Piticodromul de sept-oct 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Norina, si Miruna are 24 la sandale. Ce ai cu femeile care poarta 40? Felicitari pentru examene si bafta cu licenta, hai ca mai ai doar un pas!

Bona mea cica incearca sa o invete pe Miruna o poezie; i-am zis sa mi-o scrie si mie, in caz ca vad ca turuie copilul pe chineza sa inecrc sa identific silabele. La noi tot nu se vorbeste in propozitii, si nici nu estimez sa se intimple asta pina nu face 2 ani.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Felicitari, Alina aka Anya20! Sa fie sanatoasa si norocoasa Arina, ca de frumoasa stiu sigur ca asa e . Iar tu sa te recuperezi repede si sa ai laptic mult!

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Anya - felicitari pentru bebe Arina , sa fie papacioasa si cuminte

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

salutare...

Deea sanatate multa lui Alex!

Anya20 felicitari!!! Sa fie sanatoasa, norocoasa si mancacioasa!

Norina bafta la licenta! Nu cred ca e cazul sa-ti faci ganduri ciudate legate de marimea sandalelor. Cat despre povestit... ba sa ne povestesti de toate legate de Teo... nu sunt bagatele pe langa ce fac alti pitici. Pentru fiecare dintre noi sunt momente unice si suntem aici sa ne bucuram impreuna.

Vladut ieri in parc a mai scos o chestie noua... Dupa ce s-a jucat o gramada s-a dus si s-a prins de piciorul bunicii si i-a zis "mergem acasa, dormim pat la noi" (cu stalcelile de rigoare). E prima data cand cere la somn .

Am auzit ca e caldura mare in tara... eu sunt cu camasa cu maneca + cu geaca de piele si mi-e putin cald acum ca nu mai ploua si a iesit soarele.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Alina felicitari!Arina bine ai venit in lume!Sa fi sanatoasa si mancacioasa!
Norina tu esti stresata ca Teo poarta mult la picor?
Pa eu sunt si mai si ca Alexia are numai 82 de cm.Am impresia ca e cea mai piticuta din grup.Mai sunt fetite asa de "inalte" in grup?
Eu sunt cam scunda(1,64), imi prindeau bine 10 cm da deh, si sunt tare stresata ca fi-mea o sa fie la fel.
Ioana, Alexia a spus o propozitie din 2 cuv:"uite tata"- se referea la o camasa de-a lui Octav pe la 1 an si 4 luni si asta a fost.De atunci nici o propozitie.
La noi rosu e doar identificat, ii e lene sa-mi spuna, doar mi-l arata.Considera ca e suficient asa, nu mai e necesar sa se oboseasca ea sa-l numeasca.
Si totusi in ce clasa e Miru? stie literele, acum a trecut la cifre?
Cred ca e cazul sa stau mai putin pe net si sa ma ocup si eu de copil, nu?
Deea sanatate multa lui Alex.
Valen felicitari pt. micuta Ines, sa fiu sincera nu mai stiu daca te-am felicitat pana acum.sa va aduca multe bucurii si sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

anya,sa-ti traiasca arina,!!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Da Irina e rau de tot cu caldura asta.
Sa va spun ce am patit ieri.Asa de tare m-am speriat.
Am iesit cu Alexia pe la 8.30 afara pana pe la 10.30.Pe la 10 incepuse sa fie cald, noi ne plimbam prin centru la porumbei, aproape de blocul unde locuiesc.Nu stiu de la ce(oboseala, caldura lipsa de calciu)cand am ajuns acasa a inceput sa-mi fie un pic rau, ma durea capul,durerea s-a intensificat si mai rau pe la 5 aveam si stari de voma.Mi-era frica ca o sa lesin in casa si nu ma gandeam decat ce se intampla cu Alexia daca eu patesc ceva.L-am sunat pe sot dar a venit un pic mai tarziu, am impresia ca a crezut ca e o simpla durere de cap.
Nici nu pot sa definesc exact starea de rau dar cred ca m-am tot gandit la Aexia si am reusit cat de cat sa-mi revin.Pe Alexia am pus-o la calculator sa vada BE ca sa pot sta si eu un pic in pat sa-mi revin.Apoi a venit sotul si spre seara mi-am revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Casiana nasol cu caldura... Bine ca ti-a trecut si tin pumnii sa nu se repete!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

alina, felicitari! ai de-acum 2 minuni mici acasa! sa-ti traisca!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina, de bine ce a fost cald a tras si o ploaie de vara de nu mai vedeam prin parbriz. Mai ai un pic si te intorci acasa.
Casiana, uf, bine ca nu s-a intimplat ceva mai grav! Si la noi e o singura propozitie pe rol, "bate tata". Sa stii ca eu nu insit sa o invat litere sau cifre; ea ne intreaba obsesiv "ata? ata? ata?" si pina nu-i zic nu scap de gura ei; intreaba si de 10 ori la rind, ne nauceste de cap.
Norina, da, asteptam sa ne zici de Teo tot ce face.

Operatiunea olita ma zapaceste. Azi dupa ce s-a spalat un sfert de ora pe miini se duce la wc si repeta 'veceu, veceu'; eu nu ma prind; apoi ia olita si se aseaza pe ea imbracata, eu in continuare in ceata. Copilul de fapt vroia sa faca kk la oala, dar daca nu mi-a zis clar, "mama caca oala" eu am crezut ca se joaca cu olita.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput