Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
Ivona1977 spune:
Aelita si noi tot la fel, singuri ne-am descurcat si am muncit din facultate sa ne putem tine amandoi. Si tot am muncit si am plecat de la lingura in Romania si apoi ne-am mutat aici si am plecat iar de la lingura. Cand ne-a casatorit care mai de ca ne sfatuiau sa nu ne casatorim, ca suntem prea tineri si nu stim! Avem 10 ani impreuna in februarie...Hai ca o dau pe aratura
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez
Ivona1977 spune:
Cristiana l-am vazut pe David mititelul cu bubite! Lasa ca acus ii trece, mititelul...si Ellutza mea doarme pe o parte ca el :)
Uitati aici www.youtube.com/watch?v=m0o-AwwcE8E" target="_blank">cum ne jucam cu mingea - filmulet
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez
Catalina spune:
Neata fetelor,
M-am trezit si io dar e un fel de-a spune. Parca sunt picata in freza. Nu pot sa cred cat de mult ma afecteaza vremea de afara. Cum e innorat zici ca sunt mahmura. Bag o canoaie de cafea.
Pe Matei l-a trezit un mega kk care abia astepta sa iasa si bine a facut cu putem si noi in sfarsit sa trimitem proba la coprocultura pt verificarea tehnica. Tre sa plec cu el la masaj si io abia ma misc de spate. Dana, m-ai molipsit? :))
Cristiana, sanatate multa lui David. Offf, tare greu trebuie sa iti fie. Ti-a zis medicul, in cat timp ii trec bubele?
Aelita, chiar m-a impresionat povestea ta. Trebuie sa fie tare greu sa te descurci singur asa si apoi lumea sa astepte de la tine. Eu nu am de ce sa ma plang, ai mei au fost si sunt, slava Domnului, mereu langa mine. Dar asa cum zici si tu, nici mie nu imi place sa cer decat in caz de extrema urgenta. Spre deosebire de fratii mei, eu nu consider ca parintii imi datoreaza ceva. M-au facut, crescut cum au putut ei mai bine si cu sacrificii si acum sa le mai si cer un aalta ar fi culmea.
Va admir fetele care v-ati descurcat asa bine in strainatate. Cat am fost plecata in SUA (10 luni) am vazut cat de greu poate sa fie departe si singur sa iti mai faci si o situatie. Bravo voua!
Hai sa imi mut fundul la bucatarie sa mananc ceva ca iar mi se face rau de foame.
Pupici
criss68 spune:
Neatza,
Aelita, mama, ce telenovele ai mai trait si tu... Nici mie nu mi-au lipsit SF-urile din viata mea, nu mi-a fost usor, parintii ar fi putut sa ma ajute mai mult dar asta e! M-au ajutat mai mult cu lucruri marunte si dupa ce m-am descurcat singura. Inca ma mai minunez ca am reusit sa termin prima facultate. Sa nu-mi mai spuna nimeni ca copiii necajiti reusesc in viata, ca eu acum ca am toate conditiile invat mult mai usor. Iar copiii aia necajiti aveau mai mult ca mine la vremea respectiva. Dar cine stie, asa a fost sa fie. Si eu am copil asa tarziu tot din cauza asta. Desi stiam ca nu e in regula ca nu ramaneam insarcinata, parca nu-mi venea sa ma bag in tratamente stiind ca nu am o situatie cat de cat. Iar dupa ce am inceput tratamentele... frana! A venit bb tot cand a vrut.
Te felicit pt tot ce ai reusit singura cu sotiorul tau.
Ivona, si tie felicitari pt cum va descurcati singuri, sper ca in tara cand veniti sa nu va faca nimeni sa va simtiti prost. Am vvazut filmulet cu Ela scumpa.
Pupam manutele alea grasute. Cred ca isi va reveni burtica ta, dar mai dureaza, fiindca a fost mai maricica. Da-te mereu cu crema. La mine taietura nu e in tufis, ca-l defrisez. Dar parca tot nu ar ajunge acolo. La mine e intr-un repliu de la baza burtii, asa am si vrut, dar nu e ce m-am asteptat. In fine, sa ma bucur deci ca nu mai am burta. Tu in ce oras vii? Hai ca va iau pe toate la intrebari: care? unde? cum? De, ca babele, trebuie sa stim tot ce misca.
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
Catalina spune:
Criss, ba eu cunosc "copii necajiti" cum zici tu care au reusit mai mult decat am reusit eu care am avut tot sprijinul. Si asta banuiesc pentru ca stiu ca alta sansa nu au decat sa se descurce ei cu resursele lor.
Daconst spune:
Neatza buna si de la noi!
Aseara m-a uns sotul cu toate alifiile si dimineata inca o tura si parca-i mai bine.Sa vedem dupa ce-l ridic pe fi-miu o data ca e si greu de numa.
Marina,eu aveam mereu probleme cu spatele,dar ca tot omul ma luau,apoi ma lasau si uite asa.In sarcina am avut iar faze in ultima luna cind de la 35 de kg in plus,abia ma mai tineau oasele.Dar iar a trecut si faza asta.Acum vad ca nu ma mai lasa de citeva zile si desi fac gimnastica,tot rau e.
Incerc sa ajung la dr ca raman intepenita de durere.
Criss,mama,pai de unde sa iau eu aparatura aia?Arata bine,dar nici n-as avea spatiu in casa s-o montez.![]()
Multumesc de idee,oricum.
Cata,nu te molipsi de la mine ca nu e bine deloc.Da-i cu leacurile tale,acolo sa scapi ca parca e mai rau daca te tine citeva zile la rand.
Aelito,fata,vad ca si tu ai o poveste impresionanta de viata.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
criss68 spune:
Dana, se pliaza ca masa de calcat si o pui dupa un dulap, in balcon... undeva. Eu de fapt masa de calcat am folosit-o, dar ma gandesc si la barbatu-mio (mititelu'!!!), pana cand ma mai poate ridica? I-as gasi imediat loc, bani sa gasesc. Tare am suferit cu spatele, incat cand am vazut cum e dupa elongatii de coloana, am zis ca -lam apucat pe DD de un picior
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
loremunteanu spune:
Neata!
Da, am puiut mare. Initial dr ma intrebase daca nu se ridica... Cred ca a ramas setata ca-i mai mare de 4luni (la cum arata), banuiesc ca de asta a zis si de fontanela (acum e cat buricul degetului mare)...
Marina, vacinul de stat l-am facut si asta vrem in continuare... Faza ca sunt "centre" unde nu exista vaccinul inca de luna trecuta, iar acum criza s-a accentuat in toata tara (am vazu la stiri)... Ieri sunase si intrebase de vaccin si i s-a spus ca sunt slabe sanse sa se rezolve pana saptamana viitoare... Nu cred ca vaccinul asta de stat se gaseste de cumparat; se pare ca astea cumparate mai contin si altceva in afara de ce contine cel de la stat. A ramas ca mai suna si la Directia Sanitara sa vada ce-i spun ce-i de-acolo (care varianta din farmacie e mai aproape de cel de la stat si mai ieftin)... Noua ne-a zis ca daca nu se rezolva pana luni seara ar fi bine sa facem un efort si sa-l cumparam ca sa nu amanam prea mult...
Va rog, spuneti-mi cat costa asta cumparat. Tot 300ron?
Eu abia astept diversificarea. N-am emotii deloc. Maine incepem cu morcovelul (abia azi ni-l cumpara tati). Acum trebuie sa cumpar ceva sa inlocuiesc robotul pe perioada cat sunt acasa, la Bacau... Am vazut niste minitocatoare/blendere, trebuie sa mai caut...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
marinar spune:
neata
aelita voi sa fiti sanatosi ca restul...asa e viata!
ivona e o dulce ella. sincera sa fiu am admirat mai mult cum sta ea in fundic.
catalina sa dea DD sa iasa bine analizele.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marinar spune:
lore am vazut si eu aseara la stiri pr cu vaccinul. dar e curios ca se poate face altul. stiam ca trebuie sa mergi cu cel cu care ai inceput...sau poate e regula numai daca incepi cu cel din farmacii.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)