dia,da ,probabil ca si cu doi dinti in plus sau in minus tot aia e! asa scrie la mine in lista,sa le dea dintii
asa zic si eu .
felicitari pt cercei!!!
noi am pus la 4 luni,si ta-su nu a fost in stare sa o tina,si noroc ca a fost mama cu noi si a tinut-o ea,ca ta-su cred ca era nitel pipi pe el si nu era in stare!
a plans pana am scos-o din farmacie,si afara gata a inceput sa rada .
m_monique si eu abia astept sa stea si a mea in scaunul de masa,ca inca nuare 6 luni sa o pun sa stea asa in fund,si mananca pe unde apuca,mai ales in maxi cosi ,a carui husa o spalam mereu...
imi pare rau ca sunteti asa bulversate cu macnarea,eu aici stiuc a toti mi-au spus cam aceleasi chestii,am intrebat si la spitasl,si alea dele-am primit in posta la fel,si la farm,acisti diferiti...
asa ca stau linistita .
luly,mare experta nu sunt ca noiinca nua m inceput diversificarea,eu mai am liste prin casa de la psital si primite prin posta...
cu laptele de vaca,stiu ca unii au inteles ca daca nu e bune vorba de cel de la tarani.
nu e asa,nu e bun el ca nu e bun! pt ca in alte tari nici nu exista asa ceva,lapte de la tarani pe piata,deci studiile s-au facut pe lapte in general.
cunosc doua persoane aici,romance,care s-au dus la spital si a intrebat pediatra " ce lapte ii dati copilului?"-se referea la lapte praf ,ce tip,sau matern.
si fetele au zis:"lapte din comert,la cutie"-s-a uitat pedioatra la eleeeeeeeeee,noroc ca astia aici nu comenteaza ca la noi,iti tspun scurt sa cumperi laptele praf cutare,dar cva dati seama ca asa ceva nu au auzit,aici NIMENI nu da lapte la cutie bebelusilor.
de aceea nu exista bulversarea asta.
dar pe voi va inteleg,ca daca unul zice una,altul alta....
macar nu tin toti isonul!
fugim la spital ca s-a nacut o cocoshica mica a unei prietene!!!!!!!!!!
S.