Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 11
A_Iulia spune:
Pai sa-i sfatuiesti sa-si ia niste cursuri de la Alex, uite-asa incepe si ea sa faca un ban cinstit
In rest nu ma mira, probabil de aia si umbla cate 2...
Adina +
Olivia 04.03.2004
dadi_t spune:

esti mai tare ca mine...imi caut pantofii cu care sunt incaltata, de ochelarii de pe cap nu mai spun...Dar de fata uitata la gradi.....ce spui???? Bestiaaaal Roxi!
Anca, lasa-lasa ca te astept anul acesta in conditii rezonabile(AC!) ...ca la terasa nu avem sanse, e cumplit de cald afara, chiar si seara... Ancule draga sunt o fire care socializez teribil de bine cu semenii mei. Ma simt bine si respir cu si prin oamenii care ma inconjoara..imi da o stare de bine...si sa stii ca nu ma cert...aproape ...niciodata cu cei din jurul meu(mai mult ma cert singura!!!!
O saptamana buna tuturor!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
Roxana_G spune:
Neata. Cum vi s-a parut furtuna de aseara? Eu ziceam ca suntem in Vrajitorul din Oz si ma gandeam ca zburam cu casa.
Tania,
macar nu mi se intampla numai mie sa zic din astea, si asa colega mea rade de cate ori ma vede cu telefonul in mana.
Bolnaviorii sunt bine?
Rox
30+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
buli spune:
'neatza!
ploua si la noi ... ce fain e
din ciclul "parintii sint cu capu-n nori" :))
ieseam toti 3 afara, noi 2, aia mari la lift, Matei se tot codea.
eu: hai, Matei, odata!
el: mama, eu asa merg? (n-avea papuci cupilu:)))
vezi, Tania, ti-am zis io ca tu esti vinovata ![]()
parinti si pitici
anda141 spune:
Am si eu o problema asa de dimineata , am vrut sa zic mai demult. Ma enerveaza reclama asta de la mica publicitate cu "jucarii ptr. copii cuminti". Ce inseamna copii cuminti?? Exista vrun catalog de incadrare a copiilor in functie de ce??? Chiar mi se pare discriminare.
Ca urmare chiar daca mi-ar placea ceva de acolo nu as cumpara. Nici nu m-am uitat sa vad ce vinde. Gata, m-am racorit.
In alta ordine de idei duminica am fost la Albert la serbare, a fost super incantat, s-a trezit de dimineata bucuros ca mergem la serbare si el o sa fie albinuta. Nu a avut deloc emotii, a spus poezia tare si fara greseli, ce mai, a fost in forma maxima, m-am bucurat ca s-a adaptat asa de bine la gradi. Le iubeste pe educatoare tare mult, sunt toate tinere si dragute si vad ca se ocupa f. bine de ei. A invatat o multime de cantecele in romana si engleza, fac si pian
va dati seama ce invata el acum. Dar m-a surpins ca a invatat notele, eu asta nu l-am invatat.
Adina, multumesc ptr. gandurile bune de la subiectul de la capitolul "nasterea unei stele" Intr-adevar tragic, dar au fost destul de tari.
Apropo de furtuna de aseara, Albert a inceput sa se tanguiasca ca nu rupe florile de pe terasa, ca sa le iau sa le bag in casa ( e un mare iubitor de flori, ma ajuta sa le ud, le urmareste cum infloresc, se intristeaza cand se ofliesc etc.) Dar a luat de la mine microbul cu florile. Si ii placeau fulgerele, dar sa nu tune tare. Ca sa tune mai incet nu asa de tare.
Sa facem ceva pentru Sara
mav spune:
quote:
Originally posted by Babee
Emiliapop uite vezi ca nu te las singura?Nici pe tine nici pe Doniro, sa fim alaturi una de cealalta..
Eu am asa:una bucata Phillip nascut pe 6 februarie 2004 si una bucata Rebecca nascuta pe 27 Iulie 2006.Asa ..si bebe care simt eu ca este 100% baiatar trebui sa se nasca pe 24 Februarie.Scap de-o grija, le fac petrecere la amandoi
.Glumesc....
Si sunt singura cu sotul, nimeni altcineva si ne descurcam foarte bine.Eu lucrez part time de cand Rebecca avea 2 luni, ma organizez cu totul si e bine.Nu e perfect, nu mai arata casa ca atunci cand eram singurei..dar e ok.
Pentru ca eu am fost campioana la migrene si altele in sarcini, recomand doar paracetamol,nu mai mult de 2 pe zi.
Si ca mi-am amintit, Ralluca incearca sa te stergi cu ceai de musetel, si sa ungi sfarcurile cu crema de galbenele.Daca e mai rau, atunci iti recomand crema Lansinoh-la mine doar asta a functionat.
Uf..am emotiisi greturi pentru 5 sarcini
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
FELICITARI, Gabi!!!! Noua nu aveai de gand sa ne spui?! Sper sa nu te superi ca te-am citat aici... eu inca mai citesc la zuzele mele dragi... Cum de-ai ramas insarcinata atat de repede? Sa-ti dea D-zeu multa sanatate, sarcina frumoasa si nastere usoara!!!!! E minunat, inca o data, felicitari!!!!! Ma bucur atat de mult pentru tine!!!!!!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Roxana_G spune:
Babee, felicitari, sa fie intr-un ceas bun! 
Vic, las ca vine si randul tau, nu dispera. 
Monica, nu stiu ce sunt aia copii cuminti!
Oricum a mea sigur nu intra la categoria cu pricina. Insa cred ca ideea reclamei a fost sa primeasca jucarii copiii care au fost cuminti. Cat despre flori si furtuna, sa stii ca si Alex bazaia aseara ca ne rupe copacelul. Ce e drept pentru un moment si eu am crezut ca va pica bietul pom, ca e puiet si subtirel. Dar era bine mersi.
Anca,
absolut lamurita ca nu sunt singura care uita.
Rox
30+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
mav spune:
Roxana, nu sunt disperata, mi-a trecut (atat cat se poate) si ma bucur pt familia pe care o am acum (suntem binecuvantati cu Sebi si de-ar fi sa ramana asa lucrurile, tot as fi foarte multumita, numai sanatosi sa fim!)!!!!
Si in plus, ma bucur f mult pt Babee!!!!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Babee spune:
Mav Mav![]()
![]()
.Dupa amiaza am primul eco, si emotii ..si sunt putin socata..si...intelegeti voi![]()
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip