Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 21
cristiana70 spune:
LIUDA, am mai auzit povesti d-astea si de prin alte tari, fac oamenii economie la apa si la lucruri elementare, dar cheltuie in prostie pe capricii. Uneori am senzatia ca noi romanii, cat om fi noi de ramasi in urma, avem mai mult bun simt decat civilizatii Europei. Sa te fereasca Dumnezeu sa ajungi in Norvegia, a fost sora-mea, si a dat pe spate de nespalati ce sunt. Poate din cauza frigului...
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
Ia dati un ochi www.evz.ro/article.php?artid=309349" target="_blank">aici ca sa vedeti ce pregateste dom ministru femeilor!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Liuda spune:
Aelita si ca sa te simti tu mai bine ca nu numai neamurile tale sant asa - ma suna bunicu meu care nici nu stie ca i-am nascut si lui o stranepoata (este in puteri, adica nu e asa vai de mama lui)... nu stia ca am nascut pentru ca de cate ori il sunau ai mei el odata nu a intrebat dar ce mai face Liuda, din prima incepea sa se plinga pe greutati si lipsa de bani... poate intelege magarul cu saua si mai trimite!!!Sant prima lui nepoata si nici nu are decat 5 nepoti adica poate sa ne tina minte si dupa nume
Pe mine la fel nu prea ma intreba cum cu viata, si nici eu nu am avut chef sa-i zic- stii sant gravida.... asa ca asa am lasat-o toti moarta. Acum ma suna sa ma intrebe cand ma mai duc pe acasa si cum de am uitat ca am avut o bunica, ca acum sambata ii face pomana de 7 ani (adica in ziua in care fac eu botezul) si nu are si ea la cimitir nu stiu ce gard si cruce din nu stiu ce fel de metal ca la ceilalti.... pai eu am trait o viata cu baba sau el? sa-i faca nene cruce ca ii trimite taica-meu de ajuns bani incat sa faca si cruce... pai baba nu imi dadea niciodata o bomboana de rasul cucului si doar daca ceream - imi dadea! nu am vorbit cu el de 1 an si ceva si macar nu m-a intrebat ce mai faci, sanatoasa, de ce nu mai vii pe acasa (ca doar inainte ma duceam des, doar cand am fost gravida in luni avansate si dupa ce am nascut nu am mai avut cum sa mai ajung pe acolo)!!!
va dati seama barfa pe capul meu ca face el pomana si nepoatele alea nesimtite pe care le-a crescut baba (asa zic ei ca nu m-a tinut macar o zi) nici macar la pomana nu calca, pai daca nu stie el ca are stranepoata de aproape 5 luni care are botezul sambata asta... dar de cruce stie sa ceara!
Liuda spune:
Cristiana 70 pai si ne miram? pai maine poimane o sa muncim pana la 90 ani - cine apuca, nu mai pensii, nu mai odihna, noi cred ca nu o sa mai apucam sa ne crestem nepotii ca o sa avem de lucrat pana la 80 de ani si fara permis de voie de la ministru nu mai ai voie sa mori.... daca incerci sa mori fara stirea lui mai incasezi si o amenda ceva...
criss68 spune:
Ivona, s-a facut! Suntem singurele forumiste de pe-aici, prin urmare trebuie sa ne scoatem si noi parleala. Fata de fetele din Buc care s-au intalnit pana acum de atatea ori. Apropos: au inflorit teii si e superb. Oriunde mergi, miroase a floare de tei.
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
criss68 spune:
Na, ca am uitat ceva.
Gabriela, daca poate sotul, sigur. Pe mine prima data m-a ridicat in brate de pe la spate pur si simplu si cateva zile nu am mai avut dureri. Dupa aceea am tot progresat pana la varianta finala. Da, pe masa de calcat, pe care am pus niste izoprene sa fie mai moale. Capul pe jos, dar imi puneam si o perna ca oricum nu conta, importanta era zona lombara. E mai complicat de legat picioarele ca nu poti pur si simplu cu sfoara ca-ti intra in carne. Eu am taiat niste ghete mai vechi si am pus niste sfori in loc de sireturi, cu care m-a legat dar nu de masa de calcat ci de spatarul canapelei pe care se sprijinea masa. IN fine daca chiar te intereseaza tehnologia, iti scriu un PM mai amanuntit si-ti trimit eventual poze. Cred ca mai depinde si de afectiune, dar la hernie de disc ajuta, la tasare de vertebre, scolioza de asemeni... poate doar la artroze sa nu fie utila insa nu prea cred ca are vreuna din noi asa ceva la varsta asta.
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
rali spune:
Buna!
La noi ploua asa ca am intrat pe forum... nu am citit tot ...dar am zis sa va distrez un pic...
Mituri despre dieta si gimnastica
Q1: Se spune ca exercitiile cardiovasculare pot prelungi viata. Este
adevarat?
A1. Inima dvs. are un numar limitat de batai, asa ca nu le irositi cu
exerictiile. In final, orice se uzeaza. Daca va mariti ritmul inimii,
n-o sa traiti mai mult; e ca si cum ai spune ca poti sa faci masina sa
dureze mai mult daca o conduci mai repede. Vreti sa traiti mai mult?
Trageti un pui de somn.
Q2. Ar trebui sa reduc cantitatea de carne si sa mananc mai multe
fructe si legume?
A2. Ganditi-va si dumneavoastra un pic la eficienta din punct de
vedere logistic. Ce mananca o vaca? Porumb si secara. Si ce sunt
astea? Legume. Deci o friptura nu este altceva decat un mecanism
eficient de a aduce corpului dumneavoastra legume. Aveti nevoie de
cereale? Mancati pui. Carnea de vita este si o sursa buna de
verdeturi. Iar o friptura de porc va poate da 100% din doza zilnica
recomandata de produse leguminoase.
Q3. Ar trebui sa reduc alcoolul?
A3. Nicidecum. Vinul se face din fructe. Taria este vin distilat, asta
insemana ca scot apa si ramane ceea ce este sanatos in concentratie
mai mare. Iar berea se face din plante.
Q4. Cum imi pot calcula raportul de grasimi din corp?
A4. Pai, daca aveti un corp si aveti grasime, raportul este de 1/1.
Daca aveti doua corpuri, raportul este de 2/1 etc.
Q5. Care sunt avantajele urmarii unui program regulat de gimnastica?
A5. Regret, dar nu-mi trece nici unul prin cap. Filozofia mea este
"Fara durere... e bine".
Q6. Prajelile sunt daunatoare, nu?
A6. DE CE NU SUNTETI ATENT!!! In zilele noastre, mancarea se prajeste
in ulei vegetal. De fapt, sunt imbibate de ulei vegetal. Cum ar putea
sa fie daunatoare o cantitate crescuta de vegetale?
Q7. E adevarat ca daca fac abdomene o sa evit o talie "pufoasa"?
A7. Cu siguranta nu. Cand exersati un muschi, acesta se mareste. Ar
trebui sa faceti abdomene doar daca vreti un stomac mai mare.
Q8. Ciocolata face rau?
A8. Sunteti nebun? ALOOOO... boabele de ciocolata provin tot din
plante. E cea mai buna modalitate sa te simti bine!
Q9. Inotul face bine la silueta?
A9. Daca inotul face bine, atunci explica-mi cum e cu balenele...
(31.01.2007)
gabriela_s spune:
rali m-am distrat citind mesajul tau,mai ales ca eu sunt acum la regim ,de vreo 3 saptamani aproape.
acum am un surplus de 20 kg,asta inseamna ca in vreo 4 luni ar trebui sa le dau jos,dupa care urmeaza un regim de mentinere,de inca 4 .practic nu tin un regim in sensul obinsuit (7 zile si pe urma gata...),incerc sa revin la obiceiurile mele alimentare de dinainte de sarcina (si totodata si la silueta de atunci).acum s-au dus mai multe kg la inceput(vreo5) dar nu ma ingrijorez pt ca nu e o slabire efectiva,am tendinta sa retina apa si de aia.si am mai dat nitel jos si din grasime,dar nitel asa.oricum,am o stare de spirit f buna si sunt increzatoare.aviz amatoarelor,cine mai vrea sa dea jos 
crissdaca imi poti trimite pm sau chiar o poza cu "masinaria" mi-ar fi de folos,si eu am dureri de spate si din cand in cand crize in care raman intepenita,stau la pat cu calmante...of.chiar cand eram gravida ,prin luna a 8 a am avut o astfel de criza,oribil a fost.
am terminat si eu pauza,i-am dat piureul si lapticul piticei,a adormit ,acum ma duc sa"imi fac de cap" cu managementul calitatii in sectorul public 

PS:cred ca mai sunt fete pe aici care au facut ASE-ul...ziceti si voi de manualele astea de la ASE ,daca nu sunt abramburitice (marea majoritate)!!! te pierzi in clasificari peste clasificari cu subclasificari si subcategorii si subpuncte de efectiv uiti la ce capitol esti si despre ce citesti,pe cuvant.oi fi eu in neregula...?
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
laura ionescu spune:
sunt un car de draci! a fost dr la noi si m-a zapacit cu radiatiile si caldura de afara. practic mi-a zis sa nu mai scot copilul afara! pai ce fac? il fac copil de balcon? ca asta e obisnuita 3 ore dimineata si 3 ore seara! acum nu mai avem voie decat pana la 10 dimineata MAXIIIM!
tatal copilului jubileaza ca el incepe sa ma sune de la 11 sa intram in casa ca nu mai poate de cald! 
deci dupa ei ar trebui sa scot copilu' de la 7 la 10 dimineata si seara de la 17,00. in rest in casaaaaa.
ce porcarie! ![]()
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
cristiana70 spune:
LAURA, nu prea e mare lucru de facut, verile sunt din ce in ce mai agresive si mai greu de suportat de adulti in putere, ca noi, ce sa mai zici de bietii pitici?
Ei, in sfarsit, dupa doua zile de suparare azi dupa masa de pranz David a inceput sa-mi zambeasca si sa "vorbeasca" cu mine.
cristina mamica de
David (21.12.2006)