Eu am un caucazian la firma, dar saraca are probleme cu inima si nu are voie sa faca efort, asa ca plimbari scurte... pe propria raspundere
Si acasa mai am 5 corcituri si o pisica
Nicoleta 17+
Uauuu!inseamna ca-ti plac animalele.bebe al tau va fi inconjurat de animalute. e dragut. si eu am un catel si o pisica, tare dragute-s animalele.mai mult cainii ca pisicile dupa parerea mea sunt cam prostute, nu prea stiu ele ce se intampla.vai imediat trebe sa plec la examen si am niste emotii ca bebelina nu mai stiu cum rezista. dar nu pot sta linistita
Meli
gabriela,antoni,v-am trimis mail cu adresa buclucasa chiar sunt lucruri interesante acolo dar daca e considerata reclama ,si nici pe PM nu se poate trimite mai ramane varianta cu mailul.
adr.mea este chira_anca@yahoo.com
liniuta jos dupa chira
bb2,am discutat mult cu sotul aceasta pb,ne dorim inca un copil dar din lipsa de spatiu am renuntat,stam intr-un ap. cu o camera ,avem rate pt masina(leasing),credit ca sa-mi iau cu 3 cam nu primeam suficienti bani,iat aici cu 2 copii ar fi criminal.
+ca se mai adauga la astea si varsta 34+sotu,33+eu.
asa ca face-ti copii cat sunteti tinerele.
SOSO
soso-cred ca nici peste vreo 2 ani nu-i tarziu ca si varsta pt tine. sau nu? si poate pana atunci se schimba cate ceva.
Meli
Meli, pisica mea nici nu are nume, o strig 'dracule'
Si daca te gandesti ca pune 5 caini la respect ...
Nicoleta 17+
Nico-atunci e tare, a mea e tare prostovana saracuta. va las fetelor, ma duc la examen si de acolo la Neo Gym daca ma lasa in timp. sper sa ne vedem. va pupic
Meli37+
Timea-Larisa