Piticodromul de sept-oct 2005 (181)
Raspunsuri - Pagina 23
valen spune:
hopa si eu pe aici, dupa nush cat timp. V-am citit cand m-am intors de la spital dar nu am avut timp sa scriu. Va multumesc acum pt. felicitari.Dupa cum stiti, am nascut-o pe Ines pe 6 iunie; in mare, povestea a fost cam asa: m-am trezit dimineata pe la 2 fara ceva cu contractii dureroase (pierdeam deja bucati din dopul gelatinos) insa neregulate asa ca am intrat pe net, am mai vb cu fetele si am asteptat. Pe la 3 am decis sa mergem la spital. Am ajuns la ora 4; pe la 6 aveam dilatatie 2 cm insa nu era nimic nou, ca atat aveam de 2 saptamani. Contractiile devenisera din ce in ce mai insuportabile; pe la 9 fara ceva ajunsesem la 4,5cm si numai bine ca a venit si medicul meu care mi-a rupt membranele si m-a asigurat ca pana in pranz nasc. Am cerut epidurala si au venit repede s-o monteze; fericita ca am scapat de durerile alea insuportabile, i-am dat voie sotului sa mearga sa-si ia o cafea; intre timp simteam eu asa o presiune pe jos dar mi-am zis ca nu am cum sa nasc asa repede fapt pt. care ma chinuiam sa adorm putin, ca nu ma odihnisem bine de 2 nopti si stiam ce urmeaza. Apoi a venit o asistenta sa ma pregateasca pt. nush ce insa cand a dat cearceaful la o parte a inceput sa faca semne disperate din maini si sa-si strige colega. Au chemat medicul, apoi au inceput sa apara diversi pe acolo, mai putin sotul meu. Nu simteam nici o durere, decat o presiune si ma gandeam cu groaza ca se vor urca iar pe burta mea - ca doar nu aveam control sa imping. A venit si sotu', am tipat putin la el, apoi am inceput sa plang; nu-mi venea sa cred ca in cateva momente o voi tine si pe Ines in brate; m-au incercat tot felul de sentimente, cele mai intense pe care le-am simtit vreodata; nu eram pregatita sa inteleg ca voi fi din nou mamica... mi-au spus sa imping (desi ochii mei erau la o asistenta 'bine facuta" pe care o tot vedeam pe burta mea), am impins, mi-au zis ca e f bine, am mai impins de vreo cateva ori si am auzit un scasnet(era capsorul), apoi m-am concentrat bine si...gata, Ines era pe burta mea.(era ora 11,01). Tati i-a taiat cordonul, asa printre lacrimi, cum a putut, am mai plans putin amandoi de fericire, am facut poze, ne-am imbratisat. la nici o ora am pus-o la san si de atunci tot asta facem. Eu m-am refacut extrem de repede, defapt oboseala a fost singura mea problema. Ines este o mancacioasa si a luat f bine in greutate(am si eu un copil care mananca, iata, cu folos); Sarah s-a obisnuit cu ea si o pupa mereu- nici acum nu-mi vine sa cred ca am 2 fete. Cam asa stau lucrurile.Va pup pe toate si ma intorc sa mai citesc putin din urma.
nicole74 spune:
Neata!
Ioana imi place rau asta cu soacra soacrei.
Eu pe Ioana o spal 1 zi da, 1 zi nu pe cap. Daca uit o spal si 2 zile la rand.
Am ajuns la munca. Cred ca nu am apucat sa va spun, dar de ceva vreme merg cu masina singurica, numai ca atunci cand ajung la hotel mi-o parcheaza cineva, iar acasa ma chinui eu. E oribil cu parcarile. Sper sa ma obisnuiesc. Oricum masinuta e super tare.
De abia astept sa plecam la mare, de sambata pana duminicasi pe 21 iulie in CO.
La noi acasa e o harmalaie; il aduce sora-mea pe nepotul (5 ani) ca s-a incheiat gradinita si sta mama cu amandoi.
In rest, mi-e f. somn.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Ioana75 spune:
Buna dimineata
!
Nicole, felicitari ca mergi singura cu masinuta. Eu si acum parchez din n-spe miscari, dar nu ma simt prost din cauza asta
. Saptamina asta sint si eu cu masina, ca e sotul plecat. Sper ca la anul cel tirziu sa-mi iau si eu masina mea.
Andreea, felicitari pentru progresele Mariei! La noi rosu e 'oshu'.
Diana, chiar daca bouncer se gaseste si in romania, sa stii ca e de 3-4 ori mai scump; eu am preferat sa cumpar din canada bouncer si chestii de-alea care sa tina bebelusul pe o parte - la noi sint exagerat de scumpe.
Copilul meu si-a pierdut interesul pentru litere (le stie aproape pe toate); acum este absolut obsedata de cifre; am downloadat de pe net BE-ul cu numere, si se poate uita la nesfirsit la el. Din cite mi-am dat seama numara constient o grupa de de pina la 4 obiecte (la 5 obiecte incearca clar sa ma abureasca
). Doar pina la 10 le recunoaste, dar e foarte interesata si de 11, 12 ... ma pune sa-i zic tot timpul ce-s alea. Si de fiecare data ma gindesc la Bianca cum a zis ca a luat-o valul si l-a invatat pe Milan pina la 15
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
deeapui spune:
Mai fetelor, am avut o cumpana cu Alex aseara...mi-a facut dintr-o data febra 39...nu mai stiam ce sa-i fac, ca nu-i scadea deloc...abia dupa supozitor cu Paracetamol, si la juma de ora dupa aceea Nurofen, abia in combinatia asta am reusit sa i-o scad. Si azi-dimineata s-a sculat cu febra 38,8, si acum dupa alta doza de Nurofen are 38. Deci s-ar parea ca problemele lui cu burtica au prevestit o viroza. Are rosu in gat si nu prea mananca ca de obicei..asta e singurul simptom, pe langa febra. Asa ca acum sunt chiauna, cred ca am reusit sa dorm vreo 2-3 ore azi-noapte..noroc ca a putut maica-mea sa se invoiasca sa stea cu el...ea e asistenta medicala si stie ce sa-i faca.
Mai vorbim..pupici..
Deea si Alex (27.10.2005)
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991
catush spune:
Neatza.....
Deea - sanatate multa lui Alex
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
Ioana75 spune:
Deea, fa-i si o coprocultura, poate e un virus la stomac. Sanatate!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
deeapui spune:
Ioana, ai dreptate..la asta nu ma gandisem...azi il duc la ORL, ca sa vad daca e ceva de gat-respiratorii, si dimineata ii duc si copro.![]()
Deea si Alex (27.10.2005)
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991
gabiarama spune:
Am sa va dau o veste mare : astazi,la 11,45 s-a nascut micuta Arina ,3300g si 50cm.Dupa spusele mamei ei "e minunata" si o credem pe cuvint ,doar mai are acasa o minunatie de fetita.
Anya,sa te bucuri de aceste minuni si abia asteptam sa o cunoastem si pe Arina .Felicitari inca o data!
Poze
norina spune:
Neata gagici,am citit si eu polurile zilei ca eram in urma rau. Cam asa o sa prestez eu toata vara din foaaarte multe motive. Nu am ajutor pe "nimerica", pe mama am trimis-o la soacra la spital in Bucuresti si ma descurc greu singura- am terminat sesiunea dar trebuie sa ma preg pt licenta si inca nu am nici lucrarea terminata
. In rest sunt ok
nu ma plang , sunt zombie
Gata despre mine, hai sa zic si eu despre cupil.In primul rand, sunt un pic cam debusolata de marimile la incaltamine. Am vazut ca vorbiti de 20-21,
, hmmm pai Teo are deja 24 si am vazut ca doar din baieti au ajuns la nr asta, fetitele mai delicate vad, pai ce fac eu cu teo cu ditamai tapaloaga???Eu stateam linistita pana sa vad ca ati deschis subiectul, dar acum deja ma crizez , o face vreo 40....
Ma minunez in continuare de cate fac copii vostri, Teo sta in continuare pe loc nu se inghesuie cu noutati, ma consolez si eu cu gandul ca e perioada de inmagazinare
Face si ea una alta, dar nu le mai mentionez ca sunt bagatele pe langa ce fac unii piticlonti de p-aici. Rad cateodata de una singura cand vad ce pozne mai povestiti despre ei..Aporpos de pozne, zilele trecute Teo a gasit intr-un sertar un tub de superglue si in secunda 2 avea deja mainile lipite. Va dati seama ce sperietura am tras si cum a stat ea cu mana zgrumturoasa vreo 2 zile.
Ma car la invatat, va rog doar sa-mi ziceti si mie daca mai sunt fetite cu 23-24 la picior ca mi-e cam tarsha... ma gandesc si alte rahaturi, dereglari, etc stiti voi, mama paranoicaHai ca va pup ca m-am aberat destulTeodora Sara (norina)poze
norina spune:
Felicitari Anya!!!Sa-ti traiasca mica minune si sa fie sanatoasa si norocoasa! 

te asteptam cu vesti, sa te refaci repede!Teodora Sara (norina)poze