Gravidutze si Mamici de Cluj (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

soso-eu nu pot deschide din pacate pagina. nu stiu de ce nu vrea. nostalgia? pai apuca-te si mai fa un bebit daca iti doresti.hm?
pupici
Meli37+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

nici eu nu pot deschide. din cauza ca e citita ca reclama!
Soso, chiar asa, nu te gandesti la bb2?
Meli, te invidiez, can ma gandesc cat mai e pana la mijlocul lui sept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Ai dreptate Ramonella, si eu stau toata ziua la birou sau in masina, noroc cu un catel pe care il plimb cam 10 minute pe zi, ca mai mult nu ne lasa veterinarul...

Am fost pe acasa si m-am dotat cu tinuta sport, ma bucur ca am mai gasit ceva ce nu pusca pe mine

Nicoleta 17+

Mergi la inceput

Ramo, acum am vazut ca s-a schimbat putin numele, si mie imi place mai mult Alessia. Si pe nepotica mea o cheama asa si e o dulce!

Doamne, fetele, ce trist pt parintii fetitei aleia cu malformatia la inima!!

Mergi la inceput

gabriella-lasa ca trece repede. cand ma gandesc ca parca numai ieri a fost cand am aflat ca-s insarcinata, si deja imi numar zilele si ma agit ca imediat nasc. va trece repede. si in plus e un moment unic in viata, e frumos sa ai burti mare, profita de ea!!!!!!!!!!care fetita?vai cate sunt cu probleme.cand ma intreba lumea ce-mi doresc, fetita sau baiat, intotdeauna ma gandeam ca sanatos sa fie, ce conteaza. nu?pupici fetelor
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Atunci ne vedem la 6 fara 20!!!!!De abia astept!!!!Sunt entuziasmata!!!!!Oare tre sa ne ducem ceva de scris?????
Si eu am catel,e eu pitbull pisicuta.Are aproape 6 ani.E foarte blanda si fricoasa.Conteaza foarte mult cum il cresti.Si e tare grasuta saraca.Si are insuficienta hepato biliara.E la regim.Si ia medicamente.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel20+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

nico-ce catelus ai? si eu am un mops dar din pacate nu prea pot iesi cu ea ca ar muri saraca in caldura asta. si in casa abia sta.
Meli

Mergi la inceput

Ramo-sunt fete care isi aduc caiet si noteaza.
pupici
Meli

Mergi la inceput

Meli, stiu ca trece timpul repede. Si ma bucur din tot sufletul de sarcina asta! Da' tot am momente cand doresc sa imi tin fetita sanatoasa in brate!

fetele, succes la aerobic. Poate o puneti de-o intalnire dupa! Eu ma duc acasa si ma bag directamente in pat! Nu ma simt bien deloc!

Pupici

Mergi la inceput

Gabi- nu ti-ai mai revenit? ca spuneai de dimineata ca nu ti-e bine. poate si din cauza caldurii.ai grija de tine. pupici Meli

Mergi la inceput