Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 12
mav spune:
Draga mea, te rog mult, nu te supara pe mine, n-am putut sa ma abtin, e o veste asa frumoasa!!!!!
Iti "tin pumnii" la echo! Lasa socul, gandeste pozitiv, totul este bine!!!!!!!!! Te pup!

Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
saphir spune:
Babee, sarcina usoara si numai mult bine.
Vad ca noi doua am cam luat-o inainte cu copilutzii![]()
Saphir
,
Amos si
Ailish
pozele noastre
ramonaa spune:
Salutare!
Eu cam greu cu net-ul, nu sunt asa activa ca alte mamici cu 2 copilasi. Nu prea am timp de nimic. Ultima boala alui Robert m-a cam scos din ritm (a avut angina aftoasa si o saptamana ne-am chinuit), iar acum stau la mama cu copii pt ca e liftul in revizie o saptamana si stau la et.10. E foarte greu in 2 camere.
Tata e cel mai obosit ca il chinuie Robert. Abia astept sa ajungem acasa.
Acum ce sa va spun, felicitari viitoarelor mamaici. Aveti curaj nu gluma! 

Sa aveti sarcini usoare!
Pupici la toata gasca de pitici!

Felicitari tuturor pentru evolutia copilasilor!
Nu va uit, atata ca reusesc mai greu sa va citesc si sa scriu.
O zi buna tuturor!
poze 1
poze 2
Ramona si
Larisa (05.01.2007) +
Robert (15 ianuarie 2004)
Roxana_G spune:
Ramona,
,asa e uneori, vin probleme gramada. Sa fiti sanatosi, asta e important.
Saphir si Babee, ce sa mai zic, daca afla al meu sigur ma pune sa ii fac si fetita aia la care spera de data asta.
Rox
30+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Babee spune:
Saphir eu daca nu ma insel tu esti pe ultima suta de metri cu burtica 3, nu?Nastere usoara si sa ne povestim cum e cu 3!
Am fost ieri la medic, vede sacul dar nu si embrionul.Repetam eco saptamana viitoare si sper sa fie bine!
Roxana ...pe al treilea sa il faca el daca tot isi doreste asa mult![]()
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
saphir spune:
Babee
cu BB 3 sunt aproape de Roxana, 27+ saptamani, teoretic ar trebui sa nasc in octombrie, acum medicul zice ca BB e mai mare cu 2 saptamani si ca nasc la sfarsitul lui septembrie...Cine stie?! Sanatosi sa fie si tie iti doresc un BB sanatos .
Roxana, cum facem sa afle sotul??? ![]()
Apropos de asta, al meu sot a fost putin "dezamagit" cand a aflat ca BB e baiat, pentru ca i-am spus ca daca e baiat, "gata...nu mai fac", iar daca e fata acum "am sa fac inca unul, sa fie baiat". ![]()
Asa ca eu asa zic acum, "Asta si gaaaaaaaata!"
Saphir
,
Amos si
Ailish
pozele noastre
Roxana_G spune:
Stiti cum e cu planurile...greu sa zic acum daca vreau sau nu vreau. Deocamdata sa ma vad cu BB sanatos in brate, sa vad cum ma adaptez cu 2, si daca simt ca mai pot si vrea Dzeu, o sa mai facem, daca nu asta e.
Rox
30+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
anda141 spune:
Felicitari Gabi si Saphir!!! Multa sanatate !!!
Ramonaa, bine ai revenit !! Te mai asteptam mai des !!
Sa facem ceva pentru Sara