Gravidutze si Mamici de Cluj (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Nico, Ramo-ma bucur ca v-am cunoscut, imi cer scuze ca nu m-am dus la voi de la inceput.am intarziat de la curs si nici nu mai stiam ce ati scris pe net cum va recunosc.speram sa ma abordati voi.
mai pove.pupici
Meli37+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ce liniste in zona........sunteti deja la nani?

Ptr. cele ce au fost la Neogym: cine tine cursul teortic, moasa din Stanca, Iulia? Si eu vreau sa-i frecventez cursul da mai incolo', dupa 30 de saptamani!

sa aveti o noapte linistita!

Raluca 22+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

am vazut ca o parte ati scris deja, va rog sa va rugati pentru Sonia
aici e subiectul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102542&whichpage=1

kay e prietena noastra de la mamici de mai-iunie , am fost toata sarcina impreuna si maine ar trebui sa o aduca pe micuta la Cluj.

Doamne ajuta!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Raluca- moasa din stanca care vine este intradevar una Iulia, tare draguta. ea tine cursuri marti alternativ cu psiholoaga. joi este tinut cursul de obicei de medicul neonatolog de la gine 1. o doctorita tare simpatica. mie cursurile ei imi plac cel mai mult.Rodica Mitrea o cheama parca. va pupic pe toate si o zi frumoasa va doresc
Meli37+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Serus burtici!!!!!!!
Mi-a palcut tare mult ieri la curs!!!!Si ma bucur ca v-am cunoscut.
Meli mi-a placut tare mult burtica ta.
Fetelor,nu am febra musculara,asa cum ma asteptam!!!!De abia astept sa ma duc si maine.
Gabriela tu poti veni la cursurile teoretice,nu e neaparat nevoie sa faci exercitii.Stai doar la cursuri.
Raluca de ce doar din saptamana 30 vrei sa vii???E bine sa incepi cat mai repede.Asa o sa te obisnuiesti cu exercitiile.Mie mi-a fost putin greu,ca sunt o putoare si nu fac miscare deloc,dar o sa-mi revin eu.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel20+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

vai fetelor ce cald va fi si azi. si eu trebuie sa ma duc pana in oras. o sa mor de cald. pove mai incolo
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!Ce mai faceti fetelor?
Am fost ieri la eco, e totul ok!
Doctora mea a ras de mine cand i-am zis de cat timp incerc si deja dau fuga la medic ca nu iese. A zis ca-s prea stresata, da nu-s stresata, am vrut sa fiu sigura ca e totul ok. Acuma ramane "dulcea" asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

eu sunt mai lenesa, incep doar de la 9...
Ramo, Meli si eu ma bucur ca v-am cunoscut, si abia astept sa ne revedem maine.
O zi frumoasa

Nicoleta 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Salutare burtici/mamici,

Ramona-sport nu cred ca voi face, fac suficienta miscare pe zi acasa-ud gardina, plimb cainele. In plus sarcina mea este pozitionata jos asa ca prea mult sport nu am voie. Vreau doar la cursurile teoretice, cele ce le preda Iulia.In plus voi face cursuri de respiratie si relaxare Lamaze.Verisoara mea-care este moasa - tocmai face un curs de specializae in tehnica Lamaze la Bucuresti asa ca voi fi prima ei clienta!

Antoni
, dr. Mitea a fost prima mea pediatra ptr. Ilinca dupa ce am venit acasa-e f. dragutza dar putin depasita, la 6 luni am schimbat-o!

Cristiana- cand ai timp-vorbesti cu sotul tau ptr. nr. de telefon al celor care v-au facut mana curenta la scara interioara, pliss?Multumesc....

Si acum o intrebare ptr. voi, poate sunteti careva in temea: de unde scot un C.F. ptr. o locuinta? Ca ma uit pe site-ul primariei si nu gasesc locatia?

O zi frumoasa, mai vin,

Raluca 22+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fetelor, ati auzit ce vreme anunta astia? Cod rosu! Calduri sufocante! Indice termic de nesuportat! Nu ma mir ca mi-a fost ieri rau! Aratau la Tv cum cadeau oamenii pe strada! Trebuie sa avem grija! Nasol! Eu suport tot mai greu caldura asta! Eu azi am fost la setul de analize de trim 3. De saptamana viitoare intru in luna a7-a! Ce a trecut timpul! Meli, ai avut dreptate! trece timpul, trece! Abia astept sa o vad pe Sara live!

Ramo, se poate doar la cursurile teoretice? Daca da, cand mergi azi intrebi si cat costa? Multumesc anticipat! Ma bucur ca ti-a placut! Bravo, e f bine sa faci miscare!

Da, Cristiana, saracuta fetita si bietii parinti! Cand ma gandesc ce o fi in sufletul lor! Doamne, cat e de important sa ai un copil sanatos ! Tie ce iti fac printesele ?

Kitzy, ma bucur ca totul a iesit bine la ecograf, Doamne ajuta sa vii cu vestea buna!

Va pup k drag! O zi frumoasa!

Gabriela 27

Mergi la inceput