Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

neata. se vede ca e weekend. eram acolo unde nu trebuie sa ajungem: pag. 2

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

`neata!
Da` ce-i la pagina 2 de n-ar trebui sa ajungem? :)
Nu mai e nimeni acasa azi? Toata lumea e plecata la gratare, plimbari, etc.?

Mergi la inceput

a deju, hai, macar azi da-ne ceva vesti despre Eric. Sunt sigura ca totul e in regula, dar vrem sa auzim de la tine asta. Intra macar pt. un min. si zi-ne ca Eric e bine, vesel nevoie mare, ca da gata vreo 200 ml de laptic si ca i se indreapta labutele pe zi ce trece.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

in tm ploua si e urat... mi-e o ciudaaaaaa.... si oana a adormit exact cand trebuia sa mergem sa-i facem gauri in urechi ... de-abia ne-am luat si noi inima in dinti, si mai amanam sa ne-o mai luam odata

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

La noi e cald, iar in casa...aproape sufocant. Nu puteti merge mai tarziu pt. gaurile pt. cercei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata....nu am avut timp sa citesc din urma...am incercat aseara dar am probleme cu netul...!
...Mark are diaree...se poate de la dinti?...nu i-am mai dat fructe de 2 zile...si ieri a avut ba scaun tare ...ba moale...azi deja a avut pana la ora asta 2 moi...ce sa fac?
Adinazot...chiar ca m-i naucit cu silueta ta...probabil ca ar trebui sa umblii cu buletinul dupa tine,ca daca le spui cati ani ai si ca ai un bebe de 7 luni...nu te crede nimeni!...tare frumosi sunteti amandoi...ati avut o vacanta superba si ati vazut locuri frumoase!Cum a reactionat Alessia cand v-a vazut?

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Pentru Dia sa va mai vina curajul o data! Astept poze cu cercelusii!

adinazot ce poze!!! ce mamica!!! si eu vreau in concediu!!!
AZI AVEM 6 LUNI!!!!
Matei de biabaus
Alexandra Maria de carla 2005
Sara Maria de kikineata
Zara de sbogdana
Maya Maria de ingeras26a
Andrei de m_monique
Ana Maria de chani852

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Adriadna noi niste mamici harnicute sa ajungem tocmai la pag. 2...
cred ca in curand o iau dupa urma Dorsiliei, dar la noi numai cu diversificarea. la inceput ii placea piureul de fructe, acum deloc. abia am terminat masa. daca poate fi numita masa, a mancat 4 ligurite de piure de mar si piersica si 40 ml suc. se stramba cand vede lingurita si strange buzele...asa, si dupa ce a mancat imensa cantitate de mancare a adormit...si la supa de legume face la fel, mananca max. 10 lingurite. cerealele le mananca mai bine. aseara a manancat 80ml. am incercat si para si caise. si colac peste pupaza de dimineata i-a aparut si ceva pe limbuta, ceva alb care e si pe gingii. acum il astept pe George sa mergem pana la budimex sa vedem ce e acolo. am dat cu glicerina si nu a trecut deloc. cand vine ora de masa imi vine mie sa plang, ce o avea de nu mananca nu stiu. si de cand am inceput diversificarea face kk parca nedigerat. are aceesi consistenta ca si piureul, numai culoarea e schimbata. scuze pentru detalii. tre` sa vina si scaunul de masa, poate ii va place din ala sa mananca. au intarziat deja juma` de ora.
Deeaaaaaa de face motanul?

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

aka, la noi asa a fost la inceput, scaun nedigerat, pana s-a obisnuit stomacelul...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

aka, imi pare rau ca si voi aveti probleme cu mancarica. Ai incercat sa-i distragi atentia catre altceva atunci cand o hranesti? Stiu ca nu suna grozav si ca ar trebui sa manance cu placere, dar, in cazul copiilor mofturosi, n-avem de ales. Eu nu-l mai hranesc in scaun, ca-l apuca joaca taman atunci, apleaca capul in fata....si mai mult dau pe alaturi mancarea, decat in gurita lui. Plus ca da din maini, etc. Il asez pe pat, sprijinit de o perna mare (cam la 45 de grade), dau drumul la desene pe calc. si, uitandu-se acolo, mananca fara sa mai faca mofturi. Mai se stramba el cateodata, mai vrea o pauza mica, dar mananca tot sau aproape tot ce i-am pregatit. De exemplu, azi, fiind cam obosit (trezit pe la 07:30, iar masa de fructe a fost pe la 10:00), a cam facut nazuri. A dat din picioare...ceva de speriat, nu mai zic cum feream lingurita ca sa nu vars totul pe pat, etc. Cu toate astea, a mancat cam 230 g piure. Nu l-am fortat, l-am lasat cum a vrut el...cand a dorit sa deschida gurita, atunci i-am bagat lingurita. Ne-am intins vreo juma` de ora cu masa resp., dar macar is multumita ca a mancat bine.
Apropo, recent am citit ca, in primele 2 luni de la inceperea diversificarii, bebelusii ar trebui sa accepte 130-170 g de mancarica. Multa vreme Andrei manca undeva pe la jumatate, adica 150 g....si trebuia sa fac din lingurita avion, sa ma stramb in toate felurile posibile si alte chestii. Curaj! Trebuie sa accepte mancarea pana la urma.

Tot vroiam sa va intreb, ca n-am inteles din context...ce inseamna prescurtarea "ccc"? Am vazut ca unele mamici o folosesc pt. (branza) calcica, dar, de cele mai multe ori, am intalnit-o in cu totul alte contexte.

Mergi la inceput