Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

madaluta sorry... sunt incepatoare! vezi acum ca merge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Aici sunt la nunta, singura, ca doar nu am avut partener...

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
carla vazut pozele... e mare tare Alexuta, simpatica foc! si pt ca tot am dezbatut zilele astea.... ce fel de biscuiti ii dai??
flore asa mi-a facut si mie dani ieri la pranz, doar ca el se trezea din 10-15 min. azi noapte la fel, dar cam o data la 2h. habar n-am de la ce.....e clar ca ii doare ceva, dar ce???!! daca aflii... zi si mie!
yagmur eu plangacioasa am fost si inainte de sarcina... sunt si acum. nu sunt prea mari diferentele!
am stins la supa.... ma duc si eu sa ma asez in pat ca sunt cam ZOMBI!
va pupic!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

uitasem..... sarbatoritilor zilei! pupam Motanul!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexandra_25

Huhhhhhh....da ce subiecte ati dezbatut azinoapte....le-am pierdut...pai voi vorbeati de ele si eu le puneam in aplicare.......
Donia...ai tot respectul din partea mea...ce cuvinte minunate...si eu pot spune ca pentru mine esti una dintre acele mamici cu experienta de viata...o mama inteleapta...devotata copiilor...si care mereu esti fericita pentru ei...si ii faci si pe ei fericiti...se simt iubiti si ocrotiti........multi si eu iti multumesc pentru sfaturile pe care ni le dai si pentru ca ne faci mereu sa vedem altfel lucrurile!
Dianocica...ai plecat la mare........sa faci o baie si pentru mine!
Korinutza...drum bun...sa aveti grija de voi....
Vad ca toata lumea pleaca in vacante.....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Macar te/ai gandit si la noi, astea care doar viseaza la ....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna fetelor

nu am mai intrat nici eu de multa vreme. aseara am incarcat sa citesc ceva, dar s-a facut tarziu si am abandonat.

de cateva zile copilul meu e copil proletar. se trezeste la ora 5. el si tramvaiul.
noi cu diversificarea stam binisor. pana acum a mancat doar piureuri de fructe. si ieri si azi a mancat 1 mar si 2 piersici. asa de mult i-a placut combinatia.
mai devreme i-am dat putina supica. s-a strambat ca toti dracii. dupa 5 lingurite a inceput sa protesteze. asa ca ne-am oprit. ca sa-mi dau curaj, spun ca e un inceput bun.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

madaluta eu nu am folosit storcatorul, pentru ca nu vrea sa bea sucuri naturale. Am incercat si cu cele de la hipp, dar degeaba. Oferta la storcator e foarte buna, si e bine sa ai unul in casa, in caz ca...

Mergi la inceput

yagmur si eu mai am momente in care aproape ca nu-mi pot stapani nervii, si sa imi vina sa plang. pt. asta am inceput sa iau omega 3. ma simt mult mai bine.

donia felicitari pt. ceea ce incerci sa faci.

ca tot vorbeati de copii care plang in somn. si al meu plange. cred ca viseaza ceva. si cand se trezeste, intai plange si apoi deschide ochii. nu-mi fac probleme, deoarece am vazut ca si alti bebei fac la fel.

si copilul meu are un tremurat, ca si cum ar face "brrr".

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

nici eu nu am folosit storcatorul.
2 zile i-am dat suc de mere si nu a fost incantat. vad ca lui ii plac piureurile de fructe.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

flore26 cum sunteti cu picioarele?
imi cer scuze, dar nu am timp sa citesc din urma.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput