Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 20
m_monique spune:
am uitat sa va zic: ne iese al doilea dintisor.
primul se vede chiar bine, si e asa de ascutit...
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
flore26 spune:
quote:Am scos ghipsul dupa 3 saptamani, am fost la alt doctor ortoped, si suntem bine. Piciorusele sunt ok.
Originally posted by m_monique
flore26 cum sunteti cu picioarele?
imi cer scuze, dar nu am timp sa citesc din urma.![]()
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
sbogdana spune:
mamici si fulguleti
Nu am mult timp sa scriu, dar am vazut-o pe m_monique si mi-am adus aminte ca vream de mult sa o intreb ceva. la un moment dat spuneai ca ai terminat cibernetica. in ce an ai terminat, poate ne cunoastem. eu am terminat informatica economica, in 2000.
Bogdana &
Tahfeem Zara(16 nov 2006)
Ariadna30 spune:
Buna, fetelor!
Supa e gata, Andrei doarme inca (de 2 ore jum. !!), asa ca...mai scriu si eu cat apuc.
chinico, pt. o perioada scurta i-am dat lui Andrei Milupa HN25 din cauza scaunelor apoase cu care ne confruntam pe atunci. Pana am aflat care e cauza l-am folosit pt. completarea mesei de seara, ca alaptam in perioada aia (cand Andrei avea cam 4 luni); bineinteles, la recomandarea pediatrei. Tot de atunci cred ca ni se trage si faza cu bautul unei cantitati cam mici de laptic sau refuzul lui uneori. Ala seamana cu cerealele preparate cu apa...varianta apoasa, ca sa zic asa. I-a placut mult HN-ul si banuiesc ca, atunci cand l-am trecut pe formula normala, n-a mai agreat noul gust. Pe ala mi-l bea pe nerasuflate, cred ca asta e principala cauza a refuzului laptelui normal.
Il bea si pe asta de acum (NAN2), dar nici pe departe cu aceeasi placere. :(
madaluta, nici eu n-am folosit inca storcatorul de fructe pt. ca Andrei mananca piureul destul de bine. Oricum, eu l-am achizitionat inainte sa-l nasc pe Andrei (vara trecuta)...si pot spune ca-s f. multumita de el. Am mai zis candva lucrul asta; se numeste Optimum, are orificiul acela prin care se baga fructele/legumele foarte larg (deci le pun intregi), plus ca a facut fata cu brio la cantitati industriale (pt. sucul de rosii, bulion, etc.). Il voi folosi ceva mai tarziu, cand copilul va accepta sucurile (inca n-am incercat sa vad daca acum le accepta).
sarbatoritilor acestei zile.
asiza spune:
Fetelor, ati fost vreuna in vacanta in Hajduszoboszlo sau Debrecen in Ungaria????
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
aelita spune:
quote:
Aelita am ras cu lacrimi!!! sanda marin a scris o carte de bucate. una adevarata nu cu retete pentru bebelusi. asa ca, da, ii da si cu ficatel si cu ousor

aia cine-o fi ,chinicooooo 
deci asta era d-aia de facea pt gaini batrane 

nu-mi dati mie nume,nene,ca eu stiu doar presedintele Romaniei cine e .bine s-ala!
de la Mirabela Dauer incoace numai stiu cine face ficatul

donia,esti o optimista incurabila.
de multe ori optimismul e confundat cu " nu are probleme",altfel nu ar vorbi.
eu stiu cum am fost eu gravida,plina de optimism,desi pierdusem o sarcina cu 3 ani inainte.aveam si eu momente in care vedeam negru,mi-a fost si mie frica,dar ma scuturam repede.
optimismul tine de fire si se mai educa,nu tine de conjunctura neaparat.
de multe ori,cel care rade e considerat om fara griji,dar nu exista om fara griji.daca unul sufera pt ca bebe nu doarme,altul pt ca nu mananca,nimeni nu e scutit.dar sunt firi mai pesimiste si firi mai optimiste.iar rolul optimiastelor e sa le dea din starea lor celorlalte.iar pesimistele sa incerce sa se molipseasca pt ca nu e doar o stare ,e SANATATE!
pesimiste-optimiste-nu inseamna ca cineva e asa sau invers pe viata,bineinteles ca toti trecem prin toate,dar primeaza caracterul de baza in orice situatie.
toate putem sa iesim din situatii dificile,si cand nu putem singure,gasim ajutor.dar niciodata , celui care ne spune cu fortza in voce "ridica-te ,ca poti!" , sa nu ii spunem "tunu stii ce e durerea!" ,pt ca de obicei cel care iti transmite atata forta e cel care s-a ridicat si cazut de mii de ori !
kokorina cred ca esti deja acasa!cu sarmaua-n fapt !!!
ma abtin sa nu zic sa iti stea in gat din cauza de oftica si de dorul care o sa ma ia de tine !! ce ne facem noi aci fara sa stim de tine atata timp?
iesi si tu cu laptopu de gat !
hai,sa va distrati ! si vezi ca al tau e mai roman ca romanii,sa nu ia steagul si sa strige hai Romania in Romania! ca sar aia pe ei

dia,bai,dar ce caplatorie piperata a avut al tau !!!!
FILMEAZ-O CAND IL VEDE!!!!!!!!
monica,lingurita ei,din silicon,dupa ce o spal o bag colo unde bagi cuburile de gheata.sau ma rog,unde ai tu,la congelator.o las acolo pana la urmatoarea folosinta cand dau cu apa calda pe ea sa nu fie rece.
o bag acolo ca in sertar:)
acu,io nu stiu ce mare sterilizare o fi,dar asa erau instructiunile,asa fac,ca nu ma costa nimic.undeva trebuie sa o pun dupa spalare,asa ca i-am gasit loc:)
donia,ha,pleci si tu? si pe noi cui ne lasi? de izbeliste? ne -ai sedus si ne-ai abandonat?
treci si tu acas`!
criss si daca s-ar fi vandut apartamentul ala de multe ori care e problema ei? fiecare sta cat vrea undeva si apoi vinde,nu e treaba ei.
cu atatmai mult cu cat vorbeste tampenii!
renovari se fac in apartamente ,e normal,poate dura si o luna,doua,asta e situatia.nimeni nu face asta tot timpul,si nu exista metoda silentioasa pt a renova casele.singura metoda e sa se respecte programul de liniste,in rest,ele sa reziste la gandul ca nu va dura o vesnicie!
ar trebui sa isi dea mana cu mana si sa spuna: ia ca nu mai dormim noi la pranz,hadeti babelor in parc si sa le spunem sa munceasca nene si in programul de liniste de la pranz ca sa termine dracului mai repede si sa dormim apoi cat e ziua de larga !
interesul lor ,inseamna,e sa va tina mult din lucru si sa aiba deranj inca doua luni de-acum incolo!
cat despre structura si rezistenta,nu e problema lor,sa reclame unde trebuie si voi dca aveti autorizatie si tot,poa sa vina cine vrea sa verifice ce faceti acolo.
ala cu vegeta....poate sa nu vada acum ,ca nu neaparat e slab ...dar mai tarziu nu se stie,dupa 20 de ani vedem urmarile ,cum ne-au crescut parintii.si incepem,ma doare ficatul,ma dor rinichii,am ulcer,mi se umfla picioarele...
unele or fi din nastere,dar de ce or mai adauga/inrautati si ele altele...
oricum,nu inteleg "e bine" uitandu-te la aspectul exterior.
pai stie cineva cat i-o fi ingreunat rinichii??????
sau daca are fierea facuta praf la 20 de ani,ce conteaza!
revin...nu am terminat de citit
S.
chinico spune:
![]()
Tre sa incep prin a spune ca ...bai...avem spioni printre noi!!!!! ..si cata spionul...mica-i lumea,doamne, mica..
Flore ai de grija ce spui pi la gradi, ca nu-i di gluma..![]()
Primit rochita, pus la dulap. astept sa creasca shefa caci e cam mica pt. rochita..![]()
![]()

si bea se trezeste noaptea plangand, habar nu am de ce..azi noapte a fost de cald, i-am schimbat sacul de dormit cu unul mai subtire si s-a potolit..pana la 5 fara un sfert cand incepe la noi ziua de munca...
ia sa facem un test mic..cum l-a chemat pe tatal tatalui bunicului bunicii din partea bunicului mamei?? nu stie nimeni? ha?
...repede mana sus cine stie raspunsul, sa jucam cu cartile pe masa!!!
deci ca sa zica asa.. cu dia colega la generala...cu flore colega mama..la gradinita...![]()
![]()
ktrinel maica...a mea artrita e psoriatica ![]()
si plusez si cu astma aparuta in ultimul timp din aceeasi cauza..na. am castigat partida? ..eu am fost la doc ieri. m-a trimis la reumatolog. sunt curioasa ce zice..
dia in timisoara sper sa ajung de craciun, fac planuri si planuri...intai sa vina mama ca nu mai poc...as dormi o saptamana..
yagmur DAAAAAAAAAAAAA!
sunt tot timpul furioasa. aproape de isterie..ca nu e curat in casa (cu tot cu putzait zilnic), ca vecinu' taie iarba si doarme fata, ca zugravu' tranteste usa la masina si scoala fata, ca aia de peste drum grataresc si fac scandal, ca ciresele sunt scumpe...iaca...
m-as lua la bataie cu toti. si eu sunt pacifista din fire...
editez (ca de obicei..) ca am mancat litere la greu..
si ca sa ii urez
1. kokorinei sarmalageala placuta, sa se gandeasca si la noi diaspora ca balim pe capete..
2. dianocicai balaceala placuta la mare
3. asizului bafta cu roscoavele..ia-o si tu catinel, unde-i maica graba..
4. felicitari mamicii de tripleti..sper pentru ea ca are ajutor acasa. cum o fi doamne cu 3..

iote cate s-au mai adunat...
oare cate litere am halit acu'...
Beatrice (13.12.2006)
chinico spune:
quote:
Originally posted by asiza
Fetelor, ati fost vreuna in vacanta in Hajduszoboszlo sau Debrecen in Ungaria????
Oanacu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
asizule ti-a trebuit mult timp pana ai scris..Hajduszoboszlo..??
nu am fost, sa cresti mare!

a_deju ce face motanul? ce spun inteleptii?asa-i ca e bine?
Beatrice (13.12.2006)
Ariadna30 spune:
Ma uimeste copilul asta, doarme de fix 3 ore.:) (record personal pt. aceasta varsta...ca pe la o luna s-a mai intamplat sa doarma 6 ore continuu...in timpul zilei, de nu stiam cum sa-l trezesc ca sa-l alaptez).
In legatura cu plansul in timpul somnului (noaptea sau chiar ziua) : nu prea s-a intamplat ca Andrei sa planga noaptea. A mai scartâit de cateva ori noaptea, dar se linistea singur sau, daca vedeam ca se-ngroasa "gluma", ii dadeam suzeta sau il mângâiam pe capusor si se linistea. De obicei, el scârtâie doar daca ii este foame sau, in unele cazuri, daca viseaza ceva ce nu-i pe placul lui
(alt motiv logic nu vad, bineinteles...in afara de dureri de burtica sau gingii). Acum vreo 3 seri s-a intamplat sa planga de-a binelea....dar asta a fost din cauza ca, vrând sa se intoarca de pe o parte pe cealalta, ii ramasese o manuta sucita....in spate. (nu eram in camera cand s-a intamplat incidentul, ca altfel, probabil, nu mai apuca sa se enerveze :) ).
Apropo, s-a trezit copilul in timp ce scriam; deci, a dormit 3 ore si 5 min. Cred ca asta s-a datorat, in mare parte, faptului ca l-am culcat in celalalt dormitor, unde e mai racoare. Cred ca ne mutam acolo,cu tot calabalâcu`, incepand din seara asta. Aici, in camera in care am dormit pâna acum, sunt 28 de grade chiar de la prima ora...ca soarele bate direct in geamul nostru in primele ore ale diminetii. Celalalt dormitor e tot pe aceeasi parte, dar avem balcon deasupra...ceea ce reduce considerabil lumina si caldura.
Teutz spune:
La multe lunisoare si sa fie sanatosi flacaii Eric de A_deju si Alex de Roana, precum si printesica Elisa de Daphna!
Kokorina, Dianocica, Donia, drumuri bune, distractie placuta, vreme frumoasa si sa ne “revedem” cu bine! 
Monica, eu tot cu piure am inceput,nu i-am dat zeama deloc. Felicitari pentru vaccin!
Chris, bine le-ai zis-o babaciunilor alora! Ce????? Sa dai bani presedintei de bloc? Asta ar fi chiar culmea! Si chiar daca s-ar fi vandut apartamentul de nu stiu cate ori, care era problema ei? Mai, ce oameni cretini! De cunostinta aia a ta care a dat sare si delikat copilului, ce sa mai spun?! Deja mi se face sila cand aud de astfel de inconstienti! Mai are si studii medicale! Vai de capul ei!
Asiza, eu cand am trecut la alt tip de cereale n-am trecut treptat. I-am dat cat a vrut, ca ea oricum manca doar doua, maxim trei linguri de cereale la o masa.
Flore, nu stiu ce sa-ti spun despre treaba cu tipatul in somn. Alessiei, ii dau cumva dintisorii? Sper sa treaca repede perioada asta!
Carla, ce a crescut Alexandra si ce dulce e!!! S-a ridicat singurica in picioare? Bravo!
Yagmur, eu sunt mai sensibila decat inainte de sarcina, plang mai usor, ma enervez mai repede. Probabil e si oboseala de vina. Felicitari pentru indemnizatie! 
Madaluta, eu suc de fructe nu mai fac, pentru ca Alexia nu bea. I-am dat de mai multe ori, dar cum simte gustul, se stramba si nu mai deschide gura. Fac doar piure. Eu cred ca e bine sa iei totusi storcatorul, daca e la un pret bun, pentru ca vei avea nevoie de el mai incolo. Referitor la iaurt si branzica... nu stiu ce sa zic. Eu deocamdata o sa-i fac branzica din lapte praf, sa vad daca ii place. Vreau sa-i introduc branzica peste o saptamana. Mai tarziu voi mai vedea ce voi face.
Alexandra

M_monique, felicitari pentru al doilea dintisor!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri