Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 21
Ktrinel spune:
neatza, la mine!
donia, te cari la americani? bbq, berici, etc....banuiesc ca nu depaarte, acolo peste garla, nu? buun...petrecere frumoasa.
chinico, bafta la reumatolog...sper sa iti faca toate investigatiile ... si sa nu ai parte de prea multe pilule...ia auzi...ce celebritate avem printre noi! daca ma chinui mult , sa stii ca te cunosc si eu ...vad io pana la urma de unde...si daca nu te-am cunoscut , te voi cunoaste.![]()
asiza.... szobolobo - barabula aia ....e statiune?
fii-mea a dormit ca o valiza azi-noapte. s-a trezit doar de vreo 2 ori, ca sa se puna in fund ...apoi...picaj liber in nas si adormea asa...la 6 biberon si somn pana la 8...
stiti voi ca in cartea aia zicea ca trezirile din somn , cu plansete sau scancete s-ar putea sa nu aiba o cauza fizica, ci emotionala...
flore, ce poza faina...ai zis ca te-ai vopsit? dar de tuns?
flore26 spune:
chinico nu aud nimic, nu vad nimic, ... eu sunt mic, nu stiu nimic...tata/n pod beleste oaia ![]()
asizule eu am vizitat Debrecenul acu vreo 2 ani, in timpul facultatii, si am stat intr/un hotel din centru, de nu stiu cate stele, daca avea vreuna, la ce conditii oferea...
FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
m_monique spune:
eu azi am vrut sa-i fac supa dar a iesit piure.
nu a mancat decat cateva lingurite. eu zic ca pt. prima incercare e ok.
sa vedem maine.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
flore26 spune:
ktrinel de vopsit m/am vopsit, blonzit, dar de tuns...as vrea si parca nu prea. Cred ca raman asa...sau ma tund?
FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
auras_v spune:
buna,
daca pina acum mai bagam cite un ochi sa vad ce faceti ,saptamina asta n-am avut timp deloc sa intru pe dc ...sa va zic vestile noastre :
1-
A VENIT VACANTA !
...cred ca ma bucur mult mai mult decit kiki , ea se jeleste ca o sa-i fie dor de doamna si de colegi dar ii va trece repede ....in sfirsit am scapat de lectii si sculat la 6,30 ...parfum
2- ancuta e bine , mai are doar o doza de antibiotic pt git si apoi incepem trecerea la nan ....sper din suflet ca va fi bine
3- mai avem 8 zile si plecam in concediu la nisipurile de aur ...azi am inceput sa fac liste de cumparaturi , bagaje , medicamente
Ancuta merge de-a busilea
(am scris corect?)...daca isi fixeaza o tinta , o jucarie , ajunge la ea ...azi m-a uimit : din fund a ajuns pe burta , s-a du de-a busilea pina la o jucarie iar apoi din nou in fund ....nu stiu daca a constietizat ca a reusit sa se ridice in fund dar in citeva zile cu siguranta va sti ....in patut se ridica pe un genunchi si o talpita , nu mai vrea sa se ridice in genunchi
voi mai aveti timp liber , ca eu nu mai am timp nici sa respir ...sa fi vrut sa ma duc acum sa citesc din urma dar ma asteapta
si trebuie sa profit de faptul ca doarme ancuta ...va 
Ktrinel spune:
auras, felicitari pt mersul de-a busilea si vacanta placuta ...ei , nici noi nu avem timp de nimic...nu vezi ce ocupate suntem cu tastatul
?
flore, pai poate ar fi bine sa faci o schimbare...depinde cum te simti tu...eu mai am un pas pana sa bag masina in el...
cald tare la voi de nu dati nici un semn???
eri_ka spune:
salutare! aproape ca nu mai apuc sa citesc, sunt pe la inceputul capitolului, dar sa mai si scriu..cam greu cu servici si bb, dar ne descurcam noi.
In alta ordine de idei, ieri i-am facut lui Ingrid vaccinul, infarix,si a facut doar putina febra -37.5 in rest a fost ok, poate un picut mai maraita.
acum fac si eu apel la intelepciunea voastra. Ne-a dat ieri pediatra ok-ul la diversificare , cu urmatorul meniu :
1.Lapte;
2.Branza de vaci + mar ras (para sau 5 cm banana); Branza de vaci: 1 l lapte dorna rosu oparit + 1 lingurita zeama de lamaie + 100 g iaurt natural cu bifidus (napolact). Se scurg pana la consistenta unei crème de branza. ½ din cant + 1 fruct, date prin blender;
3.Dupa 2 saptamani – piure de legume (1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastarnac) facute in abur si blenduite + lapte nan;
4.Pulpa de fruct + 1-2 biscuiti (petit beure);
5.Lapte + 3 masuri cereale.
Asta e ce mi-a lasat ea scris in agenda, ca recomandare. Cu unele ingridiente nu prea sunt de acord, cum ar fi lapte, lamaie, biscuit petit, iaurt?
Ce sfaturi imi puteti da? Nu vreu sa isc discutii pe aici, as dori doar niste sugestii, eventual cum/cu ce as putea inlocui anumite ingrediente sau alte modalitati de a face branzica - de ex.
Stiu ca s-a mai vb de nenumarate ori despre asta, dar n-am bagat la cap, m-am gandit ca o sa-mi spuna pediatra cum sa fac, nu am luat in calcul si faptul ca s-ar putea sa nu fiu de acord.
PS- acesta nu se vrea a fi luat drept meniu al zilei!
Multumesc si ma duc sa mai citesc din urma, ca doar e viveri ![]()
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
bebinuta spune:
Donia, Dianocica
, bravo! pentru subiectul deja inchis
. Sa speram ca se vor tine de cuvant si cat mai curand vor disparea articolele cu pricina de pe site si vor aparea altele mai complete si mai corecte.
A-deju cum se simte Eric? Ati mai fost la doctor? Tinem pumnii sa fie doar ceva trecator si care sa nu se datoreze cazaturii din pat.
In legatura cu lapticul nu stiu ce sa-ti spun, Ada papa inca san.
Yagmur, gravida fiind, eu am plans in fata unui client pentru ca ma enervase seful
si saracul client nu stia ce am patit, a fost oarecum si amuzant, asa ca lasa ca fiecare are momente de slabiciune si cred ca tie iti este foarte greu cu programul tau si cu bebe mic. De cate ori ma plang ca nu ma ajuta nimeni cum as vrea eu, ma gandesc la tine care esti singura si imi zic ca ar trebui sa apreciez ajutorul asa cum o fi el.
Dia cum a dormit Oana aseara? A venit tata? Draguta de ea ce il iubeste pe tata!
Donia, Cristinel sigur va fi bine, curaj si intradevar tot baiatul mamii ramane indiferent de rezultatul testului de la 1 an.
Kokorina, Dianocica, Donia vacanta placuta.
Adinazot te-ai intors din concediu? Cum a fost revederea cu micuta Alessia?
Asiza eu azi am schimbat cerealele de la cele cu orez simplu la cele cu trei cereale: orez, porumb si tapioca. Le-a papat cu mare placerea chiar daca le fac cu apa Roana. Sunt fara lapte si le fac cu apa, urmand ca peste cateva saptamani sa le fac cu suc de fructe, daca mai am laptic (si eu sper sa am).
Noi de 2 zile de cam luptam cu morovelul, dovlecelul si cartoful. NU vrea sa pape deloc. Inchide gurita si gata; eu ma tot chinui sa gasesc o gaurica micaaa si nimic, ma las pagubasa si terminam repede papa. Oare o sa mai pape legume? Pastarnacul si patrunjelul l-am scos ca nu ii placea de loc. Fructe inca nu i-am dat, asa ca perseveram.
Intrebare: dupa 2 sapt de legume pireu cam cat ar trebui sa pape? Sau mai bine zis la voi cum a fost?
Chinico poate te cunosc si eu. Cine stie?![]()
M-monique felcitari pentru dintisor si sa iasa cat mai usor.
Alexandra ce bine ca ati rezolvat cu parbrizul, pacat de atata umblatura.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Teutz spune:
Auras, vacanta placuta si felicitari pentru mersul de-a busilea! Ancuta e fetita mare, meeey! 
Flore, iti sta foarte bine in rochita aia neagra!
Eri_ka, bine ca ati scapat si voi de vaccin! Referitor la diversificare, asa cum ai scris si tu, nici eu nu sunt de acord cu lapte, lamaie, iaurt si biscuiti petit beure. Daca am inteles eu bine, voi acum incepeti diversificarea. De ce ti-a zis doctorita sa incepi direct cu branza si cu fructe? Poti incepe cu piure de fructe. Mai intai mar, apoi bagi si altceva (para, piersica, caisa etc). La piureul de legume eu am inceput cu morcov simplu, apoi dupa doua zile am adaugat putin cartof, dupa alte trei zile un pic de telina, apoi dovlecel. Noi la stadiul asta suntem acum. Le fac la steamer, le pun in blender, adaug si lapte praf si gata papica. Luni voi pune si ardei. In loc de biscuiti ii poti pune o masura-doua de cereale. Branza calcica o sa o fac din lapte praf si voi incepe sa-i dau peste o saptamana. Sa vedem ce iese si daca ii place domnisoarei. Ce ti-am spus aici e parerea mea, nu zic ca e bine sau rau. Mamicile care sunt mai avansate cu diversificarea iti pot spune mai multe.
si bafta multa!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
bebinuta spune:
Auras deja mergeti de-a busilea? Acum incepe greul, cred, ca la noi e cam liniste si daca incearca ceva miscari mai noi ramane stramba si incepe sa planga
.Are fundul mare si il misca mai greu.
Plecati in concediu... si eu vreauuu...dar nu prea putem cel putin nu lunile astea doua. Speram sa va distrati voi si in locul nostru. Pupici Cristinei si vacanta placuta.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada