Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 28
nadiutapm spune:
neata si noi la pranz,
am fost sa schimbam ghipsul si a inceput sa creasca osul normal, fetelor rugaciunile voastre ajung unde trebuie, insa mai avem nevoie de ele daca nu va suparati sa va rugati si pt noi. Dr, ne-a explicat ca o sa-i mai schimbam inca de 2 ori ghipsul a cate 3 saptamani si pe urma ham si perna intre picioare. Am facut si vaccinul de 4 luni in manuta ca dr nu ne-a dat voie in piciorus ca se acopera cu ghips si nu se vede daca se intampla ceva pe acolo, Lidiuta a plans un pic la intepatura dar s-a calmat imediat. Nu va pot povesti era o bunica cu nepotica de 1si 4 luni cu displazie la ambele picioruse si abia cum au depistat ca mergea puiuta cu greu, si au facut o operatie la un piciorus si peste cateva luni la altul, ti se rupe sufletul.
Lore, pup dragul de Roni si Lidia s-a strambat la morcovel dar acum ii place si pedi ne-a zis sa-i dam suc de piersicuta pana la 50 gr. treptat pe langa morcov. Daca te intereseaza noi am luat vaccinul de la Help net si ne-a costat 181ron cu toate cele 5 valente, si la o alta farm help net din dristor era cu 156 ron, insa eu dadusem avansul pt asta ca nu aveam toti banii la mine, altfel ma duceam la Dristor pt cel mai ieftin.
Lili, nu stiu cu ce sa te ajut la mine merg florile si asa fara nimic, inainte eram cu ochii numai pe ele ca nu aveam alta preocupare si erau vii si vesele insa dupa ce am nascut parca se intristasera ca nu le mai bagam in seama erau mai mereu ofilite chiar daca aveau apa si tot ce aveau nevoie.
Marinachiar precoaca Emma, bravo, AUZI SA STEA IN CAP 
Liuda, frumos cu fantani arteziene astea racoresc mult, de mine e departe una in parc si nu prea ma aventurez acum cu vremea asta capricioasa, cand soare cand ploua din senin.
aaa si cu rudele, lasati-le dom'le in pace traiti-va viata si nu va ganditi la ei nu se merita, ei nu se consuma pt voi.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
cristiana70 spune:
CATALINA, eu cam 150-160 ml de ceai fac dintr-un pliculet de Baby Drink, si-l bea tare multumit. Ceaiul cu fenicul si anason de la Humana are un miros cam puternic dupa gustul meu, cred ca de aia nu-i place. Eu fac o combinatie, pun la 100 ml apa jumatate de pliculet si o jumatate de lingurita de anason cu fenicul. Fa si tu experimente pana dai de ceva acceptat de Matei. Uite, eu acum stau pe tusa cu pireul de cereale cu mere rase pe care toata saptamana l-a mancat cu pofta. Mai astept jumatate de ora, poate chiar i se face foame. Sau poate a descoperit ca a facut kk de la mere, si nu-i place sa faca singur, neajutat
!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
nadiutapm spune:
ia uitati-va aici doua cucuiete, va place bretonul meu?, nu am mai purtat de vre-o 7 ani, ei???
si floricele pt LILICA
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
dianamizzi spune:
salutare fetelor!
vad ca lumea s-a bagat la somn, e pe afara la racoare... relaxare placuta tuturor! noi ne-am intors de afara ca deja la 11 e prea cald. acu dormiteaza thea cu curu-n sus bine mersi iar eu bag un obicei maltez si ma risc la frecarea gresiei cu mopul ![]()
AELITA - aoleu, no comment la povestile tale...
pai toata lujmea spala ma pe jos, si eu am gresie in toata casa, fara covoare si presuri ca ma sufoca , le-am aruncat dupa ce s-au tocit si cand nu se mai lua parul de pisica de pe ele. aveam un covoras in living si 2 mici in dormitor. cum venea vara oricum le impachetam dar de cand cu matza maya ... sa nu mai aud de asa ceva ca imi scoate parul din cap pana adun toate floacele ... asa bag aspiratorul in toata casa apoi racoresc cu mopul. da in genunchi... lasa-ma ca vorba ta n-am omorat pe nimeni. socru-mio are aproape 70 de ani si asa spala pe jos, ca el face curatenie, nu soacra-mea ca cica el stie cel mai bine
. si pe jos asa in genunchi, a facut bube la genunchi de atata tarat dar asa e ....
de spalatul vaselor... sa va zic una si mai naspa... cand ma duc pe la lume vad chiuveta jumate cu apa... o umple asa si lasa apa acolo ca sa spele cand are nevoie ba un pahar, ba o farfurie, ba ce o fi... si sta apa aia acolo ore in sir . sa fie, ca daca are nevoie sa nu dea drumu asa toata ziua ![]()

cu hartia in veceu si multi pishatzi nici nu mai comentez ca ma ia nebunia... si pe aici se practica asa...
hai sa va arat niste poze noi.
www.dropshots.com/day.php?userid=203807&cdate=20070614&ctime=044256" target="_blank">THEA LA PISCINA
www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=203807&cdate=20070614&cimg=6" target="_blank">THEA SI-A LUAT BASCULANTA :)
www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=203807&cdate=20070614&cimg=9" target="_blank">CU CRACII-N SUS IN HAMAC
ia uitati o noua modalitate de www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=203807&cdate=20070614&cimg=13" target="_blank">distractieeeeeee
aici duminica e ziua tatilor!! ia sa le ziceti si taticilor de bebelusi si sa ii sarbatorim pe toti!
maine mergem la gratar cu romanii. pe plaja. o sa fim multi... atat s-a pregatit , orgabnizat , discutat gratarul asta ca parca vad ca maine suiera vantu ca la furtuna si nu mai mergem nicaieri 
DANA - bravo baiatului mancacios! ma bucur ca i-a placut. sa ne zici cum s-a comportat mai tarziu. deci lapte n-a mai vrut dupa aia.
CATALINA - si de ce nu ii dau ceai din ala baby drink daca ii place? lasa-l asa cu ce ii place ce te mai chinui cu glucoze si alte alea... macar bea lichide. da suc natural ai incercat sa ii faci? ceva suc de mar diluat in apa . sau suc de morcov, tot asa diluat, sau amestecat din amandoua. le faci tu la razatoare acasa.
cereale de care ii dai? orez din ala simplu?
aaaa deci tu si fratele tau sunteti gemeni??
rali spune:
Catalina-pai in cazul asta mult succes... poate il pacalesti cu apa pana la urma
Noi am iesit de la 9 la 11 afara si era cald...
Nadia- sunteti foarte frumoase...iti sta bine cu breton.... Doamne ajuta! Si noi trebuie sa mergem sa face radiografie la inceputul lunii viitoare...ne rugam sa nu fie nimic...ca ma iau toate furnicaturile din ce povestesti
Diana - ce mai distractie... stie Thea ce vrea... si voi sunteti o familie frumoasa!
(31.01.2007)
cristiana70 spune:
DIANA, nu-mi mai povesti de obiceiurile din lumea buna, ca ma apuca lehamitea...
Eu eram cu cerealele, care vor ajunge la chiuveta, cred ca pe pitic il supara bubele din gura, caci si laptele l-a baut cu greutate. Erau cereale cu fructe, la care am adaugat un mar ras, pana ieri au fost perfecteeee!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
sraluca spune:
Stiti ce ma bate pe mine de vreo 2 zile. Nu barbati-miu ![]()
![]()
![]()
.
Gandul ca in vreo saptamana bebe al meu face 6 luni, adica nu mai e asa bebe, nu stiu unde s-au dus astea 6 luni ca parca mai ieri am venit cu el acasa si ne uitam la el ca la masini straine.
Am inceput sa bat campii si asta inseamna ca nu am incarcare![]()
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by sraluca
Stiti ce ma bate pe mine de vreo 2 zile. Nu barbati-miu.
Gandul ca in vreo saptamana bebe al meu face 6 luni, adica nu mai e asa bebe, nu stiu unde s-au dus astea 6 luni ca parca mai ieri am venit cu el acasa si ne uitam la el ca la masini straine.
Am inceput sa bat campii si asta inseamna ca nu am incarcare
sralucaMihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
Cam pe aceleasi ganduri stau si eu!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
loremunteanu spune:
Nadia, ce gagici!!!!! 
Iti sta foarte bine cu breton si parca ti-ai schimbat si culoarea... Sunteti frumoase foc.
O sa caute Cornel pe ala de 900 mii si daca nu gasim, cautam si altceva...
Ma bucur ca vestile sunt bune vis-avis de Lidiuta. Ne rugam in continuare sa mearga tot asa, spre bine si sa scapati. 
Noi dupa morcov o sa papam mar si apoi branzica. Aici voia sa ajunga de fapt, la branzica... apoi supa, pireut si carnita...
Mi-a zis ca pot sa-i dau si cereale daca vreau, de orez si porumb doar... in suculetul de morcov... Mai vedem daca bagam si cereale... Nu m-am hotarat inca...
Diana, ma ingrozesc la propriu de ce aud cu vasele de bucatarie... Ce frumos sta Thea in hamac!
A propos de par... Eu sunt "crizata". Imi cade in disperare. A zis al meu ca mai bine isi mai ia 5 matze, in afara de asta, decat sa ma mai tina pe mine... Scot cate un pumn de par la fiecare spalat si pieptanat... E casa plina de par de-al meu... si-l tin prins mereu, doar noaptea ce-l mai desfac, cateodata... Sper sa-si revina dupa ce termin cu alaptatul... Asta daca nu ma tund cheliuta intre timp...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
sraluca spune:
a, si CATA astia de la Humana au si ceai de plante cu musetel, tei, menat si flori de portocal. AL meu nu prea a fost incantat dar poate Matei o sa il accepte.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare