Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 22
aelita spune:
ivonna,multi inainte,fericit,impreuna!
catalina,corect,nu consider ca parintii trebuie sa ne dea ceva.
intr-adevar,la inceput e foarte greu in alta tara.te sfasie in doua dorul de tara.
dar apoi te obisnuiesti,iti faci viata acolo unde esti.
criss,da asa se spalau multi pe maini spunand ca cei necajiti fac mai multe.sunt care au facut,dar nu pt asta,ci pt ca au luptat inzecit.dar daca le-ar fi fost drumul mai usor,ar fi facut si mai multe.
catalina-nu pt asta au reusit! ar fi facut asta oricum!dar poate ca ar fi facut chiar mai multe!
eu am facut tarziu copilul pt ca nu aveam de ales,nu avea cine sa mi-l creasca aici,unde se dau doar 4 luni de concediu de maternitate si nu as fi riscat sa il duc la o cresa ,mai ales ca si asa,de la cresa trebuie sa il iei pe la 16,dar eu pana la 23 nu intram in casa..soacra ,mama,in nici un caz nu ar fi venit sa stea cu copilul,asa ca nu aveam de ales.
cand am putut sa stau acasa,am facut un copil.
sraluca.adevarul e ca nu se numeste curaj ce am facut eu,ci am ales drumul meu ! am simtit ca acolo nu imi gasesc locul,eram in continua cautare ,am simtit ca trebuie sa plec ! nu din punct de vedere material-bineinteles ca si asta era inclus,dar nu a fost asta cauza principala- pt ca eu la vremea aia nu pretuiam nimic material,la mine toti banii se dadeau pe carti,dar lupta cea mare era cu mine insami.nu cu ce am sa fac material ,ci cu ce am sa fac cu mine,unde ma gasesc, pt ca simteam ca ma ratacisem pe undeva.
am simtit ca aici imi e locul,si am ramas,ca marinarii intr-un port cand isi fac acolo casa,masa,nevasta,copil.
NU POT SA MAI PLEC DE AICI,am incercat odata,si m-am sfasiat indoua mai tare decat am facut-o cand am plecat din tara.
acum am doua locuri: tara si aici.nu mai pot alege un al treilea loc.fara tara am invatat sa llltraiesc,dar fara AICI nu cred ca as mai putea fara sa sufar din nou.
fiecare cred ca are un loc in lume al lui.
eu nu as fi imbatranit cu gandul de duca.eram inca in comunism ,in 89 ,imi pusesem in cap ca la majorat voi pleca din tara.
ei,nu am mai plecat asa repede pt ca daca a venit Revolutia,a fost asa sentimentul ala de libertate ,parca nu te mai simteai incatusat.
asa ca,atunci cand am plecat,nu am mai facut-o din cauza ca nu eram liberi,ci pt ca nu imi simteam locul acolo.am plecat sa ma caut .la cap !
sraluca,pai tata nu m-a pus,la plecarea lui de aici,dupa 3 luni,sa ii iau un cos plin de la supermarket,de o suta si ceva de euro ,numai pe tampenii pe care stiu sigur ca nu le mananca !??? doar asa ,capricii,si eu proasta am executat.pe langa asta,am platit alti bani la kilogram,pt ca avea bagaj prea mare si tot ce a depasit am platit.
dianamizzi,asa o sa fac! acum le dau peste ochi ca nu am timp,ca avem doar 10 zile,sau ma rog cate zile om lua noi la avion...
dar inainte,ei se obisnuisera ca stateam o luna,ca veneam cu masina si era ceva gen..vacanta pt ei,adiac veneam incarcati precum magarii ca intr-un an ne-au atact pe drum prin Franta si prin Romania,ca era masina plina,si asta numai din cauza mamei,ca eu am zis ca nu pun decat ce incape in portbagaj,ca nu merg ca tiganii,dar a venit cu ale ei si le-a inghesuit la noi,si ei erau ca marocanii cu masina plina(nu stiu dca ati vazut prin Franta,marocanii merg asa,cu plapuma sus pe masina,cu saci ,baga tone intr-o masinuta),si vazand masina plina,am fost atacati de trei ori,si in Ungaria a fost o tentativa.
de atunci nu mai car nimic la nimeni,sa dea nene banii la posta!
a fost un drum de groaza,la masina mamei au spart geamul in timp ce ei erau in masina,de atunci am ramas cu o panica mare pt ca eu am vazut tot si am avut impresia ca ii va omori si pe ei.
ivonna,wizzair am inteles ca nu am la mine aici.
dianamizzi,hai noroc!
haha ce chestie cu fata sa nu vrea cu salteaua in jos!! trage-i caruselul cumva in jos,ca se creeaza iluzie optica si nu s emai prinde de figura![]()
quote:IN BUZUNAR!
pai daca nu pui paharul pe masa la bucatarie, unde sa il pui???

Bai,si eu spal pe jos ,dar nu am de gand sa o fac in genunchi ca nu sunt acuzata de omor!
fac cu mopul ,ca noi intram incaltati inc asa,nu am covoare,le-am aruncat ,asa ca e nevoie.
dar masina de vase de ce nu isi iau alea acolo daca tot sunt oPsedate?
ca eu nu sunt ca ele,dar nu suport vasele ude si nici insirate pe cate un suport .am si eu pasarici,mi se trage nitel de la mama mea,care e mama maltezilor !!!!!
eu am regula de baza: curatenia se pastreaza.o si fac,dar nu in fiecare zi,desi mai am accese de malteza,recunosc,cand o tin asa ,pana ma trezesc la realitate!
liuda eu in copilarie am trait la casa,dar nu aveam nici o gaina,nu aveam porc,si alte alea.
toata curtea era plina de flori,era o parte cu vitza de vie ,tata a incercat sa ne puna sa-l ajutam la cules si i-am spus ,dupa cativa struguri taiati cu foarfeca,sa se rezolve singur,ca eu nu beau vin(desi beam muuuuust).oricum nu era multa vie.
cativa pomi fructiferi,eu mancam fructele doar crude,nici acum nu ma omor cu mere,pere...adunam cartierul sa scap de ele !
flori flori flori peste tot,bujori,atat de dor imi e sa mai vad un bujor,nu am mai vazut de cel putin 12 ani,cred...
trandafiri din aia catifelati.
ghioceeeeeeii de langa gard,ieseau de sub zapada,muream dupa ei !
aici nu shnt ghiocei,am gasit bulbi si am pus dar nu au iesit.
toate cele, gaini,porci,etc,erau la bunici la tara,si de acolo ne veneau alimentele,mama nu voia la ea acasa,ca se invatatse sa se duca cu masina si sa care.nici eu nu as face la curte ferma,nu suport mirosul,si nu as fi in stare sa tai ceva.
vreau si eu casa,pt flori si pt piscina!
dar stau inca pe ganduri,daca sa vand si sa ma mut,ca nu scap de panica asta pe care o am,ca intra cineva peste mine...si aici e o problema cu casele ...
stii ce gandesc aia cad cer 2mii? ete,ce inseamna 2mii pt ei !!!??? nu ne-au dat,le e frica sa nu ne pricosim si noi.
si daca ii dai,iar ii ai de dusmani,ca la gandul ca au sa iti dea bani (chiar daca nu le ceri) ,te urasc.
cristiana,fff,mai aveti de tras!!! i dupa ce scapa de febra,peste o zi,bubitele cat mai tin?
despre bunica-tu,ce sa mai zic...la fel ca multi altii de care vorbim,au pretentia ca lor lise cuvine tot,iar ei in viata si tieretea lor au petrecut cum au vrut!si au dat tot cui au vrut.unora da,altora ba!
criss si la mine au inflorit teii si miroase asa furmos!!
rali
quote:
Q9. Inotul face bine la silueta?
A9. Daca inotul face bine, atunci explica-mi cum e cu balenele...quote:Q7. E adevarat ca daca fac abdomene o sa evit o talie "pufoasa"?
A7. Cu siguranta nu. Cand exersati un muschi, acesta se mareste. Ar
trebui sa faceti abdomene doar daca vreti un stomac mai mare.

gabriela,bafta la examene!
cora hope,cum mai sunteti?
S.
rali spune:
Am citit...sa vedem ce imi mai aduc aminte...
Marina- si Vlad de cate zile e cu limba pe afara :))
Aelita, Ivona, Liuda- voi si cei dragi voua sa fiti sanatosi...restul nu conteaza...
Ivona- cum sta Ella in fundulet... e o scumpa grasunica
Cristiana - ma bucur ca David e mai bine... cu geamurile eu te-am luat sa stii... dinainte de Craciun si pana acum o sapt. au stat nespalate- ma refer la geamurile de la balcon- si dupa cum ma stiu cred ca vor mai vedea "apa" inainte de Craciun - apa de ploaie nu se pune ???...vorba sotului...atat timp cat vad prin ele sunt curate ....
Marybell- cum mai e Erik? Si noi va pupam...
Laura- se pare ca veti schimba un pic programul... hai nu te enerva...
Diana- cum sa nu clateasca vasele?!!! ...Pai eu cred ca ar fi cazul sa le traduci poezia cu "sterge praful daca trebuie...." ...
Criss- si la noi au inflorit teii...
Sraluca- multumim de site-ul cu ofertele de cazare... anul asta nu cred ca vom ajunge... o sa imi imaginez din ce povestiti...
Maryela- si eu am ars o oala...am aruncat-o pentru ca nu mai aveam ce-i face..noi sa fim sanatoase
(31.01.2007)
Catalina spune:
Pup fetele. Am venit si io de prin peregrinari si ca de obicei imi tremura toate alea. Inainte sa ma intind in pat, am o intrebare de la Cristia (sper ca va mai amintiti de ea, nu poate scrie ca nu are net dar se gandeste la toate). Zice ea ca a citit pe aici de cineva care recomanda o solutie de la farmacie contra caderii parului dar nu mai tine minte ce era. Daca isi aminteste cineva scrieti aici ca sa ii trimit io sms.
Pupici, citesc mai tarziu ca acuma chiar sunt lesinata.
rali spune:
Pentru ca v-au placut "maximele" va mai pun cate ceva:
Intr-o sectie de politie, comandantul isi strange politistii in sedinta si le spune:
- Maine sa veniti imbracati frumos ca mergem toti la Nunta lui Figaro.
Toata lumea e bucuroasa de veste, si a doua zi vin politistii toti imbracati in costume, cu neveste, copii, cadouri, flori.
Cand ii vede, comandantul se ia cu mainile de cap:
- Dobitocilor, nu mergem la o nunta propriu-zis, Nunta lui Figaro este o piesa de teatru, sau o opera, maaa, opereta, spectacol, chestii din-astea intelegeti?
Unul dintre politisti:
- Sefu', nu te supara, dumneata cand ai venit la Lacul Lebedelor cu unditele, noi am zis ceva?
Cand eram mic,la fiecare nunta, ma luau babele de obraz si imi ziceau: TU URMEZI! acum, EU, la fiecare inmormantare le iau de obraz si le spun: TU URMEZI !
O baba vrea sa-si cumpere peste de la un pescar:
-Auzi domn'e,dar e proaspat pestele asta?
-Da mamaie,nu vezi ca e viu? Normal ca e proaspat.
-Pai nu,ca si eu sunt vie...
Examen la Politehnica. Profesorul intreaba: - Intrebare de "nota zece": Cum ma numesc? Toti tac. - Intrebare de "nota opt": La ce obiect aveti examen?. Toti tac. - Intrebare de "nota cinci": Ce culoare are manualul? Din ultimile randuri se aude o voce: -Asta vrea sa ne pice …
Baba viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si ii promite ca o sa mai traiasca 35 de ani pentru ca a fost credincioasa....A doua zi baba se duce glont la o clinica de chirurgie estetica si cere: lifting facial, silicoane, antivaricocel, vopsea blonda. Ce mai, dupa doua zile cu banii de inmormantare era Pamela Anderson. Iese din clinica si o calca un autobuz. La poarta Raiului intreaba: Doamne daca mi-ai promis 35 de ani, de ce m-ai omorat?
- Nu te-am mai recunoscut!
- De ce nu se duc toti managerii in concediu in acelasi timp?
- Ca sa nu se vada ca merge compania si fara ei.
Cugetari:
Intr-o zi am ajuns acasa mai devreme, vad un tanar alergand gol pe strada.L-am intrebat: "De ce faci asta?" Mi-a raspuns: "Din cauza ca ai venit prea devreme acasa, boule!"
Exista unele femei care in loc sa-i faca sa sufere pe mai multi barbati,asa cum e firesc, se concentreaza asupra unuia pana il extermina. Acestea se numesc "fidele".
Inteligenta ma urmareste... dar eu sunt mai rapid.
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?
Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se vasi intimpla.
Viata mea e ca un film care nu are distributia prea reusita. Si nu ii inteleg nici actiunea.
Femeile sunt ca medaliile olimpice: trebuie sa lupti pentru ele, apoi iti atirna de git o viata intreaga.
Timpul vindeca orice, insa nu e un bun chirurg plastician.
Un semn sigur ca ai imbatrinit este ca luminarile de pe tort costa mai mult decit tortul.
Mult mai multi barbati si-ar parasi nevestele, daca ar sti sa isi faca
bagajele.
Nu conteaza daca esti sarac sau bogat. Conteaza sa ai bani!
Daca ti-e foame - maninca sare: o sa iti fie sete!
Stresul inseamna sa te trezesti urlind, apoi iti dai seama ca nu dormeai.
Nu ma duce pe mine in ispita, gasesc drumul singur.
Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.
(31.01.2007)
cristiana70 spune:
RALI, 

eu de Craciun eram cu trebi prin Maternitate, dar le-am spalat de Pasti!
David s-a trezit de pe o parte, si l-am intors pe spate, i-am dat si un pusi, nu mai arde, ma bucur ca-si revine comoara mea!
Si la noi au inflorit teii! Tocmai am studiat profund problema, nu mai pun tei la strada, caci fac radacina superficiala, ma trezesc cu ea in casa! Grea dom'le problema asta, cu ce sa plantez pe ulita ca sa ne tina si noua umbra. Am vrut Laburnum (salcam galben) dar e toxic...
cristina mamica de
David (21.12.2006)
CoraHope spune:
Aelita mersi de apel, sunt aici, dar pur si simplu nu imi vine sa scriu, pentru ca situatia este aceeasi.
Mediterana, in spital am fost internate si ne-au lasat sa plecam pentru ca a racnit toata noaptea si toata ziua si au zis ca ii fac mai mult rau tinand-o acolo.
Ce sa fac, imi duc crucea, dar zau nu stiu unde am gresit in halul asta ....si chiar nu sunt o fire care sa ma vait sau sa starnesc mila altora...
Ai mei si sotul ma ajuta destul de mult, dar pana la urma nu au cum sa o faca sa accepte alimentatia, chiar daca au incercat si ei de nenumarate ori, asa ca tot pe mine ramane chinul.
Mersi ca va ganditi la noi, as vrea si eu sa va povestesc lucruri frumoase...dar din pacate sunt foarte trista si nu vreau sa va intristez si pe voi.
Catalina spune:
Si eu stiam ca la vaccin nu se poate merge decat pe cel cu care ai inceput.
Nadia, Lilisor e cam departe si are pe cine bate. Te ajut io s-o batem pe variceloasa.
Cora, vroiam de ieri sa iti spun multa putere si cred ca Mediterana ti-a dat sfat super. Cel mai bine e sa te mobilizezi nitel si sa incerci sa gasesti solutie. Si inca un sfat bun a fost al Aelitei cred, sa incerci sa te odihnesti nitel. Stiu pe propria piele ce groaznica e lipsa de odihna. Efectele sunt nasoale rau. Ai grija de tine!
Apropos de tras de par, sunt foarte flatata ca parul meu (o fleashca de par) e atractia numarul unu pt fimio. Daca ar putea sta cu mainile in parul meu toata ziua ar fi cel mai fericit. Si face o fata de satisfactie asa ... .
Laura, m-ai sunat cumva?? Ca am gasit un nr strain pe tel dar abia acum am citit mesajul ... Offfff, sper ca nu m-ai sarit ....
N-am terminat de citit dar iar m-a luat amocu asa ca ma duc din nou sa ma intind.
cristiana70 spune:
CORA, tare rau imi pare, copila ta s-a invatat fara mancare, cum e mai rau. David a mancat tare rau o perioada (nici acum nu e campionul clasei), i-am dat niste vitamine, acum nu stiu daca a fost efectul vitaminelor sau a trecut perioada aia, dar si-a revenit cu apetitul. Nimeni nu zice ca vrei sa starnesti mila, dar e o situatie anormala pentru care trebuie sa existe o solutie.
CATALINA are perfecta dreptate, oboseala pe care o porti e dusmanul nr.1 al tau.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
adinush spune:
Fete hai ca daca tot e perioada de intrebari si probleme am si eu o nedumerire..bebeii vostri fac tot atata pipi? Ca fii-mea de vreo cateva zile face mai putin(se simte ca e pampersul muuuult mai usor cand o schimb,uneori are portiuni unde e chiar uscat,uscat) si din cate stiu eu asta nu e bine.
Am fost azi pe la tanti dr care nu era
Ne-a cantarit si masurat asistenta dar tind sa cred ca nu stie sa foloseasca cantarul ala smecher al lor ca arata cum ca ar fi luat 50gr!! intr-o luna ceea ce mi se pare f putin,plus ca se vede cu ochiul liber ca a crescut(am mai patit o data aasa cu ea,arata mai putin decat luna precedenta si cand a cantarit-o dr arata ca luase 500 gr de aia nu prea am incredere in cantaririle ei).
Bineinteles ca de pipi am uitat s-o intreb.Dar mi-a zis(si acum ca ma uit,se vede intr-adevar) ca are capul putin turtit pe o parte(partea aia pe care o prefera de cand cu torticolisul) si mi-a zis sa am mare grija ca e fetita si s-o imobilizez cumva noaptea sa stea si pe partea celalalta,Eu am tot incercat cu perne din alea sul dar si le scoate de sub ea
Si ma inscriu si eu in clubul fetelor cu rude nesuferite,eu cand m-am intors acasa anul trecut taica-meu in loc sa ma intrebe ce mai fac ca,na ,nu ma mai vazuse de atata timp a tinut sa precizeze ca a cheltuit banii de facturi pe luna respectiva(mama era in spital) ca doar veneam eu acasa si sa le platesc eu

de
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Daconst spune:
Am venit si noi din oras si vreau sa va spun ca am inceput DIVERSIFICAREA!
De voie,de nevoie a trebuit s-o incepem.Oricum trebuia de sambata ca facem 5 luni,dar nu conteaza 2 zile mai repede.
Sa va spun cit sunt eu de desteapta.Am plecat de la 10 in oras cu gindul ca iau ce am de luat si in 2 ore sunt acasa.Am luat doar niste ceai cu mine,in caz ca-i e sete,desi nu-l prea bea.
Am umblat prin magazine,de m-a uitat Dumnezeu pe acolo si cind ma uit la ceas era 12 si copilul dadea semne de neliniste.Eu pina acasa fac vreo ora de mers pe jos,deci nu ma puteam risca sa plec spre casa cu el flamand.
Asa ca am cumparat un borcanel de cartofi cu spanac,ca stiu ca asta i-a placut tare la fi-miu si nici nu constipa,am cumparat si ligurita pe care am spalat-o cu ceaiul din dotare si da-i diversificare pe banca in oras.
A mancat fi-miu tot borcanul si ranjea atat de satisfacut de-ti venea sa-l mananci.
Dupa ce-a hailt bine,a tras o dusca de ceai si apoi ce credeti?
S-a cacacit de numa.
Noroc ca aici la drogherii,in toalete sunt mese de schimbat copii cu pampersi,servetele umede,pudra...tot ce vrei.
Am schimbat gupilu si am mai putut sta vreo 2 ore prin oras ca el a dormit ca purcelul.
Na,ca acum suntem si noi diversificati gata si am inceput si in mod original.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)