Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
loremunteanu spune:
quote:
Originally posted by marinar
lore am vazut si eu aseara la stiri pr cu vaccinul. dar e curios ca se poate face altul. stiam ca trebuie sa mergi cu cel cu care ai inceput...sau poate e regula numai daca incepi cu cel din farmacii.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Ei asta e problema... Ne-a si zis ca daca il cumparam pe asta de la 4luni, poate facem un efort si-l facem tot cel cumparat si la 6luni... Ca se merge de la inceput pana la sfarsit cu acelasi vaccin... Cred ca am facut noi niste fete de disperati ca apoi a zis ca se mai intereseaza la Directia Sanitara sa vada ce si cum ca sa inlocuiasca... Dar ca nu ar vrea sa amanam vaccinul asa mult... adica saptaman viitoare sa-l facem... Nu se intampla nimic daca amanam, dar nici foarte bine nu e...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
sraluca spune:
CRISTIANA saracutul David ce s-o fi chinuind si nu poate sa spuna. Mi s-a rupt sufletul cand l-am vazut asa bubos.
DANA vezi ca pe la noi si probabil ca trebuie sa fie si la voi sunt niste plasturi speciali pt durerile de spate si nu cred ca pt aia iti trebuie reteta de la doctor. Eu cu d-aia m-am tratat mult timp. Dar vezi ca la unii cu pielea fina cam ustura, si mai ales sa nu faci baie cu el pe tine ca innebunesti.
Adevarul e ca va invidiez IVONA si AELITA ca a-ti avut curajul sa va rupeti si sa plecati cu bocceluta in spate. Eu si acum ma autocritic ca nu am avut curajul sa ma rup de ce am aici si sa plec. Am fost tot timpul constienta ca mi-ar fi fost tare greu si nu am avut curaj. Altii au fost mai curajosi. Au reusit, n-au reusit macar au avut curajul sa incerce sa o ia de la capat. Acum sunt cam batrana si deja s-au instalat tabieturile ca poate ca m-as mai gandii. Plus ca il am pe Bila. Si uite asa o sa imbatranesc cu gandul de duca ![]()
![]()
![]()
![]()
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
dianamizzi spune:
neata fetelor!
vin dupa zile naspa, stres, aiurea, am agitat-o si pe thea saraca. azi e ok, a trecut. ati scris o gramada.... poate am timp ceva azi sa vad ce ati mai facut, sper.
va pup si ne e dor de voi! acum cateva zile vroiam sa ii zic lui DACONST - esti slaba fata, bravo, ai slabit super , esti sexoasa rau in poza aia cu blugii inchisi la culoare .
.
am mai vazut pozele lui YLIMIC tot de acum cateva zile, cu intalnirea , cu iubirea intre frati, alea de le-ai pus . super! va pupam! uite comentez si e cu intarziere sa nu ramanem necometate 
nu mai tin minte de acum cateva zile cand am citit ultima data. ma mai uit sa vad mai incolo oleaca. o zi frumoasa tuturor !!
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
nadiutapm spune:
neata,
Aelita, Ivona, Daconst, i-mi suna cunoscut povestile voastre, eu mai am de trecut inca cateva hopuri iar sorm-ea le-a trecut inaintea mea si mult mai greu cu divort si plecari fara nici un sprijin de nicaieri noroc cu oameni buni de acolo ca au sprijinit-o.
Cristiana, am vazut pozele cu Davidutu si sa vezi ce m-a marcat ca asta diminieata dupa alaptatul de 5 dimm, am atipit si am visat ca sunt toata numai bube mi-au iesit asa peste noapte si plangeam si ma gandeam cum o sa alaptez eu fata, si in tot vacarmul asta al meu mai nascuse si o verisoara ce nu are copii, 4 odata, 3 fete si un baiat (vise frate)
Sa-mi spuneti ca nu sunt dusa rau
aaaa nu va zic sa ca si la noi in parc iese una cu fisu care are varicela deci sa moara si capra vecinului, Lili ma ajuti s-o bat???
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
mediterana spune:
CoraHope> nu sta pe ganduri, cauta cel mai bun pediatru din oras si sfatuieste/te cu el. Daca nu vei rezolva aceasta problema acum vei avea probleme cu copilul multa vreme, nealimentandu/se se creaza o groaza de probleme cu cresterea si dezvoltarea sa. Poate e alergic la gluten, poate nu ii place laptele, sunt mai multe cauze.Pe langa faptul ca te distruge nervos o astfel de situatie copilul are reala nevoie de un tratament adecvat. Daca nu se alimenteaza nici la biberon, nici mancare solida pe care ai incercat/o incearca sa ti/l internezi sa ti/l hraneasca un pic intravenos, sa ii dea cateva vitamine, fiindca are nevoie. Apoi ii va veni si pofta de mancare. Ai grija ca poate ajunge cu rahitism daca nu mananca.E foarte serios. Incearca sa iti chemi mama, sora, o matusa ceva care sa se ocupe de casa macar o saptamana sa te poti odihni, altfel iti pierzi mintile. Copilul tau te simte si pe tine tulburata. Am observat ca mai ai un copil si sunt convinsa ca muncesti dublu!
Bafta multa si dute cu incredere la spital, nu/l lasa asa! Tu acasa nu mai poti sa ii faci nimic.
LoreMunteanu> da, sunt originara din Bacau/parintii mei locuiesc aici. Eu am apartament in Timisoara(alta tara mai in gluma mai in serios).
Revin cu alte informatii dupa ce o plimb un pic pe cea mica in parc, pe racoare.
O zi frumoasa mamicilor si salutari fetelor de la mare!
Daconst spune:
Raluca,mersi de idee,merg azi sa vad ce gasesc in farmacii fara reteta,dar trec si pe la doctor,poate-mi scrie niste sedinte de masaj special de spate.
Dinamizzi,mersi de complimente.Adevarul e ca am scapat de 30kg si e normal sa vad vergeturile si sa ma ia spatele.Cred ca spatele meu era obisnuit cu inca 30kg in plus si acum sufera ca nu le mai are.
Ivona,ai pus ceva nou cu fi-ta si mi-a scapat mie???
Cora,sa ne tii la curent cu situatia voastra ca ne gindim la voi!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
sraluca spune:
Aelita si cu rudele mai da-le ..... ca ei daca e sa vina nu iti aduc numic. Asa ma cert si cu matusimea ca de cate ori vine se tot agita ca nu a luat nimik pt cutare si cutare si mai ales ca ea nu are o situatie prea stralucita. Si se apuca si din putinii bani mai cumpara si de pe aici. De data asta cand a venit nu a mai carat nimik ca venea cu jumate de geamantan cu diverse chestii pt unii care ... nu ii trimiteau o felicitare d-apoi un tfn. Adevarul e ca ma bucuram ca prostu' cand imi dadea cate-o prostioara pe care nici nu o foloseam dar a ramas chestia asta ca vin aia de afara si ne aduc, ca noi nu avem. Dar acum gasesti de toate.
Tin minte cand am fost la Barcelona ne-au dus in Andorra si sa vezi romanasii ce se repezisera in supermarket la ciocolato, bauturi si alte prostii care se gasesc si la noi. E drept mai scumpe dar da-o naibii pe caldurile alea stai sa cari ciocolati in geamantan. Am luat si eu vreo doua si am ajuns cu ele topite. Dar asa e romanul.
Hai ca va pup ca sa ma ami fac si eu ca fac ceva pe aici ca turisti nema.
Si nu de alte dar ma doare fundul.
AAAA, sa va povestesc de BOBI care cica a inceput sa se fereasca de Bila sa nu il mai traga de blana. Am fost ieri pe plaja cu el si aveam o chestie .. in sfarsit care se intinde si ii dai drumul si de face cerc. Si am vrut sa i-o pun la gat si nu a vrut si ne-am jucat putin pana cand a infascat chestia in bot si tuleo. Atras vro 5-6 ture intre mien si barbati-miu pana cand l-am prin si i-am luat aia din bot ca imi era sa nu o inghita. Dupa care i-am gasit un bat si l-a alergat si pe ala. A innebunit catelul meu, de unde avea comportament de mos acum a dat in a doua tinerete.![]()
Asa facea cand era puiandru ii dadeam cate un bat si alerga cu el si il scutura, si de obicei batul era mai mare ca el si ii atarna pe jos![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sraluca
Poze cu Bila
poze de la mare
marinar spune:
raluca super tare bobi!
mai emmi tot ce prinde baga in gura, cred ca asta fac toti, dar ce nu poate sa bage in gura linge. asa ca mai noi linge plasa de la patut
. isi baga moaca in plasa aia precum copiii care stau lipiti de cate un geam si-si stramba nasul si linge de zici ca e acadea. normal ca nu o las, dar ce sa fac sa stau numai langa ea!?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
dianamizzi spune:
AELITA- eu pentru bilet de avion am sunat la aeroport la biroul de charter, tre sa fie peste tot. adica unde se organizeaza zboruri directe cu turisti. alea sunt ele mai bune bilete cred. la voi cred ca mai sunt si companii de zbor mai ieftine, tre sa cauti. succes! intereseaza-rte din timp ca oferta e mai buna din timp! da stii si tu.
CORA HOPE - te pupam , sper sa treaca repede starea asta... 
aelita- aoleu ce zici tu de vacantele voastre pe acolo. ia vedeti-va fata de zilele voastre, da-i incolo pe toti... ca de aia munciti sa cheltui banii pe voi , sa va distrati si voi 10 zile pe an fara stres. iete nene ce de pretentii la toata lumea, da vorba ta, cand nu esti acolo, aia cum or trai frate... of doamne... de aia te vede unu altu asas si profita de tine. ia tine-te tare si ia bartatu si fata la concediu unde vor muschii vostrii...
DACONST - sa stii ca si eu vroiam sa intreb de vergeturi. tin minte ca ai zis tu ceva de crema PALMER'S , cand eram gravidute . deci nu merge nici aia? eu nu stiu... e tot am, dau u lei de migdale natural. degeaba. nu cred ca exista ceva sa le faca sa dispara ca daca ar fi nu ar mai avea lumea vergeturi... citesc in continuare sa vad ce zic fetele....
CRIASTIANA70- of saracutul david, ...las ca trece...e bine ca scapa, cum ai zis si tu...
ies afara oleaca, nu poate asta sa adoarma decat afara. of.
sraluca spune:
MArina cand am fost la sibiu la gradina zoo era un urs care lingea zabrelele cu foc si nu stiam de ce. Probabil ca si lui ii cresteau dintii![]()
![]()
![]()
![]()
O fi rece, nu ai o jucarie din aia care se baga la frigi sa ii dai?
sraluca
Poze cu Bila
poze de la mare