Piticodromul de sept-oct 2005 (181)
Raspunsuri - Pagina 28
kristinutza spune:
aha, ioana, m-am linistit
. eu de-abia citesc piticodromul, la odisee chiar n-ajung.
casiana, i-ai niste jucarioare de baie, fa-i spuma, spala mai intai o papusa ceva sa vrea si ea si sa se uite cu interes. sau reinventeaza cadita. schimba ceva la baia ei obisnuita, ceva s-o incante.
jadi, frumoase poze
. sa va fie de bine concediul!
mey, care ziceti ca va e lene?!?!? pai eu sunt shepha-lene. nimanui nu-i poate fi mai lene decat mie! ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
codruta_grg spune:
Voi pe julituri ce puneti? Ca mie mi-au dat de la farmagie d ela Urgo un unguent Urgodermyl si cand dau sa citesc prospectul scrie ca nu se pune pe rana deschisa sau taieturi. Sprayul ala d ela Forever e bun pentru asa ceva? Cat costa si cat tine? 
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Gina M spune:
Offf..fetelor,
Micuta noastra Jessica Priscilla, a facut infectie la ureche si a prins iarasi un virus urat.
Asa dar, asera pe la 1 AM s-a trezit mititica in niste zbierete de durere cumplite iar febra i-a fost foarte ridicata 104"F!!!![]()
Pe la 1:30AM + cand toata lumea dormea noi, eram in drum spre spital.
Ajunsi la ER culmea, s-a nimerit sa ne bage in aceiasi camera in care anul trecut am pierdut una din sarcini.Colac peste pupaza, mi s-a facut rau si am vomat de, am crezut ca or sa-mi iasa si ochii din cap...(a fost ingrozitor)..
Ea dat tratament si ne-a lasat pe la vre-o 4:30 sa mergem acasa insa cu conditia sa ne reintoarcem daca febra se ridica.
Ne-am oprit pe la magazin sa-i mai cumparam una alta, apoi pe la 5:00AM am ajuns si noi acasa.
Am mai stat ce-am mai stat de veghe insa, micuta se simtea tot mai rau iar febra continua sa se ridice in ciuda tratamentului 103.5F!!!
Asa dar sotul, s-a reintors cu ea la spital.Acolo nu stiu ce i-au facut insa acum, se simte mult mai bine.
Continuam tratamentul si sper sa mearga.Rugati-va pentru noi caci, avem mare nevoie.
Eu, nus' ce truda am avut insa, cum am ajuns acasa - in baie,iarasi m-a apucat voma...Am ciugulit ceva si am reusit sa dorm totusi cateva ore pana la urma.Acum sunt mai bine.
Nu am avut timp sa va citesc insa sper ca, sunteti bine.
Va
pe toate.
Ma duc sa vad poate mai dorm 

putin...
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
diana_n spune:
Alina felicitari pentru Arina, sa fie sanatoasa si mancacioasa, sa va aduca numai bucurii !
Valen inca o data felicitari pentru Ines, sa va umple mereu sufletele de bucurii!
Ce frumos s-au potrivit la voi nasterile celor 4 fetite ![]()
Gina ma rog pentru Jessica sa se faca bine cat mai curand. Cred ca ti s-a facut rau de la emotii.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
diana_n spune:
Fetelor, dati-va si voi cu parerea, cine a mai auzit de asa ceva?
Copilul meu nu zice mare lucru, dar cand are chef imita.
Imi povestea sotul ceva, Petrut a prins un cuvant din discutie si l-a zis tare "powerwash"... cu accent cu tot
De 2 zile eu si sotul ne intrebam unul pe altul daca auzim bine pentru ca el arata diverse si zice "what's this?"
...da' mama si tata nu zice, ca deh, sunt grele
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Ioana75 spune:
Neataaaaaa! Am o veste buna
:
A nascut Anto!
Sonia Gabriela s-a nascut astazi la ora 3:17.
Are 2960 g si 49 cm
. Sint bine cu totii.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
catush spune:
Gina - multa sanatate tie si Jessicai, ne rugam pt voi...
Anto - felicitari, sanatate , laptic si numai bine...
Bun venit micutei Sonia Gabriela - sa fii un
sanatos, cuminte si papacios ...
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
catush spune:
Ne inmultim nu gluma ...........
Sanatate tuturor mamicilor(1x,2x,3x) si tuturor puiutilor ....

Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
locca spune:
Neata
Anto, felicitari!!!

Uau, ce surpriza ... sa-ti traiasca micuta Sonia, sa fie sanatoasa si papacioasa! Si tie recuperare rapida. Hai, acum poti sa alergi

Gina, sanatate multa fetitei! Si tu stai linistita. Nu-ti face probleme cu voma si nu te mai gandi la camera aceea de spital. 
Casiana, si Matei a avut faza cu nu vreau sa fac baie, la noi s-a rezolvat in timp, dar vreo cateva saptamani a facut taica-su baie cu el, adica intra in cada si se jucau impreuna. Acum nu mai pot sa-l scot din baie
O sa treaca, nu te ingrijora.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Codruta, eu pe julituri pun apa si betadina. Si in rest ignore.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)