Piticodromul de sept-oct 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Salutare

Nu mai zic de lene nimic , dar daca gasiti leacul faceti un pustiu de bine si postati-l aici.

Azi dimineata am fost cu copilul in parc pe motiv de bona absenta si mi-a facut bucata grupa mare. La un moment dat a inhatat o galetusa pe care a umplut-o cu pietris si a inceput sa alerge cu ea. Am strigat dupa el, s-a oprit, m-a asteptat si mi s-a aruncat in brate. Cum a ajuns la mine in brate s-a arcuit pe spate si zdrang pietrele din galetusa au inceput sa curga, unde altundeva decat in gura copilului. S-a inecat, i-am carat pumni peste pumni pe spinare, pana la urma a vomitat si s-a calmat, i-am cules toate pietricele din gura si am plecat. Dar recunosc ca ma cam albisem la fata, asa spaima nu am tras in viata mea.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Felicitari Alina mama de Anya si Arina !

Jadi am admirat Vladutu' in poze e super in poza pe olita si in masina imi palce , abia astept sa plek si eu la mare si presimt ca nu o sa il mai pot scoate pe Vlad din apa.

Norina bafta la examen si stai draga linistita cu picorul fetei ca si Vlad tot 24 poarta, vezi si tu partea buna pot sa faka skimb de incaltaminte , a si inca ceva soacara e la spital la bucuresti si mama ta e cu ea? acum iti inteleg lunga absenta de pe forum .

Eu incep sa imi revin din criza prelungita de 2 saptamani, in rest Vlad e ok, tot nu zice nici un cuvant, nu il intereseaza decat sa faka obraznicii, e din ce in ce mai terorist, vrea plimbare nonstop pe distante lungi, pe jos, stie deja toate traseele spre parcuri si de la leagane plekam cu scandal mare si nu numai de la leagane : de la trenulet, de la salteaua elastica samd...adika el e un bocet nonstop, face atletism cu buniku pe stadion si cu greu facem fata noi cei mari ifoselor lui. as mai zice da s-a trezit teroristul .....

Merge cineva la mare saptamana viitoare?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ruxandra, nici eu nu am avut bona dimineata si am iesit in spatele blocului dar s-a limitat la aruncat pietre ici colo. Cred ca te-ai speriat. Si de cand a venit bona, il loc sa ma lase si pe mine sa dorm, m-a calarit pana am cedat psihic dupa care mi-a spart veioza din dormitor. acum mi-a sarit orice somn, doamne cat as fi dormit!

Deea, BE inseamna Baby Eistein, filmulete educative pentru copii e diverse teme... ferma animalelor am eu!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Vreau si eu filmulete BE

Si la mine lenea e in floare.... mai ales ca pe 3 sa4 .07.plec la mare .... dar nu am luat inca biletele, mama nu are CI deci plec.......................

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Jadi, exact asa m-a calarit si pe mine Matei, mai putin veioza sparta si asta pt. simplul motiv ca nu exista veioza in casa. Acum doarme ca purcelul dar mie mi-a sarit somnul si ma tarasc pe-aici intr-o incercare jalnica de a lucra ceva.

Alina, ma bucur ca te simti mai bine.

Am si eu cateva BE dar nu prea i le-am pus copilului. El se uita dimineata pe bbc prime la o emisiune pt. copii, in rest e fericit daca e afara toata ziua, golan veritabil.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ioana, Deea multumesc!
Nu pot insa sa o las sa se joace in cada ca nu vrea sa se apropie de cada.O sa vad cum o voi convinge sa intre in cada.Am incercat cu jucarii dar nu tine:ia jucaria si apoi vrea sa iasa.Mai incerc.Nu asa a fost mereu.Intr-o perioada urla ca nu vroia sa mai iasa din apa.
Deni, bine ai revenit!Am vazut pozele, ce mare s-a facut Vladut!Voi la ce hotel ati fost la Mamaia?
Ce putin mai ai pana nasti?
Mary, Uff, dintii astia, dar ies ei pana la urma.
Karmen, sanatate multa Catalinei!
Deea Am si eu BE daca vrei ti le trimit, cred ca e mai bine pe mess.
Codruta, care sunt filmele preferate ale Petrei?
Uff, Ruxandra ce sperietura ai tras, bine ca a trecut si nu a patit Matei nimic!
Alina vin si eu la mare dar pe 6 iulie!
Catush iti dau si tie filmele daca vrei.
Azi nu cred ca am timp dar poate maine dimineata intru pe mess.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Casiana, filmele preferate sunt:
1. "bela-bela" adica aia cu umbrela, adica Baby Neptun.
2. "foca sau 'finu" adica foca si delfinul, adica Baby Dolittle World Animals.
3. "tractor" adica Baby McDonald (aici isi ia ferma si aranjeaza si ea animalele si plimba tractorul)
4. Baby Newton (asta a fost favoritul ei pana acum cateva luni, dar a cazut din top)
5 restul

la toate repeta cuvintele care le spun personajele

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Alexia prefera, cam in ordinea asta:
- Baby Neighborhood Animals,
- Baby McDonald
- Baby Santa
- Baby Bach si Baby Beethoven nu-i plac prea mult, nu le vede pana la sfarsit.
Ii place melodia si acum cand vrea sa vada filmuletele incepe si canta refrenul"ia,ia"(Melodia Old McDonald)
A invatat sa spuna "cat" si "dog".De fapt cred ca numai "dog" stie ce inseamna caci intr-o zi a luat un catelus de plus si mi l-a dat mie spunand foarte clar"dog".
A si acum stie sa faca diferenta intre tractor si celelalte masini.E tare incantata de tractorul ei ca seamana cu cel din film.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Casiana - merci mult, astept maine pe mess

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Ok.Id-ul meu de mess este alexuta_elenuta.

Mergi la inceput