusorul lui bb.
Rox
30+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
saphir spune:
Babee, dar Gabi s-a apucat odata cu noi de facut copii??? ![]()
Roxana, distractie placuta si verifica de ce tuseste Alexandra, pentru ca, si nu vreau sa te sperii, Amos cu o tuse dubioasa, tratata doar cu sirop, dupa cum a zis medicul, a ajuns sa aiba bronsita. Acum suntem pe antibiotice si e deja mai bine.
Si Amos si Ailish ma pupa si ma mangaie pe burta...sunt asa dragutzi
Nu stiu cum am sa ma descurc cu 3, dar imi fac curaj singura![]()
Noroc ca ai mei sunt la gradinita pana in august, au vacanta numai o luna si ma apuca groaza, ca tare se mai cearta si bat din orice cand sunt impreuna.
Saphir
,
Amos si
Ailish
pozele noastre
Babee spune:
Roxana mai mult ca sigur nu ne-a auzit vorbind, am zis sa asteptam sa fie totul sigur dar surpria.Sper ca la marea noastra sa fie apa buna ca de nu am incurcat-o.In piscina hotelului parca n-am chef ca ...eu is la mare...
Saphir eu stiu ca ea deja a nascut copii, deci a fost cu muuult mai harnica
Sau poate ma lasa neuronii, cine stie?Asa deci se bat ai tai, ups ce m-o astepta?Eu sper sa nu...dar hai ca-mi fac si eu curaj![]()
Nani bun
Roxana_G spune:
Neata.
Saphir, nu prea are de ce sa fie asa bolnava Alex, nu mai merge la gradi de peste o luna, nu prea a mai stat cu copii, si oricum de abia i-am facut analizele in detaliu dupa afurisitul de streptococ. Sper nu fie iar nevoie de antibiotic. Deocamdata vad ca nu are peste 36.9, dar sa vedem.
Babee, eu tanjesc dupa piscina de acasa...nu ma omor cu marea in general. Oricum pentru mine pare rece.
Rox
30+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)