Gravidutze si Mamici de Cluj (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ramo, Nico- am luat-o chiar de acolo, de la magazinul de la Sora, unde fac si poze. vezi ca este si de 65, dar aia va fi prea mica. cred. asta e perfecta. n-am mai avut rabdare sa-l astept pe sotul sa vina s-o umfle, am umflat-o cu gura.si acum tot sar prin casa ca o caprita.
tare imi place. si e comod si sa stai pe ea.
Meli

Mergi la inceput

am o prietena care a nascut la gine 1 si mi-a spus ca si ei au, ea a cerut si foarte bine i-a fost cu ea in timpul travaliului ca simtea ca nu poate sta locului.problema e ca au numai vreo 3 bucati, dar acum ma duc de acasa pregatita
ma duc sa mai topai. pupici
Meli37+Timea-Larisa

Mergi la inceput

aaaaa, am uitat, ce zapacita sunt, a fost 490.000lei si e portocalie si draguta
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ripley- si pe mine ma apuca cate o depresie de toata frumusetea fara nici un motiv, doar toane si fite-sunt constienta! Cu Ilinca incerc sa ma controlez desi nu-mi iese totdeauna-si de asta mi-e frica cel mai tare! Si eu mi-am facut programare la iso X in 17 iulie, de la ora 17 -parca, trebuie sa ma uit pe biletel-la Cruciat!

Meli- referitor la d-na Mitea: mi-a cerut sa-i pun caciulitza in casa, sa nu-i intre apa in urechi la baie, a avut un pic de rosu' in gat la 6 luni si mi-a dat antibiotic-atunci am zic stop si am trecut la ltcineva. In plus nu-mi raspundea seara la telefoane, lucra cica la tezae doctorat, pe atunci. Da' de simpatica e simpatica si calda-ca pesoana! Eu stiam ca s-a pensionat.

Nu iesiti afara! E groaznic...am fost sa-i caut Ilincai tinuta de serbare -cowgirl-si abia m-am tarat!

Raluca 22+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Meli, mersi de info
Eu trebuie sa ies, mi-e cam groaza ca tre sa ajung in celalalt capat de oras si nu vreau sa folosesc aerul conditionat

Nicoleta 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Raluca, eu am in 19, la Diculescu, e clar ca sunt dusa... nu mai stiu ce si cum si cand.

E horror de cald afara.... mi-e si groaza sa ies din birou.
Ripley 23+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Raluca-sigur o cunosti mai bine.poate nu e bine sa ai un pediatru in varsta ca is mai cu pitici. ce face Cruciat la iso x? el ii medicul cu care voi naste
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

quote:
Originally posted by antoni

Raluca-sigur o cunosti mai bine.poate nu e bine sa ai un pediatru in varsta ca is mai cu pitici. ce face Cruciat la iso x? el ii medicul cu care voi naste
pupici

Mai face un ban.....el face acolo echo morfo-, 3D!

Raluca 22+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

am inteles, multumesc mult. eu nu am facut si acum ma gandesc ca nu mai are rost, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Buna, dragele mele!

Azi a fost o zi deosebita pentru mine: prima intalnire cu bebe. A fost ceva de vis. Dr. a zis ca am 3 sapt. si jumatate. Semnatura mea e cea facuta de ticker si e calculata din prima zi a ultimului ciclu. Pe care sa o pastrez oare: pe cea reala, de la data conceptiei incoace, adica 3 sapt. jumate sau pe cea de la prima zi a ultimului ciclu, adica 5 sapt. jumate? Voi cum ati facut?

Felicia, 5+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput