POSTA ROMANA, o posta de rahat???
Raspunsuri - Pagina 7
codruta_grg spune:
Ai pus o intrebare in titlu, si eu raspund: DA
nu are rost sa enumar problemele avute de mine sau familie cu ei ca sunt nenumarate ca sa nu mai zic de altii pe care i-am auzit certandu-se cu functionarele, cat timp stateam eu la coada
Cand pot, am sa insir cele mai enervante
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Alina spune:
quote:
Originally posted by viorela hoff
Fetelor, a mai fost o discutie asemanatoare pe forum acuma vreun an, imi aduc aminte ca o fata din america parca, spunea ca a trimis un plic cu poze si ca sa fie sigura ca ajung a scris pe plic direct "draga posta romana, in plic se afla doar poze de familie....etc." si plicul a ajuns in timp record!
sa stiti ca metoda asta am aplicat-o si eu si a dat roade, inchipuiti-va!
cat despre posta romana, eu am lucrat mult timp cu ei in ro si am avut doar experiente neplacute.
Vio
Vio,
Eu sunt aia!Si acum scriu la fel...si pozele ajung .
Alina
blackpanterro spune:
Inseamna ca eu am avut mare noroc cu posta.Acum 2 ani le-am trimis la ai mei in Ro din State un calculator, nou-nout de ultima generatie si a ajuns la ei dupa 3 saptamani, a fost trimis prioritar si cu asigurare.Bine ca nu stiam de problemele cu posta romana ca poate imi facea o gramada de griji.
In rest nu trimit nimic, avem toti email, inclusiv mama
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
alessia105 spune:
quote:
Originally posted by alessia105
meu ..ptr ca fac pariu ca nu va ajunge doar 2-4 zile ,ci mai mult ...daca ajunge ..promit sa imi cer scuze publice ptr acest post al meu
Nu a ajuns asa ca nu imi cer scuze ...mai nasol e ca stau cu inima cat un purice ca daca nu ajunge am dat-o in bara ...ambasada mi-a eliberat procura intr-un singur exemplar( ptr un al doilea exemplar trebuind sa platest ca ptr o noua procura ) si daca ma mai pun sa stau inca o zi pe drum si sa sprinjin poarta ambasadei ma spanzur
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
Aaka spune:
scrisoarea cu procura surorii mele nu a ajuns nici azi si am mai trimis una si a asigurat-o . si a ajuns!!!!!!!!mare minune.si la mai mare si pt cele fara sigurare pe care o sa scriu si eu draga posta romana......
sileriki spune:
Saptamana trecuta am primit colet din USA de la sotul a ajuns dupa o luna , toate bune si frumoase , desfac pachetul acolo la posta ca doar trebuie vamuit tanti verifica bucata cu bucata si laptopul noroc ca am avut factura de la el , am platit "doar " un milion jumate altfel plateam in jur de 3 mil daca nu aveam factura , in fine i-am zis la sotu sa nu ne mai trimita nimic deocamdata pana nu gasim ceva in afara postei romane , eu nu stiu toate pachetele din strainatate trebuiesc vamuite
numai bine
Gabbriela spune:
nu trebuiesc toate vamuite... am explicat si mai in fata cu cateva pagini.
Daca mergi prin firma non profit, aia te ia la kg te pune sa le ambalezi frumos si lipesc un cod pe cutia ta, codul il au si pe un tabel cu numele si adresa untre trebuie livrat pachetul.
Platesti in usa totul si pachetul iti ajunge la usa sigilat si pe nimeni nu intereseaza ce e in acel pachet.
eu trimit asa pachete in ro si ajung bine, dar pachete mari la 20 - 30 de kg...
quote:
Originally posted by sileriki
Saptamana trecuta am primit colet din USA de la sotul a ajuns dupa o luna , toate bune si frumoase , desfac pachetul acolo la posta ca doar trebuie vamuit tanti verifica bucata cu bucata si laptopul noroc ca am avut factura de la el , am platit "doar " un milion jumate altfel plateam in jur de 3 mil daca nu aveam factura , in fine i-am zis la sotu sa nu ne mai trimita nimic deocamdata pana nu gasim ceva in afara postei romane , eu nu stiu toate pachetele din strainatate trebuiesc vamuite
numai bine
Evi mama fericita a lui Eric 14.06.2000
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
alessia105 spune:
Nu a ajuns nici azi procura mea ..dupa mai bine de 10 zile ...nu stiu daca era asigurata( banuiesc ca da) ....am pus-o Express( e un tarif de un pic mai mult de 10 ori decat o scrisoare obisnuita ) ...cum mama ma-si ...offffff ma oamara Posta Romana cu zile cu tot ...alt drum la ambasada ...alti bani cheltuiti ca nu imi da nimeni duplicat ...credeti-ma ca plang de draci copilu sta si asteapta... ce sa ii spun ????? Mama urlaaaaaa ca deee eu is de vina si de moartea lui Stalin dupa ea ...ba nu va spun ca azi noapte imi faceam ganduri ca daca nu a pus-o al meu domn la posta ,, daca nu a pus-o express ( desi avem biletul ...) dar na ..... si ttusi nu inteleg si simpla daca ar fi fost ..nu platesti bani ptr serviciu ....ei nu se gandesc ca poate in scrisoarea care o arunca la cosul de gunoi ( ptr ca alta explicatie nu am ) este ceva important ..ceva legat poate de viata si de moarte ..mai suntem pe timpul lui ceasca sa le citeasca cenzura???? Ok inteleg ca vin din strainatate si le scaneza ( am inteles ca fac asta ptr droguri ) la naiba cand vezi ca nu is bani ( scrie si pe plic ) ..o arunci la gunoi ???? ...si la naiba ca e trimisa in Bucuresti nu la Cucuietii din Deal sa treca prin 100 de maini si oficii postale ....numaiiiiiiii pot de draci si oftica ...si ce e cel mai nasol e ca nici nu pot face reclamatie decat dupa ce trece un termen de 30 de zile in care vezi doamne se poate returna scrisoare ...inebunescccccccccccccccccccccc
alessia105 spune:
sileriki se face vama , doar la marfurile supuse taxelor vamale din colete venite din afara granitelor UE ...ce e comunitar nu se mai vaia o pauzaste ..cel putin eu asa stiu
papadie spune:
ete, special pt tine: www.evz.ro/article.php?artid=311029" target="_blank">se scumpeste "posta"