Mamici de iulie-august 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabi nu stiu daca fac bine ca-ti spun, dar stii ca legarea trompelor nu e 100% sigura, nu? Daca vrei iti dau link la subiecte, ca am citit si eu mult despre asta (desi sotul meu nu e de acord, cred ca nu scap fara a 3-a capritza).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buna ziua

Eu nu ma simt nici sexi si nici urata de pe lume ….asta poate pt ca sunt foarte multe gravide in Dublin peste tot pe unde merg (zici ca-i epidemie).
Da am ajuns la concluzia ca sunt cam nebuna…..
Dupa 5 nopti la rand de dormit doar cateva ore pe noapte ma gaseste sotul miercuri seara miorlaind de nervi in pat ca nu mai puteam de obo iar bebe se impingea, lovea , se rostogolea, de zici ca inghitisem o masina de spalat rufe in plin process de stoarcere (trebe sa-l inscriu la Olimpiada din 2012 ca e pacat s-o rateze dupa atata antrenament). Toata ziua aveam senzatia ca o sa cad din picioare la servici si nu vedeam altceva in fata ochilor decat paaaaaaaaaatul. Imi face sotul un tron imparatesc din perini,plapuma….da degeaba pruncutul meu isi continua acrobatiile. Stau si rabd doar-doar se opreste si la un moment dat ma aude sotul : “lasa ca iesi tu afara …..nici io n-o sa te las sa dormi sa vezi cum e….” Saracul copil s-a mai rasucit un pic si gata m-a lasat sa dorm ca si-a dat si el seama ca mi-s dusa rau de tot.
V-am pupat si ma duc sa ma plimb prin firma ca bebe se tot impinge catre taste sa va scrie si el/ea.

Timi
33+

Mergi la inceput

Timi, foarte bine ca bebe a invatat deja cine are autoritate in casa.
Anto, si eu m-am trezit la 6 jumate ... nu ca m-ar fi trezit cineva, de buna voie m-am dus la TV. Nimic de vazut la ora aia.
Tizo, pai daca e numai burta te-ai scos, la citeva saptamini dupa nastere ai sa fii iar supla. Eu la prima sarcina am dat 12 kg jos in 2 saptamini, fara sa ma straduiesc. Celelalte 6 kg au ramas depuse pina in zilele noastre, tot fara sa ma straduiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna dimineata la pranz si de la noi....

Stefania - bafta multa l examen...tinem pumnii si sa te vedem soferita
Gabi crde-ma ca nu am mai vazut niciodata o imagine atat de incantatoare (a se citi emotionanta) ca cea a celor trei ieduti la nani pe burtica.....sunt minunati.. sa-ti traiasca, sa-ti aduca numai bucurii si sa fii o "Socrosenie" de treaba si frumoasa cum esti si acum...

Raluca pio ma bucur a te vad pe forum.. (ca si eu am fost foarte des - lol) bafta multa la eco de maine si fii optimista.. totul va fi foare bine...si eu dpn pe 12 august.. si dua filingurile mele sigur va fi pe 13 august as ca nu mai plange ca mai sunt bortosele de nascut si la 31 august.... suntem aici si sper ca fetele cu pui sa ne fie alaturi as cum o promit acum....

Anya20 (mami de A-uri) imi e dor de tine...pe unde esti.. nici pe mess nu te-am vazut in ultima vreme, ce-ti face printisoara?, cum te simti?

Andraz - cum stai cu tensiunea? e totul ok? asteptam vesti de la tine...

deocamdata atat..
va sarut si mai revin functie de timp...

ah.. Jadi am uitat de tine.. doamne cat te invidiez ca esti balena la umbra la margine de mare neagra.. vreau si eu...

Andutzy... te sarut...

paticut 32+ cu printisor Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Luna, hai ca esti pe ultima suta de metri cu serviciul! Inca un heeei-ruup si gata! cat despre sexoshenia mea, se termina imediat ce trecem la chestii mai serioase. Nu ca as avea voie chestii serioase, dar nici macar nu mai visez. chiar ii spuneam printului consort intr-o seara ca eu n-am de gand sa tin Minunea-n burta nici o singura secunda dupa DPN si ca s-ar putea sa fie nevoie de el, cu o mica prestatie . A facut saracul o fatza de parca i-as fi cerut sa ma care in spate 10 etaje! Si motivul pentru care nu vrea? E fiica-sa acolo!! Cica daca era baiat poate nu se stresa asa de tare! Uite cu asa specimen (iubit si adorat, eident) traiesc eu in casa! Oricum, ii aduc aminte periodic ce-l asteapta, sa aiba timp sa se obisnuiasca cu ideea.

Iar Minunea, ca tot veni vorba, s-a facut derbedeu!! Are frate cate un croseu pregatit pentru mine, de-mi ies ochii din cap ca la melc. Asta se intampla dupa 10 seara, cand eu adorm, de obicei rasturnata pe partea stanga. Acum stiu care-i treaba si ma culc pe doua perne ridicate foarte sus, iar cand vine si sotul la somn, imi da un bobarnac sa trec la orizontala.

Stefania, felicitari pentru examenul luat!
Anto, ma omori!! Vrei sa ma ia contractiile cu gandul la ce-i in chilotii aia pe pe HBO?!
Gabi, !

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Un raspuns mai vechi, intre timp mi-a cazut net-ul, dar I'am back . de data asta am facut copie

quote:
Originally posted by alexi22

voiam sa te inreb iti place in belgia?te-ai mai intoarce in RO?

29+giulia rebeca

Alexi, da, in general imi place in Belgia. Nu e o tara perfecta, vremea e cam naspa, birocratia te ingroapa la tot pasul, dar nici nu cred ca exista o tara perfecta din toate punctele de vedere. Cred ca la ora actuala cel mai rau ma supara durata scurta a concediului de maternitate. Dar bine macar ca am gasit loc la cresa.

Am mai zis si altadata, nu castigi pe toate planurile cand pleci din tara, mie de exemplu imi lipsesc mult familia si prietenii pe care i-am lasat in Rom. Nu-mi lipsesc mizeria si mancatoria pe care le aveam la serv din Rom cu salariu bunicel de altfel; iar sotul la fel, castiga bine dar muncea enorm si era extrem de stresat si sub presiune. Noi cel mai mult am castigat la calitatea vietii si suntem multumiti ca suntem aici; chiar vorbeam zilele trecute cu sotul ca parca asa a fost sa fie, (nu vreau sa vexez pe nimeni) dar in Rom nu cred ca as fi ajuns sa duc doua sarcini la termen, mai ales asta de acum. Iar ingrijirea copiilor prematuri (daca era nevoie, slava Domnului ca nu a fost)e mult mai avansata aici.
Cu intorsul nu stiu, in viitorul apropiat in nici un caz. Avem amandoi job-uri bune si stabile, credite cat cuprinde. Mai incolo, vom vedea, nu se stie niciodata.

Pofta mare frumoaselor, ma duc sa pap,

Anto 36 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Ioana 75 - bebe mi-a dat doar asa... iluzia ca am ceva autoritate pt ca deobicei face o instructie cu mine....de ex: am voie sa dorm doar pe partea dreapta, trebuie sa merg cu viteza indicata de bebe sau chiar sa ma opresc in loc daca asa vrea Maria-Sa, plus sa ma vezi cum lucrez la calculator stand in picioare uneori.....tot timpul gaseste modalitatea de a ma determina sa-i fac pe plac.

Timi
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

pentru Alina .a sanatate multa si sa dea Domnul sa o mai tii un pic pe bebitza acolo.
Simo,si tie sanatate multa.
va pupik pe Toate si ma duc ca am un munte de vase de spalat,o sa-mi iau o masina de spalat vase ca nu se mai poate...

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 34+
poze Iosua

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Anto, pofta buna!
paticut, toate mesajele tale imi sar in ochi pentru ca te-ai declarat de sex masculin. Daca vrei sa devii femeie, poti modifica de la "Profil personal".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Ioana75
Tizo, pai daca e numai burta te-ai scos, la citeva saptamini dupa nastere ai sa fii iar supla. Eu la prima sarcina am dat 12 kg jos in 2 saptamini, fara sa ma straduiesc. Celelalte 6 kg au ramas depuse pina in zilele noastre, tot fara sa ma straduiesc.

supla n-am fost decat atunci cand am venit in bucuresti. 54 kile si 19 ani. la sarcina trecuta luasem 7 kg in 8 sapt...cu 3 dintre ele am ramas si io pana-n zilele noastre.

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">35+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput