Gravidutze si Mamici de Cluj (4)
Raspunsuri - Pagina 21

antoni spune:
Felicia-eu spun ca sunt 5 saptamani jumatate.FELICITARI!!!!!!!!!!!!!
inca un pic si ai unnazdravan pe langa tine!!
nu e super?
pupici
Meli

Gabriela77 spune:
Meli, felicitari pt mingiuta! Si eu am auzit ca e f buna in travaliu!
Felicia, felicitari!Chiar e de neuitat prima intalnire cu bebe! Eu zic sa iti calculezi sarcina in functie de UM, asta e fixa, restul datelor se pot modifica de la eco la eco!
Cu depresii, ce sa zic, am cateodata niste stari de agitatie si nervi, si saracul sotzul e prin preajma...daca trece peste perioada asta, e de bine! Hormonii, bata-i vina!

antoni spune:
mie medicul mi-a calculat de la prima zi a ultimului ciclu menstrual.cand mai mergi la eco? o sa-ti placa la nebunie sa vezi cum ii bate inimioara.cred ca pe la 7 saptamani. o chestie mica care pulseaza. e ceva unic.tare frumos. eu de fiecare data cand ieseam de la eco de la medic, plangeam de bucurie cand il sunam pe sotul meu. cine ma vedea poate se gandea, saraca, iar n-a ramas insarcinata.
pupici
Meli37+
Timea-Larisa

antoni spune:
Gabriella- si eu am avut momente, si acum mai am dar mai rar, acum ma apuca mai mult panica. dar am avut momente in care am plans cel mai bine din viata mea. efectiv mi-a cazut bine. fara un motiv anume. trebuie sa le iei cumva ca sunt normale intr-o anumita limita. vor trece. si vor veni altele.
pupici la buritci
Meli

felicia20 spune:
Gabriela, multumesc.
Meli, nastere usoare iti doresc. Cu ce dr. nasti?
Felicia, 5+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

soanso spune:
heloo de la umbra...
riplay,mersi pt urarea de bun venit in "gasca' voastra,sunteti niste fete minunate ai abia astept sa citesc ce mai scieti de burtici si de copilasii vostri.
noi azi avem aniversare...Sorana implineste 1an jumate ,Doamne ce a trecut vremea ,imi aduc aminte parca a fost ieri, de fiecare monent si de fiecare etapa.
ce repede a crescut ,azi ma radeam cu fetele in parc cum stateam anul trecut la umbra si piticii dormeau in carucior iar acum alergam dupa ei si nu putem sta o clipa.
Felicia ,felicitari pentru confirmarea sarcinii ,nu-i asa ce momnet unic e atunci cand vezi sanburelul din burtica?, sa ai sarcina usoara ,sa creasca bb in burtica mare si frumos ,si ce-i mai important decat orice pe lume e sa fie sanatos ,iar daca ai preferinta in privinta sexului la bb sa ti se indeplineasca dorinta.
sa sarbatoresti azi cu sampanie fara alcol momentul.(eu cand am aflat ca-s graviduta ,nu am mai fumat,nu am mai baut acidulat si alcool,in schimb am mancat multe fructe si am avut mare grija in primele trei luni de bb.
SOSO

nrl spune:
Felicitari Felicia
Si eu merg azi la eco, sper sa-mi spuna ce e ca nu mai suport sa tot raspund 'inca nu stiu'
Nicoleta 17+