POSTA ROMANA, o posta de rahat???
Raspunsuri - Pagina 8
aileene spune:
Poate ca scumpirea asta va fi o garantie ca scrisoriile noastre s-ajunga la destinatie si mai ales nedesfacute , intr-un timp "normal" max 5 zile !!!
Ce bine ar fi
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri
roxana1974 spune:
ooo, daaa, o institutie de rahat, cu angajati blazati (sarmanii) nemotivati si prafuiti...iar noi, ce vina avem? ce putem face sa nu ne mai enervam doar la gandul ca trebuie sa mergem la....posta?
alessia105 spune:
Tin sa multumesc Postei Romane ca mi-a facut deosebita onoare sa imi ajunga procura doar dupa 20 de zile .... ma inchin incaodata la picioarele acestei institutii in care profesionalismul, darurirea si pasiunea pentru serviciile prestrate se ridica pe cele mai inalte culmi de progres si civilizatie ...
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
Elenalove27 spune:
Am trimis saptamana trecuta pachet in Romania.
Pachetul a fost desfacut in Alexandria!!! cotrobait prin el , luat ce a fost pe placul fiecariua si sigilat !!!
Am asigurare la pachet si nu stiu daca este de facut ceva????ce a fost FURAT din pachet sunt 2 parfumuri(100$) o pereche de incaltaminte (diesel 100$) si cateva tricouri de la Nikeo suma frumoasa de 250$
cand mi-a spus sora mea ca pachetul a fost desfacut in Alexandria pentru vama, nu mi-a venit sa cred!!! ea la Pitesti a primit pachetul jumate! cucoana de la posta a tot explicat ca asa a fost primit la posta din Pitesti cu sigiliu din Alexandria!!!!!!!!!
Gabbriela, te rog sa imi spui si mie firma cum trimiti tu pachetele de ajung la usa? si ce preturi au! ca la posta de aici am platit 97$ pentru 8kg si au furat jumate din ce era in pachet...
Am mai auzit de trimisul pe vapor dar nu stiu nimic mai mult decit ca face cam 1 luna si este mai ieftin...poate stiti voi mai multe.
THANKS
Christel spune:
Subiect vechi, dar totusi de actualitate, nu s-a schimbat nimic in bine la posta romanaaceleasi probleme
Alessia ai fost norocoasa ca ti-a ajuns atunci procura dupa 20 de zile, la mine n-a ajuns nici dupa o luna, dar tu ai trimis-o in 2007, de atunci si pana acum s-au mai stricat treburile la posta romana.
RUSINE, RUSINE pentru posta romana!
StMihaela spune:
Eu comandam prin posta inainte si mi-a trecut. Decat sa primesc pachet la OP mai bine ma lipsesc. Lipsa in pachete, pachete dezmembrate, oficiante nesimtite sau plictisite. Macar postasul pare OK.
Acum, daca chiar am nevoie, optez pentru firmele de curierat.