Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetelor, sa nu ma injurati tare, eu am bagat deja patru poze in contul de Flickr, merge mult mai repede decat la Yahoo. Dupa ce incarcati pozele, intrati pe Organize si de acolo pe Sets, si va salvati setul de poze sub numele vostru sau al bebeilor.

Bubosul meu doarme, tocmai a comentat ceva in somn!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineata !
Catalina fata ce suparata esti ca dormim!!! Sa stii ca te inteleg ca eu dupa o noapte chiauna sant ca de pe alta planeta!!!!Adevarul ca pe mine m-a pazit DD si am copil cuminte care se culca la 10-11 seara si se trezeste la 7 dimineata, dar de 2 zile se trezeste pe la 9 dimineata Iti inchipui cum dorm eu pana la 9??? Nesimtire fata, recunosc!!!

Laura Ionescu - fata explica-ma si pe mine... radiatii calduri... Dar la voi in casa e racoare? La mine bate soarele de dimineata si am 28 de grade, deci te cam pisi pe tine de calduri... asa ca noi iesim ziua in parc unde sant fantani arteziene si foooaaarrrttteeeeee multa umbra si e super racoare, adica mult mai bine ca in casa!! De la 13 la 17 copilul e afara in parc unde e supar racoare, umbra si umiditate de la arteziene!!! Sa ma contrazica mama masii cu radiatii dar la mine in casa te cociii!!! mai bine in parc, ca doarme cu un fund intors in sus de nu are aer!

Daconst - fat-o eu nu am inteles faza ca linge baiatul tau tot, pe tas-o, cearseafuri... pai asa de mic fata?
Auzi faza cu plansul la straini am avut-o eu... sa stii ca concluzia mea la faza cu plansul la alti oameni.... este - am luat-o cu mine la birou bine mersi doar 2 zile, unde doamnele au sarit s-o tina in brate... ea a bocit normal, eu am stat incordata "ca plange fata mamei" imi venea sa nu o las... dar am rezistat cu stoicism... Si dupa inca 3 zile am observat ca i-a trecut... Acum eu nu stiu daca a fost pentru ca am plimbat-o prin alte maini si fete straine, sau a fost doar o faza proasta din partea ei, care trecea oricum... Acum se duce la toti strainii , unde vede maini libere se trage ca nebuna si la tigani se duce daca ranjesc la ea - si ea intinde mainele sa plece!!! Acum o numesc HAIMANA...
Bravo ca ati trecut la diversificare... acum va plimbati cu lingura si borcanele dupa voi

Loremunteanu - de la Fier se constipa si are kk culoare inchisa verziue...

Catalina parca voi santeti cu pisu putin.... si noi la fel - eu nu stiu ce pisa altii in 5 pempersi ca noi unul punem dimineata la amiaza schimbam altul - nu ca e plin , ci pleaca in parc si sa fie toloasca goala... si seara dupa baia altul, poate daca se kk mai punem unul la socoteala, apropo la voi fac kk de 2-3 ori pe zi? ce misto!!! Noi odata... seara, avem ora noastra, ca ceasul elvetian!!! Acum folosesc aia happy si chiar mi se par nepisati, pe cand in pampers se simtea clar cat a pisat... sant mai subtiri , mai micuti... dracu sa le stie!

cristiana 70 cum mai santeti astazi? hai scapati si voi odata!!!

Cora - culcate si dormi odata vreo 10 ore in plus, poate odihnita si cu forte noi gasesti o solutie.... auzi incearca cum faceau femeile la tara cand munceau la camp si nu aveau cum sa sufle copiii in fund toata ziua.... mancare, branzica, nu stiu ce, cereale concentrate, banana sau fructe mai solide, gandeste-te tu, la tifon si ii dai sa-l suga, poate asa prinde la gust... nu stiu, vorbesc si eu neintrebata - poate te ajuta cu ceva...

Aelita... mama ce povestesti tu acolo... si eu sant din categoria curajoase, dar nici chiar asa!!!

Si de rude... va zic eu - sant bune, vizitate rar si fara sa-ti faci obligatii, cam asa fac eu acum, rarut, dragut si discutii generale despre vreme... macar ma pot lauda cu parinti cu coloana verticala, care nu exagereaza, nu asteapta sa ma duc acasa sa le platesc facturile, macar cu parintii e bine, pe cand cu rudele mai indepartate... mai rau - te mai trezesti auzind "nici nu te intereseaza cum ne discurcam, poate avem nevoie de ajutor" Pai pe voi va intereseaza cum ma discurc? Nu! Macar odata nu sunati... sun doar eu si sa va intreb cum va simtiti!!! gata ca iar o apuc pe aratura!

Daconst - i-auzi ce zice ea!!! gasesti pampersi, servetele, masa..... aoleu in ce rai mai traiesti... sa nu va mai aud ca va plangeti... pai asa vreau si eu ca a mea daca se kk afara stii cum o schimbi in carut (asta in caz daca ai avut minte si ti-ai luat pampers de schimb si servete)....

Ylilimic - fata doi copchii, casa, masa, barbat, spala, gateste, plimbari, diversificari, catel, soacra, mama si mai vrei si flori!!! Aoleu da eu mai bine fac de toate decat sa ma chinui cu florile ca e munca in zadar la mine ca asa cum am mai zis numai betele raman... acum mi-a inflorit o floare acasa doar pentru ca se ocupa bona de ea... eu nu o am cu florile, asa ca cred ca daca ar avea si paduchi sau purici sau ce zici tu ca are floarea ta... tot nu imi dadeam seama!!!Eu zic ca trebuie sa ai si darul asta, altfel nu ai parte de flori... cum sant eu de exemplu!

daconst pai daca zice mama e fata si daca zice tata - e baiat urmatorul? pai la mine poate sa zica ce o vrea... ca mama nu face!!! poate pe la batranete dupa 35 de ani sa ma apuce nebuneala si sa fac, dar pana atunci nu mai nene!!!

hai ca am intins vorba,
am plecat la coafor la manichira pedichiura ca cica maine am botezul... avem cu ce ne incalta avem cu ce ne imbraca... in rest nu mai vreau sa ma mai obosesc ca si asa de 3 zile ma simt parca m-a calcat trenul.... sa scap si de asta si sa dorm o zi intreaga si .... offf, sa vina mama mai repede, ca duc fata la buni si sa dorm o saptamana.... adica iar vorbesc si sa vedeti ce o sa ma plang eu aici de griji daca pana la urma o sa ma lase inima sa o las acolo!!!

pupici poate mai revin daca ma lasa donsoara ... si alte treburi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

La mai multe lunisoare Roberta si Adam!

Multumesc, fetelor, pt raspunsuri! Si pentru urari si aprecieri...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

De bine ce v-am tras de motz ca dormiti, m-am culcat io. Dar nu mai mult de juma de ora ca m-a trezit durerea de cap. O fi de la rushi.
Acum ma duc sa deschid frigiderul ca sa il inchid la loc, ca e complet gol, n-am nimic de mancare si o leneeeee de imi vine rau. Bag si io niste rosii.

Intrebarea zilei e ce ii fac io lu asta ca nu vrea ceai de nici un fel (in afara de baby drink care am zis io ca nu e asa bun) si nici apa. Si pipi tot putin, are acelasi pampers de la 5 jumate cand l-am schimbat de kk. Pipi dupa noapte f putin.

Mergi la inceput

LIUDA, te mananc! Adica io-s la batranete dupa 35 de ani, ha?

CATALINA, nici David nu prea pisa noaptea, dar recupereaza ziua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multe lunite bb. Adam si bb. Roberta! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Nadia- nu stiu ce sa zic...poate erai logata pe yahoo cu id-ul mamicile cand ai incercat sa-ti faci prin aprilie (pt. ca de atunci e pusa o poza cu o rama) cont pe flickr si nu ti-ai dat seama...oricum nu ai facut nimic rau...

Cris68- ce curajoasa e Ligia...bravo!

Lili- pai il schimb cam dupa fiecare masa... nu toate sunt la fel de pline...dar cum e si mai cald acum...mi-e frica sa nu se opareasca (pana acum nu a fost) si atunci il schimb...
Si eu am flori...dar foarte multe nu stiu despre ingrijirea lor... Am avut un trandafir japonez...dar l-am pierdut...s-a uscat... si eu am problema cu purecii albi...dar care sunt pe pamant in ghiveci nu pe planta...de astia cum scap? Am schimbat si pamantul dar tot apar...

Gabriela, Marina - cura usoara si fara ispite... Eu stau foarte bine la kg. acum am 52 si trebuie sa ajung la 49...problema mea nu sunt kg. ci burta...pana la sarcina eu nu am avut burta...

Cristiana - eu am un ficus benjamin cu aceeasi problema... eu le spun paduchi testosi...Nu stiu cum sa scap de ei... eu l-am pus in cada si am spalat fiecare frunza cu apa si sapun...dar tot apar... oare nu exista vreo solutie minune?
Multa sanatate lui David!

Loremunteanu- sa va fie de bine cu diversificarea... pana la urma o sa-i placa lui Roni..prima lingurita a fost mai cu emotii
Cu decalotarea...si eu sunt de acord cu ce ti-a spus Cristiana70

Ivona- sa ne arati poze cu gradinita ta!

Liuda - petrecere frumoasa!

Catalina - dar de ce nu vrei sa-i dai Baby drink? Fa-l mai diluat si poate il pacalesti...

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Aici e linkul catre contul de pe flickr. Sa-l pun si pe prima pagina?

Cristiana am pus si eu 3 poze (dar sunt private- am eu piticii mei), dar folosind programelul lor de incarcat si a ramas tot 4% din spatiu ocupat...

Lili - e bine daca am pus pe flickr poze?

Daca tot s-au facut cateva strigari mai mentionez si eu cateva fete poate ne aude careva: Shine (ce mai face Alexnadru?), Iza, Anne_ispas, Salina, Cleo, Livia, Ramonaa, Helenutza23, Maryela, Maria72, IoanaN, Ralu74, Christinutza, aiska, Monykk, monu, mirandolina, laura_poppy, conchita, roandre si lista ramane deschisa...

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

CATA eu i-am luat la un mom dat ceai de mere de la hipp si il lingea. Acum nu mai gasesc pe aici si in plus eram cam suparata ca avea zahar. Am facut o incercare sa ii usuc coaja de mar sa ii fac ceai dar cred ca trebuia sa o mai tin la uscat ca a iesit o chestie nashpa. Acum ii dam apa cu succes.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Rali, nu imi place mie cum arata baby drink ca nu vad ceaiul, decat un praf si face o spuma de mama mama indiferent de cat de multa apa pun. Ca nu pot pune nici 200 ml la un pliculet. M-am gandit io ca daca ii fac eu din plante, sa vad io plantele (adica aceleasi, fenicul, anason, musetel si menta) si cu glucoza ar trebui sa fie tot aia dar ... nu vrea si pace. Mai luasem eu ceai de fenicul si anason de la Humana ala are lactoza. Dar nu prea l-am folosit ca nici pe ala nu l-a baut cand a fost mic.
Figurant rau ce sa mai. Ceva tre sa bea, chiar daca tre sa ii torn pe gat.

Laura, sorry, eu am raspuns la tel cand a sunat ieri dar cred ca prea tarziu ca ii dadeam lui Matei sa manance si pana m-am ridicat pana una alta ... ai inchis. Mii de scuze ...

N-am apucat sa ies dimineata si acuma e cuptor afara si parca vad ca diseara iar e potop. Sper sa nu sa pot iesi si eu ...

Mergi la inceput

RALI, ai perfecta dreptate, le-am schimbat si eu pe privat pe ale lui David, e mai bine asa.

SRALUCA, de la Hipp este si un suc de mere Bio, fara zahar. La Sensiblu s-ar putea sa gasesti, dar e mai scump decat in supermarket.

Mergi la inceput