Piticodromul de sept-oct 2005 (181)
Raspunsuri - Pagina 29
alexuta2005 spune:
Neata' fetelor!
Oauu!A nascut Anto!Felicitari!Sa va traiasca micuta si sa va aduca numai bucurii alaturi de fratiorul ei!
Ruxandra Alexia face dus cu Octav in brate si tot urla.Ce e drept uneori accepta sa o spal pe corp dar nu si pe cap.Uneori are chef de joaca alteori nu o tenteaza deloc jucariile din cada.Sper si eu ca o sa-i treaca repede.Nu stiu de ce trece prin fazele astea.Acum se sperie de aspirator si acum cateva saptamani vroia sa aspire ea cu el.
Faza haioasa e ca atunci cnd ma vede pe mine ca fac dus se distreaza si rade in hohote .
Diana, cuvintele alea "mama,tata" sunt mult prea usoare pentru Petrut, nu se complica el sa piarda timpul cu ele.El trece la cuvinte seriose gen "powerwash".
Gina sanatate multa Jesicai!Ai grija de tine!
Kristina dar tu nu stii ce incapatanata poate fi fi-mea, daca nu vrea ceva nu poti sa o convingi in nici un chip.Sigur o mai vrei de nora?![]()
Ioana75 spune:
Irina
.
Ruxandra, iti doresc putere sa rezisti
.
Gina, multa sanatate lui Jessica!
Pentru cine vrea Baby Einstein-uri, se pot downloada de pe niste site-uri rusesti scrise aici. Nu va trebuie cont. Click pe numele fisierului si salvati unde vreti.
Pentru a 2-a noapte consecutiv copilul a venit sa doarma pe jos la mine in camera
. Trebuie sa-i luam de urgenta AC, cred ca ii e cald.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
deeapui spune:
Codruta, eu ii pun pe ranile deschise Baneocin pudra..se vindeca ft repede. Si dupa ce face coaja ii dau cu crema de galbenele.
Gina, sanatate multa Jessicai si ai grija si de tine si bebe mic.
Anto, sa va traiasca bebelina.
Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991
deeapui spune:
Despre noi pot sa spun ca suntem mai bine, Alex insa are probleme cu afta aia..nu poate sa manance si se trezeste noaptea plangand..cred ca-l ustura..tot timpul vrea sa bea apa.
Dar asta e, trecem noi si peste asta.
Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991
Ioana75 spune:
Codruta, eu nu pun nimic pe julituri, doar o spal cu apa si tamponez o data cu rivanol. Dar am vazut la TV reclama la Bepanthen Plus, poate il incerc
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
marinela79 spune:
ANTO,felicitari mamicuto,acum tot ce aveti nevoie e sanatate,pe care v-o doresc din toata inima.Sa cresteti mari si sanatosi
GINA<sa va ajute Doamn-Doamne sa va faceti bine.Am vazut pozele cele noi cu voi,sunteti o familie superba iar tu esti adorabila,radiezi.Esti o dulce
Codruta,cauta pe la Plafar,sunt multe geluri din extracte de plante care cicatrizeaza.Noi inca nu am ajuns la julituri care sa necesite mai mult de o curatare.
Deea,eu i-am luat din farmacie glicerina cu propolis pt afte si i s-a vindecat destul de repede.Nu vroia sa ma lase sa il curat in gurita,dar ii dadeam cate o picatura si nu ii dadeam nimik sa pape sau sa bea timp de 3o minute
DIANA,eu zic ca atata timp cat el se complica cu astfel de cuvinte si intrebari,cred ca e doar incapatanat si nu vrea sa va dea voua satisfactia aia pe care o asteptati,asa ca nu iti face probleme
Ioana,multumim pt link,dar cred ca dureaza mult descarcatul.Si eu cred ca MIrunei ii e cald si prefera pdeaua unde e mai racoare.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
jadi spune:
Gina multa sanatate micutei!
Schimb capitolul! Tare ne-am scremut si la capitolul asta
.
Deni &
Vlad & Tudor