Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by danutz

Laura, cine zice ca eu fac ce zice nenea pediatru?!!! El recomanda, eu fac cum cred eu ca e mai bine pt bebele meu! Azi am la ora 11 a halit un borcanel de 130g de mar cu piersica. Sa concluzionam ca-i place piersica? Ca cu marul ne-am convins ca nu-i preferatul lui! Vedem maine cand facem in bucataria proprie, nu servim la borcanel!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Avem si noi un dintisor!!!! Abia a spart gingia!

Mai, dar sunt multi fulguleti mancaciosi (de lapte, cel putin)! Cand va vad pe voi cu 250, 270 ml de lapte la o masa, ma crucesc! Pai, Alexia mananca 140-170 ml de lapte la o masa, dar se satura cu atat si mananca cu pofta. Cred ca in 24 de ore mananca maxim 600 ml de lapte, asta in zilele cele mai bune. Dupa masa de legume, cam 100-130 ml de piure, mai baga cam 100 ml de lapte si gata, mai mananca dupa 4 ore, ca atunci i se face foame. Nu ma ingrijorez, pentru ca a luat foarte bine in greutate, doar ma mir. Bine, fiecare copil e diferit, unii mananca mai putin, altii mai mult. Important e sa fie sanatosi!

Adina, esti sigura ca tu ai nascut acum 7 luni? Meeey, nu mai ai pic de burtica, arati super! Pozele sunt foarte frumoase, mi s-a facut dor de mare, de balaceala...
Ariadna, si scaunele Alexiei arata tot cam ca cele descrise de tine, cu verde inchis, spre negru, cu galben, cu portocaliu etc. Sper din tot sufletul ca Andrei sa fie bine si sa nu aiba nimic dupa cazatura!
A_deju Tare ma bucur ca sunteti bine! Pupam motanelul scump!
Raluca, bine ai revenit in Bucuresti! Asteptam poze cu Adinuta la plaja!
Dia, felicitari pentru cercelusi si pentru ridicatul in picioare!

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Matei de Biabaus
Alexandra de Carla
Sara Maria de Kikineata
Zara de Sbogdana
Maya de Ingeras
Andrei de M_monique
Alessia de Flore

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

a deju, mercu mult pt. explicatii si sfaturi. Au trecut 3 ore de la cazatura....deocamdata nu a aparut nici o schimbare de comportament. A mancat piureul de legume aproape in intregime, febra n-are, s-a jucat...a adormit repede. Sper sa ramana asa, Doamne ajuta!
Nici eu nu stiam ca se poate rostogoli pe ambele parti, atunci experimenta lucrul asta pt. prima data...m-a si uimit cu ce rapiditate se rostogolea. Pacat ca nu mi-a trecut prin cap ca poate sa si cada. De fapt. mi-a trecut prin cap...dar aveam de gand sa-l iau de pe pat imediat ce terminam de scris mesajul ala....mai aveam doar 4-5 cuv. de scris. :( Faza e ca era cu capul spre margine, nu-sh` cum a reusit sa se dea peste cap, ca sa zic asa...sau, din rostogolirile alea, nu stiu cum a reusit sa se intoarca la 90 de grade si apoi sa cada. Iar in mom. ala zici ca mi-a luat cineva mintile, de n-am reactionat prompt si sa-l prind. De fapt, degeaba zic asta....ca a fost super rapida faza. Incerc sa-mi amintesc macar care era pozitia in care era cand l-am ridicat...de speriata ce eram nici asta nu mai retin. Stiu ca l-am luat imediat in brate si l-am plimbat prin casa...si imediat s-a linistit. Mai mult am plans eu decat el. Sper ca plansul s-a datorat mai mult sperieturii, decat loviturii. Distanta de la care a cazut nu e mare, cam 40 cm.

danutz, cat e sedinta de impachetari? Cu parafango sau cu ce? Habar n-am pe unde avem asa ceva in C-ta, dar macar preturile sa le stiu...asa, informativ, ca nu stiu cand voi putea sa frecventez un salon de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by Ariadna30

Am patit si eu ca voi...la schimbarea pampersului, cred ca mi-a luat vreo 15 min. sa i-l pun. Doar ca, spre deosebire de ceilalti bebei (care plang la operatiunea respectiva), Andrei cauta joaca si rāde in hohote atunci cand incerc sa-l asez din nou pe spate pt. a-i fixa pampersul. Se rasuceste cand pe o parte, cand pe cealalta si rāde smechereste in timp ce face asta, mai da si ochii peste cap uneori...si nu numai la faza asta, ci aproape de fiecare data cand se alinta. Cred ca a bagat la cap ca ma-sa il pupa peste tot dupa ce-l schimba/spala....si, placandu-i, incearca sa prelungeasca cat mai mult momentul. Ma surprind astfel de reactii pt. ca nu-mi imaginam ca un copil de 6 luni jum. e capabil de asemenea lucruri. Na, or mai fi si alti bebelusi care fac toate astea...ideea era ca nu credeam ca se poate intampla la varsta asta. Inca o chestie pe care o face atunci cand se alinta ....tuseste (cum fac adultii cand vor sa atraga atentia asupra lor). Daca imi mai amintesc ceva, revin.....nu mai pot scrie acum, ca s-a plictisit Andrei sa se tot rasu

Bogdan Andrei (29.11.2006)

si la noi schimbatul de scutec e cu aventuri.
cand il schimb in baie, pana nu trage hartia igienica nu se lasa. si bineinteles o baga in gura. asa ca eu trebuie sa i-a scot din gura.
cand il schimb in dormitor, pe comoda, trage tot ce gaseste in jur: pachetul de servetele umede, scutecul nou.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

la multi ani sarbatoritilor de azi!

va multumesc tuturor celor care i-ati urat si ursuletului meu. ca andrei e ca un ursulet. azi l-am cantarit si are 8800g.
si fiindca e baiat mare a mancat si supica. asa vreo 30ml, dar pt. ca abia ieri am inceput nu pot decat sa ma bucur.
ieri i-am facut prima data supica de legume. ieri a fost cam ca un piure si s-a strambat ca toti dracii.
azi l-am subtiat cu putin ceai de chimen cu anason. a mancat nesperat de bine. sper sa o tina tot asa.

si mie mi-a cazut copilul odata din pat. ce m-am speriat.
acum ca sa previn aceste accidente, il pun pe jos. de aici nu are unde sa mai cada.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Teutz felicitari pt. dintisor.

Raluca bine ai revenit.

Iasmi si ank999

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

si pt. ca azi ursuletul a facut 6 luni tati i-a facut tort.
pe care l-am mancat noi adultii. el va papa mai tarziu tortul, prin tzitzica.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Multumesc tuturor pentru raspuns ...Asiza,Madaluta,Marinela,....
Azi am avut program de gospodarit pe langa casa,asa ca nu am apucat sa citesc...ma duc sa fac ...si apoi ca sa ma relaxez vin sa va citesc!
A_deju...ma bucur tare mult ca sunteti ok!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

aelita ai dreptate in legatura cu scaunul de masa.
la inceputul diversificarii, in primele 3 zile, i-am dat mancare stand in leganut. si mancarea a fost mai mult pe langa.
cand l-am pus in scaunul de masa, deja am observat o schimbare.
prima data a fost foarte incantat. era si el la inaltime: alta viata, alta perspectiva.
acum a inceput sa se obisnuiasca. de cate ori il pun in scaunul de masa, devine vesel si parca abia asteapta urmarea.
cand ii bag lingurita in gura, prima reactie a lui e o strambatura, apoi totul devine ok.

dupa ce mananca ii dau tavita cu jucarii sa mestereasca. inainte de mancare nu o vede.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Imediat aveti capitol nou!!! (daca nu moare netu' intre timp)...

Mergi la inceput