Piticodromul de sept-oct 2005 (181)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ioana, n-o feliciti pe alina

eu daca e sa dau un raport scurt si succint zic asa:
- radu a invatat in sfarsit sa bea cu paiul;
- se da singur peste cap; ma trec fiorii cand incepe sa se dea de-a rostogolul... nu stiu de unde a descoperit, dar o face cu maaare placere;
- anunta de fiecare data cand face kk, face la olita, la wc, la wc de acasa, la wc de la oricine se nimereste (bunici, serviciul meu, gazde), chiar si la copac in parc .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kristina, eu felicit mamicile de iulie-august la odisee.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna buna...

total rusinos, dar am uitat parola la forum de cand nu am mai intrat...

despre noi va pot spune ca trecem print-o perioada cam varza. Eu sunt super obosita, sotul stresat...am avut parte si de o inmormantare, urmata de nici o nunta insa....si de raceli nesfarsite la toata familiacare s-au lasat cu stat in pat, febra si alte prostii. cand termina unul o ia altul si tot asa...doar ca ma mir cum rezista Milan pentru ca si eu si Gelu reactionam tare rau la virusurile astea noi.
Cochetam si cu o noua gradi....schimbarea de educatoare ne-a bulversat total, cel putin pe noi, ca gradinarul nu prea are treaba. desi e ok cea noua, nu suntem deloc pe aceeasi lungime de unda. e tare tacuta si timida si ma scoate din sarite...ma rog, o sa incepem iar vizitele si vom vedea. poate ne mutam. pe langa asta, nivelul fiztelor creste exponential...ceea ce iarasi ma cam supara!

Intre toate astea, noroc ca Milan e o minune ....e mereu vesel, rade din orice, pus pe shotii...trancane non stop, imia tot dar si asimileaza. e tare haios cand intreaba "unde e....ceva?" si cand ne spune "buna mama, buna tata" cand ne vede dimineata...plus ca l-am invatat sa ne dea pup cu zgomot si de atunci ne ventuzeaza mereu.ne povesteste de la gradi, repeta pentru serbare...cred ca v-am spus ca va fi un pinguin....agitat spun eu, ca da din maini si din picioare cu elan cand il intrebam despre asta.

Ioana, ma ingrijorezi...ai inceput antrenamentul pt olita? si eu astept bunici voluntari (din pacate stam prost si cu voluntariatul), ca ma depaseste total subiectul....

Felicitari Alinei!! si bun venit Arina!!!

Kristinuta, te tii de glume

ramona, duminica plec la Miercurea Ciuc, parca tu erai de acolo....ce e de vazut frumos prin oras?

Nicole felicitari pt examen! Norina, sa iei licenta cu 10! vezi ca in iulie vin la Braila si vreau sa vad diploma

Irina, mai ai mult de stat in Franta? Cand va reuniti sa ne anuntati si pe noi...

pupik....revin

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Iaca vine si baba tarasi pogorasi sa vad ce mai fac fetele

ne-am vazut cu Cristina(cge),Marius,Victor si Ancutasint foarte prietenosi si dragutii,copii sau jucat impreuna si noi am pravalagit,oricum a fost o placere sa ii cunosc

Anya felicitari mamico de bb2,ii urez bun venit pe lume cumulti pupici lui Ariana
Ioana o incurajare pt ultima 100 de metri cum o sa cheme pe micuta printesa bb2?,Miruna ca de obicei este o precoce si ii facem multe multe pupicuri
Irina un pupi sa treaca timpul mai repede
Valensa iti traiasca micuta printesa si ma bucr ca totul merge bine ,asteptam poze
Jadiiiiiiiiiiiii unde esti?

cit despre noi vreau sa spun ca Antoine este racit ,in rest toate bune si frumosa adica ca ininte,vorbit pauza ,dar face pipi la olita dimineta ca il pun eu ,ca altfel sa se cere domnul

bine va fac un mare pupic si va spun nopate buna

a am uitat sa va spun cum decurge "operatiunea mama soacra " pt un moment binisor,dar sint zile cind ma scoate din sarite,dar sper sa imi pastrez calmul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna dimineata!
Irina, Ioana
Kristina felicitari pentru reusitele lui Radu.
Bianca, bine ai revenit!Sper ca ati terminat cu virozele!Sanatate multa!
Dana sanatate multa lui Antoine!Si multa rabdare sa treci cu bine de "operatiunea soacra".

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Bianca, sa ma tii la curent cu operatiunea gradinita. Imi pare rau ca ati fost bolnavi cu totii. Nu, nu am demarat operatiunea olita, eu nu pun copilul pe olita. Doar sesizez ca uneori (rareori) ea incearca sa ma atentioneze ca ar trebui, insa din pacate maica-sa nu pricepe la timp. Ramona nu mai are acces la DC la serviciu, nici la YM, deci da-i un mail daca vrei sa-ti raspunda pina duminica. Drum bun!
Dana, e bine ca rezisti cu soacra. Sanatate lui Antoine. Pe bb2 o va chema Smaranda. Mersic de incurajare, mai am o luna si un pic!

M-a trezit as'noapte copilul, cred ca de la ciresele pe care le-a mincat seara tirziu, cu tot cu simburi (ca fara simburi nu vrea sa le manince). Si a venit pe salteaua mea, dar a dormit ca un catel la picioarele mele, cu corpul pe saltea si picioarele pe jos. Greu de inteles noua generatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

La noi "operatiunea olita " e un dezastru.
Adica ma anunta inainte sa faca dar nu vrea sub nici o forma sa se aseze pe olita.Cum o apropii de olita se pune pe plans.Bine ca la ea totul e "caca".
Si mai avem o problema.Nu vrea sa faca baie sub nici o forma.Ii spun :"hai sa facem baie", ea zice "baie" si incepe sa o ia la fuga prin casa si se urca pe un scaunul din fata calculatorului si se pune pe plans.O iau pe sus si toata baia e un urlet continuu.O tine Octav in brate si eu o spal.De multe ori sar peste spalatul pe cap ca plange asa de tare incat am impresia ca nu mai poate respira.
Mai sunt copii certati cu baia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Anya, felicitari pentru noua minune!!!

Alex e mai bine, nu a mai facut febra de aseara, am fost ieri cu el la Dr si are rosu in gat, si in plus are si o afta pe un obraz, si din cauza asta nu mananca mai nimic..ia o gura de mancare si dupa aia cere imediat apa.
Alex, cand am chef sa-l pun pe olita, se screme sa faca o lingurita de pipi, de dragul pupicilor pe care le primeste dupa aia. De pe 9 iulie intru in concediu si 2 saptamani voi fi cu el acasa, inainte sa plecam in vacanta, si sper sa reusesc ceva cu operatiunea olita in perioada aia.

Deea si Alex (27.10.2005)
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Jadi o fi in concediu, nu?

Alexuta, ai incercat sa transformi baia in loc de joaca? adica sa o intrebi "vrei sa ne jucam in apa", sa nu o mai intrebi "facem baie"? si de cateva ori doar sa o lasi sa se joace in apa, sa nu o speli..ca sa inceapa sa vada baia si ca pe ceva amuzant...ma gandesc eu.

Deea si Alex (27.10.2005)
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991

Mergi la inceput

Casiana. Iti dau un sfat cu baia: n-o mai spala o perioada, las-o doar sa se joace singura cu jucariile in apa (noi tinem un set complet de jucarii pentru nisip in baie, plus 2 stropitori si vapoare, etc). Las-o jumatate de ora sa toarne apa dintr-un pahar in altul, sau ce-i place ei; tu stai deoparte. Cred ca e important sa nu se mai teama de apa; revii cu spalatul efectiv incetul cu incetul dupa ce se simte in elementul ei in apa.

Mergi la inceput