Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumesc de raspunsuri,o sa incerc si eu cu ceva crema,dar indometacin nu am de unde.Doar diclofenac mi-am adus din tara.

Aelita,prietena asta a mea vine cu Alitalia,cauta pe net ca sunt ieftini.

Lore,naspa cu vergeturile,ca pe mine ma seaca rau.
Bravo lui Roni,e baiat mare!

Cristiana,saracutul de David,e un dulcic si asa pupa-l-as.Seara e mai rau ca mananca mai tare bubitele.
Sper sa treaca cit mai repede,ca sufera micutul.

Eli,eu zic ca nu ai ramas,adica mai uitam si eu pilule si nu era bai.De cit timp iei pilulele?Sper ca nu e prima luna,acum.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetelor, sper sa se faca cat mai repede bine micutul meu, imi vine sa plang de disperare cand il vad. Acum a mancat, i-am pus un paracetamol in fundulet si l-am culcat. Stie saracul ca e ora de somn! Cred ca daca stiam ca asta urmeaza, il culcam pe tati in garaj, vorbesc prostii, dar mor cand vad cat sufera, si nu intelege ce se intampla!

Multa sanatate si la puiutii vostri!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Dana, pai dupa nastere e a treia folie terminata..am mai uitat si eu si inainte..acu' ..om vedea

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

lore ce baiat mare ai! voi faceti vaccinul de stat? si se gaseste si de cumparat? offf statul asta......

cristiana sanatate multa! poate e mai bine ca a facut acum pt ca nu stie sa se scarpine si asa nu ramane cu semne.

dana dar tu ce ai patit fata de te doare spatele?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cristina,haoleu,pai uitasem de buda din curte.sa tot faci ca din avion
eli,mama dar i-as da tot ce ii pofteste inimioara ,si camasa de pe mine,bilete unde vrea muschiuletul ei ala fin,la o asa soacra ca a ta!
nu cred ca esti gravida,dar daca le-ai luat aiurea,s-a dereglat ciclul.si depinde si cat le-ai intarziat,defapt,ca poti sa iei in 12 ore.daca nu trecusera 12 ore,nu e nici o problema!
daconst,eu cu spatele am stat asa ca vaca,vad ca mi-a trecut dupa cateva luni.
dar tu nu fa asa!
cu vergeturile,eu ori sunt chioara,dar nu le avd,sigur trebuie sa fie,zic si eu...dar oricum tu da cu crema cat poti,si nu te mai chiori si tu atata la ele sa te deprimi!! da cu crema si ce o trece,o trece,ce nu,asta e,ca nu esti nici prima nici ultima! tot frumoasa esti !
aa,da stiu de Alitalia,o sa caut pe net .

lore
,poate se rezolva criza cu vaccinurile intr.o saptamana,si nu e bai pt intarziere.
daca se intinde asteptarea,inseamna ca trebuie sa il cumperi.naspa.
cristiana,of,mititelul de el cat de mult o suferi cu atatea bubite,mai ales cu alea interioare!!!
tine.l in brate,alinta-l cat poti,fa-i pe plac zilele astea,manca-l-as !
ooooo,sa-l pup eu de bubos mic !! ce tristut e doamneee!imi vine sa plang de mila lui !
cum manca el si cu nasucul,zilele trecute!
sa-l mananc de frumos si de cuminte,cum sta el acolo!! e prea cuminte,pt ce e pe capul lui !!!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

quote:
Originally posted by cristiana70

Fetelor, sper sa se faca cat mai repede bine micutul meu, imi vine sa plang de disperare cand il vad. Acum a mancat, i-am pus un paracetamol in fundulet si l-am culcat. Stie saracul ca e ora de somn! Cred ca daca stiam ca asta urmeaza, il culcam pe tati in garaj, vorbesc prostii, dar mor cand vad cat sufera, si nu intelege ce se intampla!

Multa sanatate si la puiutii vostri!

cristina mamica de David (21.12.2006)

te cred draga mea, imi dau seama ce e in sufletul tau, pup ochisorii lui de baietzel scump si frumos, ca are asa o privire blajina in poza cu bubitze incat citesti clar in ochisorii lui ca e bolnavior multa sanatate Davidutz, sa te faci cat mai repede bine.

rali te pupam dulce, multumim de aprecieri, esti o dragutza.

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Scriu si eu pe fuga ca de citit v-am citi tot asa.

Laura - ma bucur din suflet ca ti-am dat ideea care pare ca va prinde viata! Macar cu atat sa fiu si eu de folos daca tot ne desparte atata distanta...
aelita - pacat ca nu ne putem alege si rudele dupa placul nostru...ai avut de tras si tuuuuu, dar e bine ca te-ai hotarat sa pui punct.
eli - daca ar functiona faza cu clonarea, soacra ta ar fi prima pe o lista de prioritati! Sa ai grija de ea, ca si ea are grija de voi.Sa ii dea DD sanatate!
catalina - si mai ziceai ca nu te pricepi?! vezi ca ai scos-o la capat?
dana - mai la indemana sunt algocalminul, nurofenul simplu sau forte, indometacinul, finalgonul. Comprese calde locale, dar asta e pe termen lung! Imi pare rau ca nu am vazut mai devreme mesajul tau...ma ierti? ca la nevoie se cunoste omul...
cora - si eu care ma gandeam la voi in legatura cu cazarea la mare, nici nu mi-as fi inchipuit prin ce treci...Ia sa ma gandesc eu mai intens, poate ajunge ceva imbarbatare si la voi
cristiana - pupa-l pe David si din partea noastra! Dragul de el, nu este in apele lui asa "Dalmatian" si Adam precis nu se supara daca ii imprumutam lui numele
mary(bell) - vad ca ti-au raspuns fetele cu durerile de burtica bb...sanatate si lui...

ar mai fi cate ceva, dar e tarziu si mi-e deja somnic...Visa placute!

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Buna seara mamici frumoase,

Incep si eu intr-o ordine pe care o am in cap, ca mi-e lene sa fac ca Aelita sa deschid 2 pagini.

In primul rand pentru cele cu dureri de spate, va dau un link cu solutia care a fost fff buna pt mine
http://www.heartmonitors.com/inversion/index.htm
E de durata, nu e medicament si mie mi-a trecut din prima. Chiar si in crize de nu puteam merge. Numa sa nu ma intrebati cat costa si de unbde am cumparat asa ceva ca noi am improvizat cu ce avem pe acasa. Dar vreau in viitor sa achizitionez asa ceva ca noua nu ma mai fac de acum incolo.

Mediterana, bine ai venit acasa si multumim si noi astea din Romanica de info, uite acum stiu ce trebuie adus de afara.

Laura si toate celelalte sunteti de admirat cu ceea ce faceti pt Emanuel si parintii lui. Cat mi-ar fi de mila, eu de multe ori raman doar cu intentia. Sunt dezamagita ca si Cata de faza cu drogurile. Nu are leac.

Cora, pupam Iana mica si dulce. Poate incepe sa manance, doamne ajuta. Mie doar de 2-3 ori mi-a urlat cand am pus-o la san si m-am speriat de moarte.

Cristiana, multa sanatate lu' Davidutzu. Cand v-sm auzit cu varicela m-am apucat iar de produs lapte pt anticorpi lu' bb. Daca fata a fost asa sanatoasa am si uitat de boli din astea.

Marybell, frumoasa piscina. Mi-ai dat si mie idei, deja tati vrea sa ia si el.

Aelita, fetitza, daca te-ai conformat vreodata dispozitiilor mamei ai fost prea de treaba si cu bun simt. Eu am niste parinti minunati care ar merita ajutati si cand colo tot ei ne ajuta.

loremunteanu, noi avem pe 26 iunie 5 luni si inca nu am facut vaccinul. dar cica nu-i bai. Mie mi-a fost lene sa merg la doftor, de fapt lene pt ca am sesiune, dar nici dr nu a sunat. Imi era deja rusine s-o mai sun, pana intr-o zi, dar mi-a zis ca nu-i nici o problema.

Ely, felicitari pt soacra. Sa ti-o tie d-zeu sanatoasa. In ce priveste fratiorii lui bebe Andrei... sa fie asa cum iti doresti sau cum o fi mai bine.

Eu i-am dat azi fetei banana. Mi-am bagat piciorul in povestile cu alergia. E moarta dupa fructe ca si mine. Chit ca va fi greu sa-i mai dau legume acum, asta e. Si a 'dresat-o' bunica sa se ridice in fundulet si sa se lase pe spate la comanda, parca ar fi un catelus de rasa!!! Sa murim de ras nu alta. Se tine de ceva cand se ridica, nus-si tine chilibrul bine, dar e toata numai vointa. Si ma mai mir ca nu pune pe ea, balerina lu' mama.

Daconst, daca tot arati asa de bine, nici cezariana nu ai facut... trebuia sa ramai si tu cu ceva amintiri!! O sa o intreb pe tipa care imi face masaj ce foloseste pt vergeturi, are un ulei cu rezultate f bune, cred ca produse profesionale, dar nu sunt atat de prohibitive dupa parerea mea.
La mine cele mai urate amintiri sunt durerile articulare, nu stiu ce m-oi face cu ele ca nici gimnastica nu prea pot face (dar ma chinui si fac totusi)

Fetele cu cezariana, ia spuneti, cum mai arata incizia la voi? La mine tot nu s-a albit si cand stau in picioare se vede portiunea aceea mai infundata.

Hai ca inchid ca maine iar ma scol tarziu si nu fac nimic

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

crisse binme ca te ajuta mult ai tai !

eu nu am avut pretentii niciodata sa ma ajute ai mei sau ai lui.nici nu au facut-o niciodata,de la 18 ani traiesc fara ei ,nici nu ii implinisem bine ! si m-am descurcat si mi-am facut viata asa cum am vrut,e greu sa ma mai iau dupa cineva pt ca eu si al meu barbat am mers de mana singuri in tot,nu am avut ajutor cand ne-a fost greu nici de o parte nici de alta,ba dimpotriva ! piedici cat cuprinde !suntem impreuna de -o viata si tot ce am cladit a fost cu munca noastra,nu am avut o lingura de la nimeni.nu am cerut nimic nimanui,bineinteles ca fara ajutor nu a fost usor,dar ma uit in urma si sunt mandra ca am facut totul singuri si pt asta nu ma simt datoare nimanui,nici moral nici material,asa ca nu ma simt vinovata cand nu ii mai ajut...
Am dat mai mult decat am primit .
pe tata l-am adus mereu aici,cate 3 luni,ajutor cat s-a putut ...de la 14 ani a platit pensia alimentara si atat.la 18 ani m-a anuntat ca gata,si-a facut datoria fatza de mine,nu mai are de platit nimic.nu mi-a mai dat nici un leu.
ii multumesc totusi ca mi-a dat bani imprumut ca imi mai trebuiau cand am plecat din tara.i-am trimis in cateva luni inapoi.
m-am apucat intai de munca si de strans bani ,sa am de unde imi plati o facultate,mi-am cumparat o casa sa am unde tine un copil,si asa l-am facut ceva mai tarziu ,ca sa pot sta cu el acasa cat e nevoie,ca am muncit destul ca sa-l pot avea in conditii.
am ajuns aici cu o bocceluta.m-amintors prima data in tara dupa 2 ani, si majoritatea lucrurilor erau deja disparute,impartite,de parca murisem eu si au tras de ele ca ulii,sa si le imparta ca la parastas,ca eu ma imbogatsem,gandeau !
nu am mai gasit nimic,nici carti,doar cateva ratacite pe care le-am luat cu mine.am salvat jurnalele ca le luasem cu mine de lainceput.
in rest,ce sa spun,NIMIC! nici o soseta!
asa ca am inchis un capitol in viata ,acolo inRomania,si m-am intors aici fara sa ma mai uit in urma.deja nu mai aveam nimic acolo,nu ma mai legau decat amintirile.
pt acele amintiri ma mai intorc,dar material nu am nimic acolo ca sa ma lege.
parinti, (mama pleaca definitiv in tara),bunici (bunica a murit in noiembrie,nu am vazut-o pt ca eram gravida si nu puteam lua avionul ),bunica sotului...

cam asta...

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Criss si taietura mea de ceza e infundata si rosie. Eu cand stau pe spate am un sant adanc de 2 degete unde a fost operatia. Am noroc ca e sub elasticul de la bikini ( nu se vede ca e ascunsa in tufis ) dar pe mine ma termina burta care e neagra atarnanda si creata/ridata. Sotul rade de mine si imi spune burta creata...

Aelita si Dana, subscriu la ce ati relatat, cu neamuri care asteapta luna de pe cer, plimbati si cadorisiti. Vara viitoare o sa vin si eu cu Ella in Romania cu avionul, daca da dd si sutem sanatosi cu totii. Si o sa lasam copilul la bunici si o sa mergem singuri eu cu sotul binemersi. Si cum zicea Aelita, nu mai merg nicaieri in vizita, am scuza ca am copil si nu vreau sa il obosesc. Mai sunt si imprastiati ca am neamuri din Prahova pana-n Suceava.

Pup la fete

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput