Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

aka, si alte fete care au probl cu mancatul bebeilor: tocmai am citit ca dupa 6 luni e timpul sa le dam finger food, adica bucatele mici de fructe/ legume moi, pe care sa le punem pe tavita scaunului de masa si sa-i lasam sa le ia si sa le bage singuri in guritza ... ati incercat? eu mi-am propus sa incerc azi cu fructe ...

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

quote:
Originally posted by madaluta

Vreau sa intreb si eu ceva (off topic) fetele care locuiesc in afara tarii si care s-au casatorita acolo: ce acte v-au trbuit de aici din romania pt a va putea casatori acolo? Am o prietena care se va casatori in Scotia, in cateva saptamani si nu stie ce ii trebuie si nici de unde sa afle.Viitorul sot e scotian , dar locuieste in Franta. Ce trebuie sa faca?

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Eu m-am casatorit civil aici in Zurich, si stiu ca am avut nevoie de certificat de nastere, in format nou cum sunt cele ale fulguletilor, atestat de nationalitate si rezidenta de la directia generala a evidentei populatiei din bucuresti si o declaratie de la notariat ca nu am fost niciodata casatorita,- certificatul si atestatul apostilate de prefectura si apoi traduse legal, declaratie si traducerile tuturor apostilate de curtea de apel;

acum astea sunt cerintele Elvetiei, fiecare tara are regulile ei si pot cere mai multe sau mai putine acte.. nu se poate duce viitorul sot la primarie acolo si sa intrebe exact ce acte au nevoie?

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

acum vad ca el locuieste in franta si cred ca nu merge faza cu mersul la primarie,

studiaza www.ukvisas.gov.uk/servlet/Front?pagename=OpenMarket/Xcelerate/ShowPage&c=Page&cid=1106654124706" target="_blank">website-ul acesta

sper sa fie ce are ea nevoie

Mergi la inceput

madaluta, www.gro-scotland.gov.uk/regscot/getting-married-in-scotland/i-want-to-get-married-in-scotland-how-do-i-go-about-it.html" target="_blank"> aici gasesti mai multe informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Am ajuns sa ma bucur ca ploua si nu putem iesi afara asta ca sa intru pe DC.
Nu am scris de mult asa ca trebuie sa va spun ca noi sintem diversificati deja cu fructe , cereale (orez)inca, si pireu de legume.
Sint tare multumita ca Rares papa legumele cu mare placere, si in general ce ii dau cu lingurita accepta, mai putin sucul pe care nu-l bea sub nici o forma. Dupa fiecare lingurita de papa scoate sunete mmm... (eu zic ca de placere)
In schimb la capitolul lapte tot rau stam, tot foarte putin bea. Deabea acum la aproape 6 luni am reusit sa trecem la Milumil nr 2.
Si cu greutatea stam la fel adica sintem usurei mai putin eu ca mai am de dat jos kg bune.
In rest bine zimbitori si curiosi.
Pe Andreea o inscriem la gradinita. Directoarea de la gradinita la care am vrut sa o dam ne-a sunat sa ne spuna ca sint locuri. A fost draguta asa ca as vrea sa-i ducem ceva dar nu stiu ce si in valoare de cit. Nu vreau sa-i dau prea mult sa nu se obisnuiasca rau dar nici putin sa nu ma fac de ris.
Poate imi dati sugestii fetelor cu copii de gradi.
Imi pare tare rau sa aud ca sint fulguleti cu probleme.
A-dejeu hai fi puternica pentru motanelul tau. Vei vedea ca totul e bine. Ne lipsesti ca tu erai tot timpul cu mesaje haioase.
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

E pentru prima data cand Denis mananca 190 g piure de legume si-a mai facut-o si cu pofta......Dar dupa asta bineinteles ca n-a mai vrut completare san! Nu-i bai, ii dau putin mai incolo...

Am observat ca daca e infometat atunci mananca foarte bine legumele, daca nu...ma scuipa ca face ca masina cu legumele-n gura ...asa ca-l las pana cere el!

Aka, eu cred ca pitica ta nu mananca foarte bine pentru ca ai bombardat-o cu multe gusturi noi intr-o perioada relativ scurta de timp...ia incearca acum sa-i dai cerealele si inc-o masa asa catinel catinel, de fructe sau legume si tine-o asa pana-ti accepta bine mancarica. Abia apoi treci pe felul alalalt...zic si eu, din experienta proprie ...poate ajuta, nu-i musai sa fuctioneze si la tine, dar la mine vad ca merge !

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Am patit si eu ca voi...la schimbarea pampersului, cred ca mi-a luat vreo 15 min. sa i-l pun. Doar ca, spre deosebire de ceilalti bebei (care plang la operatiunea respectiva), Andrei cauta joaca si rāde in hohote atunci cand incerc sa-l asez din nou pe spate pt. a-i fixa pampersul. Se rasuceste cand pe o parte, cand pe cealalta si rāde smechereste in timp ce face asta, mai da si ochii peste cap uneori...si nu numai la faza asta, ci aproape de fiecare data cand se alinta. Cred ca a bagat la cap ca ma-sa il pupa peste tot dupa ce-l schimba/spala....si, placandu-i, incearca sa prelungeasca cat mai mult momentul. Ma surprind astfel de reactii pt. ca nu-mi imaginam ca un copil de 6 luni jum. e capabil de asemenea lucruri. Na, or mai fi si alti bebelusi care fac toate astea...ideea era ca nu credeam ca se poate intampla la varsta asta. Inca o chestie pe care o face atunci cand se alinta ....tuseste (cum fac adultii cand vor sa atraga atentia asupra lor). Daca imi mai amintesc ceva, revin.....nu mai pot scrie acum, ca s-a plictisit Andrei sa se tot rasu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ia uite cum uitaram....deci...

Iasmi si ank999...sa fiti fericite si sanatoase alaturi de cei dragi! ...si mai treceti si p-aci din cand in cand!

Marinela, ...ne era dor de tine! ...

Fetelor, nu a mai postat nimeni meniul zilei de ceva vreme...haideti careva ca e chiar o chestie buna si un reper pentru noi, astea mai intarziate intr-ale diversificarii!...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Asa arata mes. anterior in mom. in care Andrei a cazut din pat. Cand ma pregateam sa ma duc la el si sa-l iau in brate ca sa-l impac, tot rasucindu-se de pe o parte pe alta, nu-sh` cum si-a facut vant....si a cazut din pat, in cap...cred. Asa rapida a fost faza, ca nici n-am avut timp sa vad pe care parte a cazut.
De fiecare data cand posta vreo mamica un mesaj in care anunta ca i-a cazut bebelu` din pat imi inchipuiam ce trebuie sa simta in mom. alea si ma gandeam ca sunt norocoasa ca noua nu ni s-a intamplat. Si uite ca s-a intamplat pana la urma.....cu toata protectia mea exagerata. Si eram la un metru de el....Am zis eu ca nu era a buna ca am rās atat cat ne-am jucat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

suntem bine, multumim de ganduri! am lipsit ca am frecat-o :) si anume, plimbari, de dimineata pana seara, mai ales ca avem companie de sexosi :)))) copilu' e super ok, n-a mai tras nicio repriza de tremurat, vineri dimineata am facut analizele, luni cred ca luam rezultatele, si in functie de ce iese pe-acolo, ne hotaram daca ne bagam la rmn sau nu.. cu laptele, ce sa zic.. cand vrea, baga, cand nu..nu.... este si muuuuuuult mai cald pe-afara, si cred ca si asta are foarte mare legatura cu multe din schimbarile de program..
insa, suntem toti mult mai bine. io..o luasem nitel pe aratura, se-ntampla, mai ales cand vin mai multe deodata (nu ca ar veni vreodata una rea singura-singurica... :)) ) dar mergem si noi pe mana lu' nea capraru, aia cu regresu' care rezulta intr-un spectaculos porgres ... :))) sa vedem, poate renunta la lapte si trece direct la bere, mici si seminte, cu ochii holbati in teveu' la meciuri cu dinamo .. :))) nu de alta, da' sa fie si ta-su fericit :))
hai va pupez cu drag, va tare multumesc again, ma duc sa vaz daca merge cu niste apita, poate-o punem de-o nana de frumusete :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput