Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

La multi ani pentru Robertica si Adamutz

Azi veniti in Cismigiu???

sunt pe acolo ....dati cu esemesu'

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Neata fetele

Aelita mi s-a ridicat parul cand am citit povestile tale! Eu am fost in Romania cu sotul cu masina cand eram gavida in 4 luni si nu am patit minic, slava domnului...Tu unde stai in Spania? Am vazut ca wizzair are zboruri din Barcelona si Valencia.

Dana pe borcanasele mele Hipp nu scrie nimic despre tranzitul intestinal. M-m uitat pe 2 chiar, unul cu orez cu lapte si altul cu legume si carne de curcan, au pe etichete doar ingredientele si aportul caloric. Masare placuta!

Lili intre timp mi-am tras si eu 2 m patrati de gradina si am o camelie, o clementina, 24 de vazdoage (flori de alea galbene cae miros), si am semanat patrunjel, buna dimineata si condurasi pe langa gard - sa vad daca ies...Florile mari s-au prins si o duc bine (de saptamana trecuta), inca nu au fost atacate de insecte, doar de pisicile vecinilor care foloseau spatiul unde le-am plantat drept toaleta... Sper sa imi dati si mie sfaturi daca o sa am probleme...

Cristiana, curaj si putere ca o sa treaca!

Marina pai daca vorbeste de acuma...ce lovitura sub centura! Sa nu zica mama prima data! Cred ca tatii i-a crescut inima de bucurie...

Lili cum zicea si Dana, si eu schimb cel putin 5 pampers pe zi, de fiecare data inainte de masa plus 1-2 in plus cand mai face mai mult (de ex dimineata cand se trezeste o schimb, ii dau papa si apoi o schimb inca o data ca mai face o tura).

Gabriela asa e cu rudele, am citit povestea tatalui tau...Cred ca e buna ideea Catalinei, forum special!

Mese de schimbat sunt si la mine, mai ales in supermarket, au facilitati mama si copilul separat, iar cand nu sunt separate, sunt incluse in facilitatile pentru handicapati, o baie mare cu loc de parcat caruciorul, cu scaun sa stai jos si sa alaptezi, masa de schimbat cu centura sa prinzi copilul daca se agita, sa nu cada jos... au si pampers toate marimile si servetele, e foarte fain. Eu am evitat sa le folosesc, cine stie cine a pus mana pe ele (eu sunt mai prapastioasa), dar daca as fi in criza, as folosi. De obicei supermarketul are restaurant si vand si borcanase de papa pentru copii pe care ti le si incalzesc daca le cumperi de la ei. Foarte bune serviciile astea.

Gabriela felicitari pentru cele 5 kg! Eu mai am cam 5 de dat jos (minim) ca sa incap in blugii pre sarcina. Deocamdata nu ma mai fortez pentru ca ma intorc la servici pe 2 iulie si oricum o sa slabesc. Si s-au oferit sa imi plateasca zilele de concediu pe perioada de maternitate, 14 zile, fapt care ma bucura foarte mult!

revin

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

www.dropshots.com/day.php?userid=137297&cdate=20070615&ctime=083337" target="_blank">Prima lingurita cu suc de morcov.
Calitatea nu e cine stie ce, dar...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LORE, de la Fe sa te astepti la un kk mai negru-verzui.

Sa stii ca nici lui David nu i se desface putica mai tare de 3-5 mm, eu nu insist, semne de infectie nu sunt, iar peste tot am citit ca e normal sa nu se decaloteze pana la nu stiu cati ani. Uite, am gasit www.desprecopii.com/info.asp?id=264" target="_blank">aici articolul cu pricina, e vorba de varsta de trei ani. NU ii lasa sa forteze decalotarea, este foarte traumatizanta pentru baieti. In pagina de comentarii ale articolului o sa gasesti niste trimiteri la alte pagini care trateaza subiectul. Nu te ambitiona nici tu foarte tare cu decalotarea, sa nu-i faci mai mult rau.

Doctora ta are ceva impotriva barbatilor, sau ce pitici are pe creier?

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Lore kk o sa fie mai inchis la culoare si mai tare de la fier. Depinde cat ii dai.

Lili La multe lunite lui Adam!
Alinatxa La multe lunite pentru Robertica! Si casa de piatra si crestinare frumoasa!

Criss am niste nostalgii cu teii din Copou...I-am zis si la sot ca au inflorit si stateam asa amandoi cu ochii in gol...Abia astept sa vin in Romania la anul...

la fete, s-a trezit printesa mea

Poze botez

Mergi la inceput

Lore am vazut cum papati...Asa se sterge si Ella cu babetica la gura la sfarsit...

Aelita da pe Google 'zbor ieftin spania bucuresti' in limba spaniola? Precis gasesti ceva avantajos...

fetitele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Noi ne adaptam la programul de vara. Si cum fiica-mea nu accepta ideea sa stea in casa dimineata, iesim pana in ora 11,30. Acum e cu bona. Eu am ochii carpiti de somn ca s-a trezit de la 5 sa manance. Nu sti uce are de urla la biberon, desi ii e foame, se mai trezeste si noaptea plangand. Taica-su zice ca o doare burta, eu cred ca sunt dintii, desi nu se vede nimic la ea in gurita, dar musca tot ce prinde si sta cu gura deschisa sa ii fac masaj la gingii. Si arata si mai mult ca un catelush,

Deci programul nostru de iesit afara este 9-11 dimineata cu masa de fructe in parc si 17-20 seara cu masa de la 18,00 in parc unde o sa incepem cu iaurtel.

Catalina - eu te-am sunat ieri, dar nu mi-a iesit fara cu turneul fiindca majoritatea fetelor au fost ocupate. Asa ca ramane pt cand ma intorc. Il pup pe Mateiutul care papa mar copt

Adinush - eu cred ca nu mergea cantaru'. chestia cu pipilica la noi nu se intampla fiindca fie-mea transpira muuult de tot si bea multe lichide - suc de fructe vreo 100 de ml dupa masa de la 10 de fructe si inca 100 ml ceai in restul zilei, intre mese. Eu ii dau sa bea cu maxim o ora inainte de masa ca sa nu i se umple burta cu ceai. Asa ca incearca mai multe lichide si vine si pipilica. Oricum vara trebuie hidratati mai mult copiii.

Cristiana70 - ma bucur ca David e mai bine

Rali -

Cora - imi pare rau -rau-rau de tot ca treci prin asa ceva. Mi-as dori sa iti dau un sfat sa te ajute, dar nu imi trece nimic prin cap

Lore - la cat mai multe lingurite

La multi ani bebe Adam si Roberta!

Marina - deci bebe 2 e baiat, si eu sti eu la fel

De cand mancam diversficat noi facem kk de 4 ori pe zi. Cateodata facem piureul exact asa cum e in castronel.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Am tot citit despre decalotare... Si tocmai de aia am zis ca prefer sa-i fac eu cate putin decat sa ma duc sa-l taie... Nu insist mai mult decat merge de la sine... O sa vad cum se comporta lucul cu pricina pe parcurs si daca i se pare ca nu stiu ce si ne zice iar de taiat ii spun ca nu vreau... El e curat tot timpul acolo,, il spal bine cu apa... Arata foarte bine putica... Oi vedea in timp... Oricum pana la vaccinul de 6 luni cand ne mai vede dr noastra, vine nasul lui de botez care-i medic (si musulman pe deasupra) si am sa-l intreb pe el cum i se pare ca arata si daca sa insist sau nu cu decalotarea... Stiti ca la ei se practica... Ei bine, la copii lui (2 baieti) nu a facut pt ca nu a vrut matusica mea (adica nevasta-sa)... Ma astept la o parere obiectiva...

Cu kk o sa fie combinat... negru-verzui... Si de la morcov ziceati ca-o portocaliu? Fe ii dau azi cate o picatura dimineata si seara, maine cate doua si tot asa pana la cate 4 dimineata si seara, pana la 1 an...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

NEATA FETELE
Subiectele zilei:

SLABIRE: eu iau Reductil de o luna (ieri am facut o luna) si am reusit sa slabesc cateva kg.(2-3) Cica taie pofta de mancare. Si trebuie sa bei multe lichide.

PLIMBARI PRIN TARI STRAINE: BAAAI eu am fost acum 2 ani cu masina pana la ANVERS (ANTWERPEN) si ne-am oprit de cateva ori in peco-uri si la un restaurant pe autostrada si pe la 10 noaptea cautam de bezmetici un hotel in nurnberg si sa inteleg ca am avut mare noroc. Bine acum daca e sa ai ghinion stiu de unul care a patit faza cu intepat cauciucul pe autostrada soarelui rasare, la noi in romanica.

RUDE aici aveti dreptate. Dar sa stiti ca rudele mele din partea mamei (tatari toti) nu sunt asa. Ne mai mancam noi intre noi dar la o adica ne ajutam. Poate e de vina si bunica-miu ca atunci cand traia era seful familiei si ii stransese pe toti laolalta avea grija de ei si asa s-au obisnuit. Dar aia ai lui barbati-miu .... ii regasesc in povestile voastre. Nu va mai povestesc ac ma enervez.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

dana in momentul asta poate sa urmeze orice...io caut metoda de protectie

catalina si binenteles ca atunci cand m-am urnit din pat pt a lua aparatul sa-i fac o poza s-a pus pe burta si se uita la mine razand

lore ai inteles bine, asa am inceput si noi cu sucutul, treptat.hihi am vazut si filmuletul.

ivona chiar nu e suparare ca a zis tata. poate lovitura sub centura e pt tati ca nu a auzit-o si trebuie sa-i povestesc eu tot.

laura cum ii dai fructele in parc? haha si la noi kk tot cam asa este...stii sigur ce a papat bebe.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput