Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
Daconst spune:
Da,Rali,ca bine zici.Eu am avut asa ceva cind incercam sa stimulez lactatia.Ar merge si metoda asta, cred eu.
Pacat ca nu am cum sa-ti trimit dispozitivul,Cora, ca mie oricum nu-mi mai foloseste.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Liuda spune:
Vai de mine CoraHope... mor ce citesc, stiu cum e, ca noi am avut crize de foame... dar nu se compara, noi am tinut-o doar 3 zile, in care eu am bocit ca disperata, l-am injurat pe tas-o de o suta de ori ca el tot incerca sa ma imbarbateze cu "lasa o sa fie bine, poate doar atat ii ajunge" si de aici mie imi sareau sarmalele in aer... cum adica crede el care mananca de 3 ori pe zi ca ii ajunge la copil 50 ml de lapte?! ma rog, de oboseala, stres si suparare mai si exageram , ca el nu vroia ceva rau doar sa ma sustina intr-un fel... Nici nu incerc sfaturi ca cred ca in atata timp ai incercat posibile si imposibile variante... plus internarea, vai de capul meu! Doarme atat de putin!!! Fetita sa fii tare ca nu mai poti da inapoi - doar inainte!!!
Cristiana , mama davidutz plange... doamne ce rau imi pare ca am asa o oroare mai ales de bolile de la care te mananca pielea si te scarpini... La voi e frig in casa? ma primesti la voi? ca la noi bate soarele de dimineata si nu se muta din geam decat dupa ce ajungem la 29 de grade... in casa!!!
adela acum plec la dr. cu fata ca eri nu a avut dr. program... dar a mai scazut roseata in schimb se simte inflamata, un bob asa sub piele langa sfarc..
fetelor am plecat...
mi-am stricat dispozitia, in magazine ca de imbracat, cel putin in Galati mare lucru ca lumea nu gasesti, decat dupa ce te plimbi pana cazi si apoi daca gasesti sant niste scoruri... ca mai bine donam la un copil si avea de mancare si imbracat o luna... poate mai mult! asa ca alt botez nu mai fac... ca cu banii de un costum stau acasa cu cracii in sus!!! bai chiar la ce am ajuns in tara asta unde la stiri vezi doar ca oamenii abia o duc de pe azi pe maine, batrani cu pensii mizere, studenti in conditii vai de mama lor in camine, gradinite nu avem... dar in magazine niste scoruri... ca mori!!! De unde bani frate de asa scoruri si la mancare si la haine si la de toate!!!
Daconst spune:
Cora,uite www.zwerge.de/shop/product_info.php/products_id/6558?refID=101" target="_blank"> asa ceva.
Nu stiu daca gasesti in Ro,e de la Medela,firma care face si pompa de muls.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
aelita spune:
daconst,si noi la ineput stateam in apartmentul mamei,ea e tot aici,deci nu statea nimeni acolo.
nu venea nimeni dupa noi,dar toti aveau pretentie sa venim pe la ei,si ,mai mult,voiau sa ii ajutam fizic.
Unii sa ii ducem cu masina ca hai colo,ca hai dincolo,tata sa ii platim impozitul la casa,cablul,curentul,gunoiul...si nu era de bani,dar eu sa stau la cozi,nu am stat in viata mea,eu aici nu stiu ec sunt alea facturi,ca se ia tot dupa cont,dar sa stau inRomania pe la cozile alea,du-te incolo,du-te-ncoace,innebuneam ! si cadea pe barbatu-meu !
apoi ..aaa,daca aveti drum spre bucuresti,opriti si in cutare oras ca e in drum si acolo rezolvati-mi si mie treaba asta !
sau,tata: te asteptam ca nu am spalat cateva luni ca sa imi speli tu si sa imi calci!
vezi sa nu ! pai ce sunt eu? iti paltesc femeie daca vrei.aaaa,nuuu,voiam sa imi faci tu ! ete na !
mamma ca sa venim la tara sa ajutam sa repare casa!(deja imi tot spune ca in vara asta tre sa ne adunam fortele ca altfel cade casa pe ei ,VRAJEALA! vor sa faca ceva frumos pe-acolo si cica hai sa ne prinda pe toti sa punem mana de la mana.)
nu mai stiu,frate,dar si cumparaturile voiau sa le faca cu noi ,sa ii ducem pe unii la serviciu dimineata,sa le dau bani pt drumuri la scoli saptamanal.
dar cand plecam eu de acolo ce naiba faceau???
merg la mare ,cinditionata de niste prieteni,gasesc eu cazare mito,apartament,om cunoscut,doua camere.si spre final imi spune ca vor sa mai vina o pereche care e la alta statiune si nu mai au bani sa plateasca si vor sa plece acasa,ca au stat doar o saptamana la mare,si ca sa ii aducem noi in apartamentul asta,sa ramana cateva zile cu noi,dar sa doarma cu noi in sufragerie,ca e camera mai mare,pe fotoliu,pe jos,pe unde o fi,ca la ei in dormitor nu e loc.
si am zis bai frate,am venit atatia mii de kilometri ca dorm ca studentii cu altii pe jos pe langa mine?? eu ma PARDON cu barbatu !
S.
CoraHope spune:
Dana, mersi de site, dar astia de la Medela nu livreaza in Romania. Se gaseste si in farmacie la voi, ca o sa rog pe cineva sa imi cumpere? Daca trebuie comandat atunci e mai greu...si dureaza mai mult.
Mersi mult de incurajari!
cristiana70 spune:
CORA, la ceea ce ti-a aratat DANA m-am gandit si eu. Gasesti pe bebelusultau.ro la pompe de san. Infioratoare fazele de care ne povestesti, eu la psihiatrie ramaneam daca pateam asa ceva.
AELITA, nu e vorba doar de femeile care nu au muncit, cat si de cele care n-au toate cele 12 luni lucrate dinainte de nastere. Stiu ca asa a patit o colega de-a noastra, care a intrerupt o luna sau doua. N-are importanta ca ai mai lucrat inainte zece ani, ii doare in cot!
Am vazut si eu ieri faza cu Bush, am murit de ras!
David a dormit la curul gol, acoperit binenteles, langa mami. Doamne, bine mi-a picat si mie!
LIUDA, hai la mine! Auzi, lasa-l masii de bloc si mutati-va la casa, cu copaci in jur si caine in curte, ca n-o sa-ti mai trebuiasca bloc in viata ta! Noi stateam inainte la ultimul etaj, sa-ti spun cum era? Aici, daca ma plang de cald, se uita Adi lung la mine si ma intreaba daca stiu cum e la bloc. Acum mi-a intrat o chestie in capatana, sa plantam un tei la strada, peste vreo zece ani o sa avem o umbra nr.1.
Numai sa nu-ti faci o casa cat a vecinilor mei (se vede in spatele gradinii, in pozele mele), cat ar fi ei de camatari bogati, si tot ii da pe spate incalzirea iarna, asa ca s-au gandit s-o vanda.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
rali spune:
La multe lunite bb. Alexia!
Marybell- e un dulce Erik cum sta in fundulet si mai ales cum inoata! Pup baietelul sa nu-l mai doara burtica!
Dana- ai baiat mare si intelegator...cu tine el sticluta!
Eli- e un scump vietnamezul si voinic nu gluma..
Legat de preturi pentru fetele care vin in tara... marca pampers pachet jumbo mai ieftin de 16-17 euro nu cred ca o sa gasiti aici - in promotii (in magazine ca selgros, metro,real, carrefour) pachetul e in jur de 52 Ron.. iar borcanase mai ieftine cred ca o sa gasiti numai de la hame (marca ceha)... pe langa faptul ca produsele pentru copii vin mai scumpe de la producatori/importatori se mai adauga si marja comerciantilor care este de obicei peste 15% deoarece aceste produse se vand indiferent de pret... oricum aceste produse sunt mai ieftine in magazinele mari decat in farmacii..
(31.01.2007)
Daconst spune:
Moama,Aelito,dar ai tai au tupeu,nu gluma.La mine nu prea au avut curaj ca il bagam pe barbatu-meu la inaintare si spuneam ca nu ma lasa el si lui le era rusine sa-i spuna.
Fiecare se gindeste la el acolo si sa le fie lor bine.Cam asa era si la noi,spuneau ceva de genul:lasa ca voi aveti toate alea,sa-i ajutam si pe ei.Eu inteleg sa ajuti cit poti,dar deja exagerau si oricat le-ai fi dat nu era destul.
Cind ajung acasa incep toti sa se plinga,dar mai nou ma pling si eu.Ca vreau casa,ca stau in chirie si uite asa le-am mai inchis gura ca nici mie nu-mi da nimeni nimic de pomana.Iar aici chiar daca ai de toate,pai muncesti frate,sa ai.
E frumos in tara prima saptamana cind se bucura toti sa te vada,ca apoi incep problemele si neajunsurile.
Eu ma bucur de 2 ori,si cind ajung in tara,ca na,mi-e dor si mie de tot de pe-acolo,dar si cind plec ma bucur iar.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Cora,nu stiu daca se gaseste in farmacii,in Germ. asa ceva,dar sunt magazine cu tot felul de chestii medicale,gen proteze ortopedice,chestii pentru dializa,pentru diabetici.Nu stiu cum se cheama asa ceva in romaneste,ca la noi nu exista.Dar daca intreaba la farmacie de el,ii spune farmacista de unde sa-l ia.
Sper sa te ajute,ca asa sta bb cu tzitzi in gura si bea laptic prin furtunas.
Rali,mersi de preturi,dar cred ca eu car tot de aici sa fiu linistita.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
cristiana70 spune:
DANA, am lamurit-o eu pe CORA unde gaseste.
In pielea ta, AELITO, n-as vrea sa fiu cand vii in tara. Mai ales ca rau i-ai invatat. Pai d-aia va spetiti voi in strainatate, ca sa veniti si sa stati la cozi, sau sa-i speli rufele lui taica-tu? Probabil ei cred ca voi va simtiti onorati... Cat despre faza cu marea... ce a mai zic?
cristina mamica de
David (21.12.2006)