Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dana, Matei bea in medie cam 750 de ml de lapte pe zi. Acum ca la masa de la 11 ii dau mere parca bea nitel mai putin.
Pan la urma azi am reusit sa ii imping vreo 40 ml ceai baby calm. Facu acu un kk de m-a speriat, un fel de guguloi asa compact verde inchis. O fi de la mere. Ca altceva n-are de la ce, nimic nou sub soare in alimentatie.

Bai la voi cum e in casa ca io simt ca ma sufoc. Ma doare capul de mor, imi e cald cred ca nici Matei nu e prea vesel. Mi-am pus niste apa ca cred ca am baut doar cafeaua azi. POate ca o fi ca n-am baut apa. Bag acu un litru. Sa vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Cristiana - pana la urma a papat David? Las ca nu mai dureaza mult si trec bubitele si o sa ii revina apetitul...

Maryela- hai nu fii suparata... o sa se obisnuiasca pana la urma Mihnea...ai incercat "diversificarea" Messei ca si ea avea probleme cu refluxul...

Dana- stai linistita asa cum a zis Sraluca, nu esti singura... si noi am cazut sapt. trecuta ... l-am vazut prea tarziu cand era jumate in pat juma in aer.. si am reusit sa bag cumva mana sub el si i-am amortizat caderea... noroc ca patul nu e inalt cam 40 cm... mai tare m-am speriat eu..
Eu sunt mica de inaltime am 160 cm...

Sraluca- si Vlad e fascinat de tastatura... iar de tv nu mai vorbesc numai ca nu-l lasam...

Adela - dar papa Alexia nu gluma...

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CATALINA, baga apa fata draga, sper ca nu stai de azi-dimineata doar pe cafea. Eu de cate ori trec prin bucatarie bag un pahar, ca sa-mi fac macar norma de 2 litri pe zi...

DIANA, am vazut si eu pozele, e minunat acolo la voi, foarte bine ati facut ca ati profitat si v-ati simti bine. Ai dreptate, barca trebuie scoasa cateodata, ca o papa rugina...

Am cautat pe Google Earth insulele voastre, acum au adaugat o noua facilitate, gasesti si poze pe care le pun turistii sau fotografii la punctul cu pricina, e o calatorie virtuala, e adevarat, dar intelegi cate ceva despre locurile alea! Mi-au lacut mult pozele, daca vreodata vom reusi, o sa facem si noi o vacanta in Malta! Spune-mi care e influenta predominanta la voi, cea araba sau cea italiana? Bine, si italienii din Sud sunt cam arabi...

Unde e MESSA noastra, cand am nevoie de ceva trebe musai sa-mi caut singura pe Google ca ea chiuleste! Dar MARYBELL?

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

RALI, n-a mancat, saracutul, la cereale tot isi facea greata, lapte abia a baut 100 ml, asta e. Dar a facut al doilea kk fara ajutor, acum daca nu mananca marul, se va duce si realizarea asta.

Abia astept sa se faca bine, eu il iubesc cu bube cu tot, dar lui stiu ca-i lipseste plimbarea, dar nu-l pot scoate asa decat pe terasa si-n gradina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Neata!

rali - in primul rand m-am amuzat lapostarile haioase Cu contul nou nu ar fi o pb, doar sa ma lamuriti si pe mine ce si cum...am incercat cum a zis Cristiana (cred ca asa a zis hai nu te supara ca io sunt cu capul in nori si pricep greu) dar zice ca mamicile_ianfebr2007 nu e inca luat. Voi cum v-ati logat ca sa puneti poze? Dau si mai in urma sa mai citesc o data mes Cristianei.

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Ba da, LILISOR, e luat, de noi! Intri pe Flickr, acelasi utilizator, aceeasi parola, si dai din cate stiu eu de pozele lui Vladut si ale lui David!

Pana una, alta, aveti un nou capitol aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

multumim fetelor ca ne-a-ti vazut in poze, toata lumea mi-a zis ca ma schimba mult si mi ei-mi place insa unuia bucata sot tot ma tachineaza si zice ca nu-i place ca m-am tuns, omu' asta are o problema grava: parul lung, pai la mine frate de unde ca am trei fire in doua randuri, duc adevarate lupte de lamurire cate 2-3 saptamani si pe urma ma tund, stiti voi picatura chinezeasca, asa am facut si cu bebe, in fiecare zi: Vreau un copill!!!, si uite am. Am admirat si eu fetele de pe aici cu par frumos: Anis,Aelita, Eli,...

aaa.de cazutul parului in cap, eu am inceput sa iau niste ulei de peste si am observat ca nu mai cade asa rau ca la inceput, si eu scoteam cate un pun de ziceam ca o sa raman cheala.

Dianaaa, am vazut frumusetea de THea cum sta in bazin si hamac, si de fiecare data cand spui despre spalatul vaselor ma puca rasu'plansu' pai astia fac smotru pe jos sa fie luna si nu-si clatesc vasele, da-o in colo de treaba, oricat de bine le-ai sterge nu-s clatite si cu asta basta.
Cristianafte frumosi bujorii tai, mi-a facut dor de casa, asa are mama vre-o 6-7 tufe, infloresc pe la sf lui mai cand se inchee anul scolar si multa lume vine la noi dupa flori. Pup pe Davidutu'
Raluca, sa stii ca i eu la fel mai gandesc, ratez toate fazele astea si cand se va vindeca va fi mare nu mai e bbeblush, dar mai fac unul sa vad cum creste.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

mai fetelor ce sa zic ca o fi o coincidenta, nu stiu,; Lidiuta de doua zile la somnul de pranz am incercat sa o adorm ba cu tzitzi, ba leganata,ea nimic, si am inceput sa ma joc cu un scutec de bumbac inflorat sa-i fac vant si sa ma stramb dupa el, dupa cateva min il astern peste ea si plec din camera, se mai joaca cca 5 minute cu scutecul si-l trage pe fata si adoarme singurica, astazi cand m-a vazut cu scutecul in mana a inceput sa se gudure asa vesel.
Am tras si eu o puica de somn, ma duc la treaba ca vine soacra-mea si cumnatele pe la m ine sa o punem maine de niste gratare, sa nu ma dati disparuta ca nu scapati cu una doua de mine,
Va pup si va doesc wk linistit si placut.

comorile voastre

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Ce fac, scriu singura la capitolul cel nou? V-am pus un pic mai sus un link!

Mergi la inceput