Gravidutze si Mamici de Cluj (4)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Felicia- eu ma duc la dr.Cruciat de la gine1.
Nico-ai vreo preferinta ce sa fie?daca afli , scrie-ne si noua.sanatos sa fie. restul nu conteaza!

pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Nico, soso, meli - va doresc ce-mi doresc si mie: un copilas sanatos, frumos, destept, cuminte si cum mai doriti voi sa fie! Doamne ajuta!

Felicia, 5+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Soso, La MUlti Ani pt printesa! Sa va traisca si sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput

Soso-la multi ani la piticuta!!!!!!!!
Nico-ma gandeam la faptul ca ti-ai dori fetita sau baietel
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Eu sunt foarte fericita ca va fi conteaza mai putin ce e
Va spun cand ma intorc

Nicoleta 17+

Mergi la inceput

mi-am completat bagajul pt spital si i-am pus la pitica pampersi.vai ce micuti is cei de nou nascuti. va avea un fundic cat o lamaie
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ce face grupul de gravidutze fericite???? ...aaa...va termina si pe voi caldura!!! Hmmm....greu, greu, mon cher, caldura mare intr-adevar!...

Am vazut ca va achizitionati mingi pentru gimnastica...si eu am avut, sunt super ok si comode (eu la un mom dat nici nu mai foloseam scaunul in casa, ci stateam direct pe minge)...La nastere nu mi-a folosit, fiind cezariana, dar la nastere normala banuiesc ca e super ok. Dar atenie la un lucru: pana prin sapt. 36/37 nu sariti pe minge, sa nu care cumva sa vi se declanseze nasterea, sa se deschida colul. Incercati doar rotiri, balansari fata-spate, eventual putin streching...Va puuuuup...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna fetelor!
Va ca ati inceput sa mergeti la neoGym!
Si eu am fost 6 saptamani, am prins toate cursurile de teorie si am facut Pilates. Pe mine aerobicul un pic m-a agitat.
Dar teoria mi-a placut mult, d-na moasa Hedesiu de la Stanca mi-a placut foarte mult si cusurile legate de alaptat a d-nei Mitea.
Poate o sa mai vin dar nu-mi mai fac abonament ca deja sunt in saptamana 39.

Mioara 38+ Doru Andrei

Mergi la inceput

mioara2004-cum te mai simti? cum stai cu emotiile?inca un pic si scapi.ti-ai facut bagajul?
pupici
Meli
37+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Meli sunt bine; bagajul mi l-am facut deja ca nu se stie cand vine momentul. Oricum luni trebuie sa merg din nou la control.

Mioara 38+ Doru Andrei

Mergi la inceput