Mamici de iulie-august 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
paticut spune:
apropo de discutiile de mai devreme ....
1. ma simt frumoasa, mare, gras aca purcica si foarte sexi... in frma sunt numai barbati in jurul meu si toti imi spun aproape zilnic -- Doamne sefa ce frumoasa mai sunteti de cand il aveti pe pui la purtator.. asa ca va explic de pomana ce mandra si intepata ma tin ca sunt sexi si dorita...
si am ajuns la faza naspa a situatiei.. nu-mi trebuie sex nici daca ma omori.. sunt foarte fericita asa .. sotul a innebunit de tot..si de abia asteapta sa trecem la prestat .. i-am spus ca vreau si eu o printisoara si pentru ca la mine varsta incepe sa atinga cote critice i-am spus ca vreau repede o dsoara.. raspunsul lui a fost foarte simplu... i-ati gandul .. eu nu mai stau inca 4 luni pe uscat pentru o mandruta....imi ajunge printisorul...
dar nu ma las eu...
Mrs Hook? dvs cum va simtiti la 37 de saptamani? avem nevoie de umorul tau ...
paticut +32 cu printisor Rares
alexi22 spune:
anto aceasi problema o are si sotul meu castiga f bine pt romania dar tot sub presiune si stres ,si deaceea ne bate gandul sa plecam plecam dincolo dar ma gandesc ca nici acolo nu e asa usor mai ales la inceput.
29+
giulia rebeca
olguttza spune:
pe mine-ncep sa m-apuce
ii! de o saptamana ma chinui sa redactez lucrarea de diploma a lu cumnata si chestia asta ma termina psihic. a facut fizica si, pe langa faptu ca nu pricep boaba din ce scriu, ma chinui si cu formule si alte balarii de-mi sar ochii! am mai scris lucrari si pt. poli si pt. ase (vorbind de d-astea mai tehnice), da parca niciuna n-a fost asa... plus ca are un scris de te doare capu! cel putin, alfabetu grecesc e de nereprodus...
uof..!!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
35+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Luna1 spune:
Ioana tocmai vroiam si eu sa scriu "sase, barbati printre noi"
Paticut asa este, esti inregistrata barbat.
Timi si fie-mea are o personalitate imensa. Char vorbeam cu sotul ca si fiu-miu a fost incapatanat dar asta ne-a mancat sufletul deja.![]()
Oricum si eu o "amenint" zilnic "las' ca iesi tu afara, vezi tu box atunci"
dar nu functioneaza. Doar la mana lui tati se potoleste sau cand tipa Cosmin la ea prin burta (el saracu cica vorbeste cu ea dar crede ca trebuie sa tipe sa il auda
).
Lia asa si tati al nostru, se cam uita ciudat la mine cand bat apropouri, are privirea aia care zice "eu te credeam femeie serioasa, tu cu copil in burta si-ti arde de alte alea!"
Dar nu ma las, cand ma apuca trec la viol.
Referitor la crosee, si rasturnica mea e batausa rau, cred ca o sa semene cu mine cu tupeu.
Hai va pupacesc.
Luna
31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!
Timi07 spune:
Ce scump e feciorul tau Luna, foarte dragut din partea lui ca vorbeste cu surioara.
Timi
33+
ralucapio spune:
quote:
Originally posted by olguttza
pe mine-ncep sa m-apuceii! de o saptamana ma chinui sa redactez lucrarea de diploma a lu cumnata si chestia asta ma termina psihic. a facut fizica si, pe langa faptu ca nu pricep boaba din ce scriu, ma chinui si cu formule si alte balarii de-mi sar ochii! am mai scris lucrari si pt. poli si pt. ase (vorbind de d-astea mai tehnice), da parca niciuna n-a fost asa... plus ca are un scris de te doare capu! cel putin, alfabetu grecesc e de nereprodus...
uof..!!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">35+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
De la nunta...
sa inteleg ca ai deja experienta in lucrari de diploma??? La anul termin si eu facultatea si o sa am nevoie de una (de ASE) ..te bagi?
Mersik
28 si ....
Luna1 spune:
Am uitat
Gabi vezi poate devii capra cu patru iezi.
Si eu stiu ca mai exista si "accidente" dar daca asta e moetoda aleasa inseaman ca ati cantarit voi mai bine optiunile.
Iar despre iezi ce sa zic, i-as manca de-as putea sa intru in poze. Sunt superbi!
Luna
31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!
olguttza spune:
quote:
Originally posted by ralucapio
sa inteleg ca ai deja experienta in lucrari de diploma??? La anul termin si eu facultatea si o sa am nevoie de una (de ASE) ..te bagi?
Mersik
cu mare placere!!
numa pt. mine nu mi-am scris lucrarea....
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
35+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
De la nunta...
paticut spune:
scuze fetelor,
chiar nu mi-am dat seama.. cred ca mi-a zburat mouse-ul in clipa cand m-am inregistrat .. gata m-am facut fetita.....
am incurcat numele fetelor... Olguta sa te vedem soferita iar stefaniei succes la examenul cel greu....ce sa-i faci.. neuronu'..
paticut 32+ cu printisor Rares
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by Luna1![]()
Mada sa pui poze. Ai luat si scaunul de masina? Sa te las sa te chinui?....sa-ti zic....hai ca ma mai gandesc...hai ca-ti zic. Ce dai sa-ti zic un secret abia descoperit si de noi?
Luna31 sapt+
![]()
Adelise Raluca si CosminIs the final countdown!!!
Hai ca mi_a cazut netu vreo 2 ore!!! Luna zi_mi pleassssseeee care e faza cu maxy cosy?
Apropo de caruciur cred ca am subevaluat dimensiunile rotilor!! Sper sa imi intre in portbagaj la Panda si fara sa le scot!!
MADA
29+, cu
EmilyNoi doi+1