Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

NADIUTAPM - sunteti mumoase amandoua rau de tot! :) bretonul intinereste, cica asa se zice. si eu cand aveam breton aratam de 16 ani iti sta foarte bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

nadia iti sta bine cu breton

diana m-ai omorat cu piscina e super vreau si eu dar sa fie a mea si sa nu ma vada nimeni in costum de baie doar fica-mia sper sa aveti vreme frumoasa si sa mergeti la gratar

catalina adinush aceasi problema o am si eu cu pampi gol si nu vrea nici ceai nici apa ; eu ii mai dau cu lingurita apa dar e mai mult pe haine ca nu prea vrea sa o inghita ; a mea nici baby drink nu mai vrea arunc ceaiul in fiecare zi ( cred ca am aruncat o cutie deja ca-i fac cand mergem afara dar nu-l bea ) ; i-am facut si suc de morcov cu mar si portocala si nu l-a vrut ; deci astept si eu sugestii

cristiana ce sa-ti spun ? sper sa treceti repede de bubite pup davidutu

dana fica-mia rade la toata lumea dar e obisnuita de mica cu multa lume mai are perioade cand vrea doar la mine in brate dar ii trece repede ; mai nou stau cu ea in fata blocului si la mine pe banca se aduna toti vecinii ( sunt pensionari toti ) si s-a obisnuit cand vin cu ea sa o plimbe din brate in brate fiecare si sa o smotoceasca si-i place rade la toti dar tot se uita dupa mine sa fie ea sigura ca sunt prin jur ; la inceput ma enervau acum m-am obisnuit sta la oricine in brate rade nu are nici o treaba ; o car dupa mine la cumparaturi ( in scaunul de masina pus in cosul de cumparaturi ) si tot timpul se gaseste cineva sa o smotoceasca si sa vorbeasca cu ea si totta lumea se mira ca e asa vesela ;

am si eu o "problema" alexia nu mai vrea in carut decat in fund si se intoarce in toate partile e asa curioasa vrea sa vada tot dar parca tot mi se pare prea devreme ; daca o pun la 45 de grade incepe sa urle ca nu mai vede lumea si masinile si urla frate de ma stie tot parcul si toata zona si tace doar cand o ridic
voi cum mai tineti copilu in carut ?
ieri ma plimbam cu ea prin parc si ma opreste o femeie sa ma intrebe cat timp are ( credea ca are 7 luni si nu-si revea din soc cand a auzit ca are 5 luni ) ca sta foarte bine in fund si e asa mare

cu papa stam bine bea tot mai putin lapte in schimb manca bine legumele + carnita si fructele + branzica ; face kk de 4 / 5 ori pe zi culoarea difera in functie de ce manca si pute de-ti muta nasul

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Am uitat la subiectele zilei caderea parului. Al meu sot mi-a sugerat finut sa ma tund asta dupa ce la un moment dat imi zicea ca sa nu ma ami tund. Dar era disperat ca dimineata pe perne e par cat cuprinde. Nu va mai zic ce scot din scurgerea de la cada dupa fiecare dus. Dar ma ambitionez sa nu ma tund (inca). Chiar radeam ca o sa am un par luuunng si 3 fire .
M-am apucat sa iau vitamine poate imi mai revin. Si ala micul saracu de cate ori se apuca de parul meu trebuie sa ii curat mainile ca ramane cu o multime de fire.

O sa pateasca ca frati-miu care era mic si a scos din chiloti un fir luung de par si era fericit tot:"mi-a crescut si mie un fir de par "

In concluzie ce sa facem pentru par. Ne tundem Kojak?

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Rali zic si eu prezent asa cu juma de gura.
Sunt tare dezamagita : nu ne iese, bai nene, diversificarea asta sub nici o forma. Adica papa saracutul acolo 2 lingurite si pe urma gata. Da afara, scuipa, incepe sa planga. Ca sa nu mai zic ca el mananca aceeasi cantitate de lapte la masa...cu tot dovlecelu` lu` peste si pastarnac...Si s-a chinut azi sa faca kk. Offffff
Am zis ca o sa ne oprim vreo 2-3 zile si apoi o luam de la capat saptamana viitoare. Cu fructe, sau branzica...om vedea.
Dar ce te faci ca toti doctorii cica sa nu-i dau fructe ca au aciditate si creste refluxul. Fructe nu, cereale nu, ca e umflatel ...

Daconst bravo lui Lucas ca e baiat destept si papa tot!
Nadia ma bucur mult de vestile bune.
Va pup, ma duc sa ma dau cu capul de cate ceva poate-mi vine vreo idee

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Am uitat sa va spun, fetele cu caderea parului eu am luat de la Sensiblue de la Harmony Line niste capsule, se numesc Beauty Hair si contin zinc, seleniu si ...tot felul de minerale, calciu. Le iau de vreo 2 saptamani si parca nu-mi mai cade parul atat de rau.Am vrut ceva doar pentru par fiindca vitaminele clasice iti cresc pofta de mancare si eu exact de asta nu am nevoie....

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Maryela, hai sa ne luam de mana cu diversificarea. Supcese mai multe la tine ca la mine ....

Cu ceaiul ... am reusit sa ii bag pe gat 30 ml. Baby Drink nu vreau sa ii dau pt ca oricat l-as dilua, tot chimicala mi se pare. Ce vreti mai, asa am io pitici multi multi pe chimicalele astea. Sa vad io planta. :) Mai buna mi se pare varianta cu sucul cu apa. Am sa o incerc si pe asta

Nadia iti sta SUPER SUPER. Ma bucur ca sunteti mai bine.

Diana tu vrei sa vin dupa tine cu vatraiul? Dupa ce ca sunteti de revista toti, ne mai pui si poze cu piscina si noi stam in apartamentele astea cu 100 de grade si bagam ceai pe gat la bebei si ne rugam sa nu ploua diseara sa iesim si noi la o amarata de bere la terasa. Rusinica :)))

Bai m-am convins, Matei ma striga. Bineinteles, nu pe nume si nici nu zice mama. :)) dar are un tipat asa pe care il trage, suna cred asa cum va suna cand ma va striga si apoi sta si asculta.
Sa ma conformez deci. Ma duc sa fac un bibe/

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

multumim fetelor de complimente :) da ce ziceti voi ca e a mea piscina aia as vrea eu . li s-a facut mila la unii de noi si ne-a chemat in vizita. ehe... da am zis ca ala e locul de vis, asa casa frumoasa au cu tot ce ti-ai putea dori pe lume . piscina, dormitoare cu vedere la mare , garaj, gradina cu flori, palmieri, leagan pentru copiii, hamac, topogand e apa... ehe nu va mai zic. e de vis. pacat ca nu mai avem drum pe acolo vara asta , ca vin proprietarii din elvetia sa isi petreaca vara la soare ... in restul anului e in grija parintilor... de ne mai cheama astia pe acolo pe furis, mai bagam cate un gratar cu familionul , le mai luam si barca cu motor din garaj si o bagam la apa ca trebuie sa nu rugineasca acolo doamne fereste asa distractie pe lucrul altora.

MARYELA.-- pai nu ii da fruct crud daca zici de aciditate. dar da-i mar ciopt, para coapta. mar fiert. asa nu are nimic. asa e ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Maryela,oare si fructele din borcanas dau aciditate?Eu parca n-as crede.
Asa si la noi il apua foamea repede dupa masa de legume,dar foame de lapte.Azi am crezut ca ma bate fi-miu.
I-am dat mancarica si apoi am vrut sa-i dau ceai.A inceput sa maraie si sa dea cu picioarele in mine,numai nu-mi spunea ca vrea lapte cei bag eu toate prostiile astea in gura.A fost show la masa,am ras cu lacrimi ca eu dadeam pe incercate si el refuza dar imi dadea si cite un picior in ce apuca.

Sa va mai spun una,ca sa vedeti aici mama denaturata.
Mi-a cazut azi copilul din pat.L-am pus in fundulet sprijinit de perna si am plecat sa aduc laptele.S-a rasturnat pe o parte,si apoi s-a dus jos din pat in cap.Noroc ca era o sticla de plastic linga pat si a cazut cu capul pe ea,de nu s-a lovit,dar s-a speriat tare.
Nu mai sunt normala,dar el nu e genul jucaus,adica nu prea se rasuceste,dar azi l-a apucat si am comis-o rau de tot.Sa-mi fie invatatura de mine.Bine ca n-a patit ceva mai rau ca nu mi-as fi iertat-o toata viata,cit sunt de tampita.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Dinamizzi,ce frumos e acolo la voi.M-am uitat la pozele voastre si am vista cu ochii deschisi.Ce frumos sta Thea in hamac,dar ce micuta e!Te-am vazut si pe tine pe steper,ce frumoasa esti!
Bai eu faza cu vasele si wc-ul am vazut-o la o familie mai saraca,sa zic asa.Adica erau someri si sotul era mai penner,dar in rest,sincer n-am intalnit asa cazuri.

Lore,ce se stramba Roni la morcov.Al meu nu a avut treaba.Manca de zici ca asta a facut din totdeauna.

Liudo,fata nu ti-ar fi rusine,numai la prostii iti sta capul ala.
Lasa fata sa invete de mic cum e cu linsul.

Adela,pai las-o in fundulet de acum,ca e mare.Eu il mai las peal meu cite jumate de ora in fundulet in carucior si apoi il cobor cind a vazut destul.

Rali,mama ca slabanoaga esti si tu.Auzi 52 de kg si mai vrea sa mai slabeasca.Da ce inaltime ai?

Catalina,cit lapte bea Matei pe zi?Eu am un ceai de la Nestle de fenicul,ceva praf si vad ca pina la urma mai bea din el,dar nu se omoara.Cel mai bine i-l dau noaptea cind doarme.

Nadiuta,sunteti doua frumoase.Imi place cum iti sta cu breton.Sanatate multa!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

DANA stai linistita ca nu esti nici prima nici ultima.

Daca va zic ce face fi-miu acus muriti de ras. Se uita la VH1
In pozitia de taximetrist cipriot (maltez si toate acre merg invers si e cald)
Acum face scandal ca vrea la calculator. A innebunit. AM zis eu ca a crescut dar nici asa. Trebuie sa inchei ca sa inchid laptopul ac face scandal ca nu vede

a, la tv s-a lipit ca era un film si au dansat si cantat 3 tanti si a facut scandal sa se uita dupa care a ramas cantand asa ca i-am pus muzica. Trebe sa montez dvd-ul sa ii pun desene. Cam devreme

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput