Mamici de iulie-august 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ia uitati-va acum pe hbo, poate vi se intoarce un pic libidoul, e concertul Kylie Minogue si sunt niste baieti draguti foc in chiloti pe acolo .

Anto 36 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

anto tare frumos mai scri tu. te pup ca esti o dulce.
cum scri tu cu o mana ca la mine nu prea merge? am de terminat un proiect si mi-a amortit mana stanga ca ma sprijin in ea. acum stau in fund ca tastatura in brate, dar bb protesteaza.

mada multumesc. a fost greu cu invatatul, dovada ca la urmatorul ex nu mai merg. nu stiam materia e 10 dar la cat imi era de rau nu m-a lasat sa vorbesc mult. si pt mine cursurile sunt un excelent somnifer.

mie femeile gravide mi s-au parut mereu frumoase asa ca si eu ma simt. imi mai trece cand vad urmele lasate de varicela pe fata ... si sunt cateva. nu stiu cand ma voi obisnui cu ele. oricum alex imi spune uneori ca sunt frumoasa si eu il cred pe cuvant.

trebuie sa imi sun si eu cosmeticianaca e jale, imi vine acasa cu ceara de unica folosinta. acum imi e cam teama sa ma fac inghinal din cauza contractiilor, dar parca nu asi apela la lama. mie parca imi creste mai repede. incep[usem sa ma fac la 2 saptamani inghinal.

olga bafta multa la examen. e bine ca mai poti sa conduci. cand o sa-ti vada burtica politistul sigur va fi mai indulgent.

ralu te asteptam cu vesti bune de la eco. si stai linistita ca nu plecam de aici pana nu vin toti bebelusii.

luna si eu mai visez si tare asi vrea sa mai prestez, dar nu se mai poate de ceva vreme. ar trebui sa profiti acum cat poti ca dupa ce vine bb cine stie.

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ashera nu prea am ce face, vreau sa fiu platita cat mai mult, aici esti platit 39 sapt din momentul incetarii activitatii deci cu cat muncesc mai mult cu cat sunt platita mai mult timp.

Dar deja simt cum mor de spate iar fie-mea mi-o trage la coaste daca stau aplecata, deci pozitia scaunului la bioru e asa, ca un fel se sezlong.

Pe 29 am o mica petrecere cu colegii la un restaurant organizata de sefu' (cica se vroia surpriza dar am vazut-o in diary-ul lui) si gata.

Despre contractii dupa nu am. Sunt norocoasa. Momentan. Oricum nu e ce era o data, ce visez eu nu se mai poate. E asa un fel de...hai sa ne aflam in treaba.

Olgutza bafta la examen, eu inca conduc desi burta se apropie deja vertiginos de volan.

Stefania esti tare cu hotline. Felicitari pentru examen.

Luna 31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto, sa nu dai refresh. Doar <back> imediat, si ar trebui sa apara fereastra cu mesajul; la mine merge intotdeauna.
Tizo, bafta la examen!!! Eu la 32s eram cu +7.5kg si 101cm; slabut, stiu, dar pe cuvint ca zilnic ma chinui sa te intrec si nu da rezultate.
Stefania, felicitari pentru examen!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

quote:
Originally posted by Antoanela23

Iar mi-a furat cineva measjul, si ce de intelepciune varsasem in el.
O sa incerc sa-l recompun.

Anto 36 cu siVictor (8 octombrie 2005)

si eu am patit-o mai devreme....

28 si ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Alina , La multi ani sotului ! Ma bucur sa aud ca bb-lina Elisa s-a gindit sa mai stea in burtica la mami !

Olgutza , mult noroc la examen ,tie si sotului !

Obsedate de sex spuneti ? Si eu numar zilele pina cind am voie sa ma dezlantui ,mai ales ca nu prea am prestat in perioada sarcinii .Si cum in ultimii 4 ani am tot fost cred ca a sosit momentul razbunarii .Si ce bucurie ca acum nu mai trebuie sa ne mai pazim
pt ca am trompele legate .Sper sa nu avem surprize

Va multumesc tuturor ca mi-ati laudat Iezisorii .Sunt foarte mindra de ei ,desi multa lume ma compatimeste si imi spune ca e greu cu 3 .Eu simt ca m-as putea descurca chiar si singura cu ei ,fara bunici ,dar cu siguranta nu as mai avea timp de mine ,de net , de sot ,as fi muuult mai obosita si mai stresata .Asa ca mai bine le mai stresam un pic si pe bunici ,ca sa pot rezolva si eu problemele administrative (plati,facturi ,piata,vizite la dri,mers macar o data pe luna la epilat,manichiura ,coafor etc).Nu vreau sa imbatrinesc inainte de vreme .Mai bine sa creada lumea ca sunt bona iesita cu copiii la plimbare , decit sa fiu intrebata de ce i-am facut asa tirziu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

se pare ca suntem multe cu examene.

stefania felicitari pt examen si bafta la cel auto.

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Anto, sa nu dai refresh. Doar <back> imediat, si ar trebui sa apara fereastra cu mesajul; la mine merge intotdeauna.
Tizo, bafta la examen!!! Eu la 32s eram cu +7.5kg si 101cm; slabut, stiu, dar pe cuvint ca zilnic ma chinui sa te intrec si nu da rezultate.
Stefania, felicitari pentru examen!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Nu tine. eu am dat si degeaba ...a disparut si era as frumos scris. ca scriam de dimineata la el.
Lipseste omul 30 de minute sa-si ia o inghetata si ati umplut 2 pagini ... bine ca nu am sefi la birou si am timp sa recuperez.

Mai vin

28 si ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Luna, merci! io pot da scaunul foarte pe spate, astfel incat sa stea burta lejer. ideea e ca nu mai ajung la pedale.

Ioana, cu kg te invidiez amarnic, sa stii! desi, ca sa fiu sincera, numa burta e de mine...

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">35+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

mai fetelor voi vb de lucruri sfinte ,mie mi-a interzis categoric sex,dr de la 4 luni din cauza contractiilor eu abia astept sa nasc ca sa pot presta dupa aceea,asa ca pana atunci inghit in sec

29+giulia rebeca

Mergi la inceput