Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cristiana,partea buna ,in Romania ,e ca se dau 2 ani pt concediul de maternitate.
pe cand aici sunt doar PATRU LUNI.

daconst,eu am numai tupeisiti in jur,si cand ridic si eu tupeul peste ei,se supara si discuta pe la spate ca nu vrem sa ajutam.
mama deja o tot da ca sa ne adunam in august sa reparam toti casa de la tara,cade casa,cica.si i-amz is sa puna dracu mana sa o repare incet incet inect,ca sora-mea vine si ea in tara cu copil an,eu cu copilul,ca barbatii nostri nu fac la ei acasa si sa faca acum la bunicii nevestelor? adica eu sa stau la tara cu copilul??? cand EA STIE clar ca eu nu dorm acolo de cand aveam 17-18 ani,ca fac alergie la fulgii din perne,la praf,la polen,la naftalina pe care o au prin odai.....se uita ca si cand as fi o sclifosita !
si sa ma duc acolo,nu e baie,nu e nici o conditie,cu copil mic dupamine!
si dupac e i-am repara casa,va dati seama ca ar urma haideti sa aranjam si gradina,haideti sa ranim la porci,du-te vino la oras ginerii cu masina dupa una alta,ca deh,trebuie sa execute ! si apoi sa facem masa maaaaaaaare-n curte si sa ne simtim bine cu toata famelia !
si cand eu nu o sa fac treaba asta,or sa se supere! nu au decat!

mor pe barbatu-meu ca trebuie sa il apar eu ca el se tine nitel batz si apoi il vad ca executa ce zice soacra-sa.cred ca ii e frica de soacra-sa

frate-meu s-a dus acasa dupa 8 ani,ca asa a vrut muschiu lui
la vama i-au privit pasaportul si i-au zis: ai anuntat familia ca vii? suna-i inainte!
si apoi a mai fost dupa 2 ani...
a fost odata la bunici,in alta vacanta nu a trecut deloc,la rude nici atat,nu l-au vazut de 12 ani,si tot neamul l-a crititcat,de-aia nu a mai putut el,s-a distrat mai bien ca toti,a stat cu prietenii,cu cine a vrut el si unde a vrut el.

acum mama se va intoarce in Romania si ca ce adica,noi nu avem de gand sa ne mai intoarcem in Romania??
sii-am zis: pai credeam ca asta stii de foarte multi ani,ca eu am viata mea aici,casa mea,am tot aici,in Romania nu mai am nimic.
si zice: "cred ca sunteti tampiti !!!"

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna, fete,

Dana, pai cu laptele..i-l schimb la 6 luni..si sa stii ca ai drepatate, ar trebui sa mai pape 3 mese, el ia 4, dar vad ca incearca sa-si scoata o masa, nu mai e haplea asa..cred ca in curand fixam 3, cand il vad ca e pregatit..
si cu dusul..da, ii fac in fiecare seara si la mare iti dai seama, transpira, se umple de praf..nisip, etc, asa ca trebuie baie, dar sa vad cum ma organizez, e buna si varianta cu dusul..

Lilisor, sa stii ca si piscinuta merge, m-am gandit si eu..ca va trebui sa ma organizez in baia de la hotel, da..
si nu mai spune tu ca si Adam a crescut si s-a lungit, e frumos foc, l-am vazut in ultimele poze..
moaama, ce de bucateeee!

Aelita,, fata, da, ai drepatate, e si felul ei de a fi...ca nu mai inveti calul batran la buiastru..dar si eu o mai alint, ii mai cumpar cate un flecustet, o trimit in statiune sa fac tratament..ce pot si eu sa fac pt ea, asa..

Mary,moaama, pai trebuie sa-mi dea aia la hotel un etaj sa-mi pun asa cadita!!
Aelita, Nadiuta, Marina, va multumim de complimente si va pupam si noi!
Marina, mai, eu i-am dat lui Andrei si banana(si nu a facut nimic, doar ca baga in disperare, ii place cel mai mult, dar nu-i dau eu, ce e f calorica), piersica, caisa, mar, mar cu afine(moama, ce ii place!maine incerc pere..

Dana, super tare Lukas, la-i invatat bine

Liuda, fata, sa stii ca m-a iubit Dumnezeu cu asa femeie buna..cat despre mama..ar fi muulte de zis si nu e frumos, e pacat sa-ti vorbesti de rau parintii ..dar am avut multe momente cand imi facea soacra-mea cate ceva si eu ma uitam ca proasta, mi se parea ...ca am apucat pe Dumnezeu de un picior, Iar sotul nu dadea doi bani, cica asa trebuie, ca de aia e mama noastra, etc..ca el a fost cu totul altfel crescut,na..
Cata, la cat mai multe lingurite!!tineti-o tot asa!

Cristiana, uoaf, ce rau imi pare de Davidutu!vorrba fetelor, dar nu-l poti lasa la putulica goala?

Cora, imi pare tare rau sa vad prin ce treci..ai incercat toate tipurile de tetine?de cauciuc natural, de latex, forme diverse..poate se obisnuieste printesa ta sa pape, tin pumnii
aa, acum am citit ca ai incercat..
DOAMNE AJUTA SA VA REVENITI!

Rali, multumim de compliment, va pupam

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

AELITA, nu te mai tura ca nu are sens, de multumit nu poti multumi pe toata lumea, si daca o faci, e spre totala ta nemultumire. Nici mie nu-mi place la tara, cam din aceleasi motive, mor sa merg la buda in curte!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

bai ce agitatie aici cat am fost eu la masaj

alinuk pai ete de aiai nu sterg eu praful...dar de calcatul rufelor nu zice nimic? ca aici nu pot sa ma abtin!

haha dana si emmi tot asa, deocamdata nu s-a strambat la nimic si sper sa o tina asa ca nu am chef de fitze si figuri.

da laura, ai dreptate, dar de tampita ce sunt am citit in capraru fix dupa ce i-am dat

offf cristiana imi pare rau de bebe. mai pune-l si tu pe o aleza si asa poti sa-l mai lasi fara pampers, poate asa ee mai bine.

cora sa auzim de mai bine!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai fetele,am o durere de spate de citeva zile de nu mai pot,Pina acum bagam diclofenac si mai trecea,dar acum nimic.Si medicul asta de familie e in concediu.Mi-e si lene sa caut altul,dar nu mai pot de durere.
Catalina,Lili,voi cum ati rezolvat-o pina la urma?
Azi avem si bazin cu bb si eu abia ma misc.

Si inca ceva,fetele cu vergeturi,voi ce faceti ca sa le mai estompati?exista ceva care sa ajute?Ca eu tot bag masaj si creme dar tot se vad.Ma apuca plinsul cind ma gindesc la pantalonasii mei scurti si fustitele mele.Cred ca n-o sa mai pot purta veci asa ceva.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare!

Am fost la vaccin azi si am ramas nevaccinati. NU EXISTA VACCINUL DE 4 LUNI. Asadar mai asteptam pana saptamana viitoare poate se rezolva intre timp criza, desi sanse nu sunt... Cred ca va trebui sa cumparam desi e foarte scump (pt bugetul nostru), dar asta e - trebuie facut. Spuneti-mi si mie cat costa. Stiam de cel de 2 luni ca era vreo 300ron.
Am ramas doar cu masuratorile: 7.900kg si 70cm. Cica avem fontanela cam mare (mie nu mi se pare) drept urmare mergem in continuare cu calciu si o sa mai luam si fier. Incepem si diversificarea cu morcov si mar si apoi branzica (pt fontanela), apoi supita de legume si de la 5luni carnita, iar de la 6 galbenus de ou... Asa ca o sa incep bombardarea cu intrebari - la momentul potrivit. Cu lapticul e ok ca l-am schimbat. Am intrebat cum e cu suptul numai 3-5minute si a zis ca a crescut foarte, foarte bine si ca nu avem motive de ingrijorare; isi ia atat cat ii trebuie.

Am vrut sa mai zic ceva dar am uitat ce...

Mediterana, esti din Bacau?

Dana eu am ramas cu vergeturile; nu s-a schimbat nimic. Isi modifica, culoarea cand difera temperatura (daca mi-e un pic rece sunt mai albe, la caldura (dush) sunt mai violet/albastre). Eu am si pe picioare, pe pulpe si se vad... Nu prea mai merge nici macar de fusta pana sub genunchi. Noroc ca nu prea ma doare de ce zice lumea...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Sunt obosita rau asa ca zic repede. Dana, eu am rezolvat durerea cu diclofenac gel sau bengay. Mi-am mai pus supozitor cu indometacin. Poti gasi acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Iar a inceput supararea, bubele astea nenorocite ies peste tot, in gura, pe limba, pe gingii, doctorita a zis ca ies si pe stomac, pe intestine... cat sufera saracul! Sper sa manance peste o ora, si sa ne culcam, sa vedem ce noapte o fi.

Uitati aici:

bubosul ieri

saptamana trecuta eram frumos

mancam cu lingurita

Poze azi nu am facut, e mult mai incarcat de bube, si mai pictat cu mixtura. Pe barbie nu-i mai dau, toata ajunge in gurita.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Dana, cu diclofenac gel o mai scot eu la capat..

Cristiana, vaaai, dragutul de el, ce bubite are..pupam sa treaca, sa se duca uratele !

bey..sa va zic o treaba...nu-mi vine ciclul!am luat pastile dar am uitat de vreo doua ori cate una, le-am luat a doua zi..una n-am luat-o deloc...sunt in asteptare

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Cristiana - David e frumos si cu bubite! Sa dea Doamne Doamne sa pape si sa doarma bine sa nu se chinuie dragutul mult....

Lore- e voinic Roni... va urez sa va fie usor cu diversificarea...

Alinuk- cat adevar e in poezioara... o trimit si eu mai departe...

Eli - a fi sau a nu fi :)))? Sa fie cum vrei ....

(31.01.2007)

Mergi la inceput